Топ-5 речей, які мають бути в жіночому гардеробі влітку 2024 року

Влітку кожній дівчині хочеться виглядати гарно та стильно, але при цьому не поступатися комфортом. Тому іноді підбір гардероба може стати квестом. Не весь одяг може поєднати в собі практичність і при цьому виглядати відповідно трендам. Проте, якщо розібрати основні тенденції літньої моди 2024 року, то можна досить легко підібрати актуальні речі, які будуть зручними в спеку і при цьому виглядатимуть на всі 100%.

Основні складові трендового гардероба

1-Топ-5-речей,-які-мають-бути-в-жіночому-гардеробі-влітку-2024-року

Створення капсули з кількох одиниць модних речей – це справжня палочка-виручалочка для жінок. По-перше, таким чином можна значно зекономити. Базові речі гарно поєднуються одна з одною, їх легко «розбавляти» аксесуарами, створюючи нові образи. І при цьому не прийдеться постійно купувати новий жіночий одяг, бо «до цієї спіднички мої футболки не підходять, а нова сорочка класно поєднується лише з брюками палаццо, яких в мене немає і треба купити».

2-Топ-5-речей,-які-мають-бути-в-жіночому-гардеробі-влітку-2024-року

По-друге, значно можна скоротити вранці час на збори. Не треба буде приміряти 100500 образів, намагаючись вибрати найбільш вдале поєднання. Вигоди формування базового гардеробу дійсно вагомі, тож треба визначитися, що в нього треба включити влітку 2024 року:

  • костюм з лляної тканини;
  • смугасту сорочку;
  • топи з глибоким V-вирізом;
  • прозору спідницю;
  • білу сукню.

Розібравшись, які 9 речей допоможуть сформувати літній гардероб, розповімо на що звернути увагу при їх виборі.

Цікаво на тему: 8 причин, чому твій гардероб виглядає нудно

Лляні костюми: який фасон в тренді

3-Топ-5-речей,-які-мають-бути-в-жіночому-гардеробі-влітку-2024-року

Вже кілька сезонів підряд оверсайз залишається популярним. Літо-2024 – не виключення. Тож вибираючи костюм з лляної тканини, перш за все, варто враховувати, що він має бути вільним. Комплектація особливого значення не має. Це можуть бути сорочка та брюки чи шорти, або плаття та сорочка.

Великою перевагою такої покупки є те, що лляні речі загалом ніколи не виходять з моди, виглядають дорого та благородно, а ще класно поєднуються з багатьма іншими видами одягу. Тож така покупка – справжня інвестиція у свій комфорт на довгі роки.

Смугасті сорочки: характерні особливості

4-Топ-5-речей,-які-мають-бути-в-жіночому-гардеробі-влітку-2024-року

Сорочки дійсно майже ніколи не виходять з моди, проте змінюються тренди. Весною, наприклад, були в моді теплі моделі в клітинку. А ось на літо сорочку треба вибирати вже з тонких тканин та з принтом в смужку.

Носять їх в цьому році в якості додаткового шару, накидаючи поверх топів, футболок, сарафанів та суконь.

Цікаво на тему: Прості прийоми стилізації одягу, які ти можеш використати прямо зараз

Топи з V-вирізами: як носити

5-Топ-5-речей,-які-мають-бути-в-жіночому-гардеробі-влітку-2024-року

Тут все просто – поєднувати такі речі можна як зі спідничками (особливо класно виглядають з джинсовими), так і джинсами чи лляними костюмами. Носити їх можна як окрему річ чи в поєднанні з іншими шарами одягу (сорочками тими ж).

Зверніть увагу на певний аспект – виріз має бути глибоким. При цьому, його дизайн може бути вільним – без застібки, з блискавкою чи гудзиками.

Прозорі спідниці: як носити не вульгарно

6-Топ-5-речей,-які-мають-бути-в-жіночому-гардеробі-влітку-2024-року

Цей тренд став свого роду шоком після кількох років моди на джинси та джогери. Особливо дивує дівчат питання, як носити прозорі спіднички влітку в повсякденних образах, аби не виглядати вульгарно.

Все просто – під них треба надягати додатковий шар одягу. Це можуть бути трикотажні шорти, легінси, велосипедки чи інша спідничка з непрозорого матеріалу.

Цікаво на тему: Модні спідниці: огляд найактуальніших фасонів та ідеї образів

Білі сукні: які фасони в моді

7-Топ-5-речей,-які-мають-бути-в-жіночому-гардеробі-влітку-2024-року

Білий колір влітку – класика, яка дійсно не виходить з моди. В цьому році актуальні саме сукні. Покупка такої речі – теж довгострокова інвестиція, оскільки носити її можна роками, поєднуючи з іншими елементами гардеробу.

Вибираючи обновку на літо-2024, варто надавати перевагу моделям вільного фасону. Оптимальним рішенням є А-силует. Дуже доречно буде виглядати декор у вигляді мережива, як в якості оторочки, так і вставок.

Загалом, можна відзначити, що тренди літа 2024 дійсно базуються на поєднанні в речах практичності та комфорту. Тому дійсно можна виглядати стильно і почуватися зручно навіть у спекотну погоду.

Читай також:

26 Червня / 2024 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *