Вечір кіно: що подивитись, доки діти сплять

Подивитися кіно — це відмінний спосіб перепочити, очистити мозок від зайвих думок, отримати задоволення та ґрунт для роздумів. Ми підібрали для вас 5 цікавих сучасних фільмів, котрі чудово підходять для приємного відпочинку ввечері.

«Сінг Стріт»

Цікава музична драма та мелодрама про дорослішання. Головний герой фільму — Конор — опиняється в непростій життєвій ситуації, коли економічна криза 1980-х років зачепила і його родину. Тож хлопцеві доведеться перевестися з престижної приватної школи до державної. Тут на нього чекає нове середовище, де панують свої закони. Більш того, Конор закохається в недосяжну для нього красуню і в бажанні підкорити її серце створить власний рок-гурт. Цей фільм переповнено бунтарським молодіжним духом, підлітковим ентузіазмом та справжньою любов’ю: по відношенню до протилежної статі та хорошої музики. Тож як розвиватимуться події далі та чим закінчиться ця історія, дивіться у фільмі «Сінг Стріт».

«Він і вона»

Віктор і Сара мають багато чого спільного: він — молодий письменник, вона — магістр у сфері класичної літератури. Вони обидва обожнюють Достоєвського та Джойса і не уявляють свого життя без книжок. Колись вони були вільні та безтурботні, але все змінила випадкова зустріч у барі, котра триває вже 45 років! Як пара справлятиметься з буденністю та багатством? Хто купатиметься в променях свого успіху, а хто залишиться в тіні? «Він і вона» — надзвичайно красива та глибока історія однієї родини та одного величезного кохання, що відбувається в прекрасному місті закоханих — Парижі.

«Патерсон»

Патерсон — головний герой цього фільму — мешкає в невеликому містечку та працює водієм автобусу. Усе його життя — суцільна романтика: він натхненно пише вірші, присвячені дружині, в яких звичайні речі перетворюються на красу повсякденності. Більш того, Патерсон повсюди зустрічає й інших поетів: таке воно, життя в цьому місті — батьківщині відомих поетів. Герой пише у стіл і навіть не планує публікуватися, аж доки події в його житті не примусять змінити свою думку. «Патерсон» — це красива й чуттєва історія, сповнена тиші, світла, оптимізму та легкою повсякденної меланхолії. Тож якщо ви бажаєте подивитися хороший і добрий фільм про душу, любов, дружбу та покликання, обирайте «Патерсон».

«Любов — хвороба»

Дію цього фільму засновано на реальних подіях, що відбувалися з авторами сценарію Кумейлом Нанджіані та Емілі В. Гордон. Герої історії дуже різні, з різних країн та культурних світів. Він — з Пакистану, вона — з США. Будучи хлопчиком, він переїхав з родиною жити до Америки. Проживши тут багато років, родичі відмовляються сприймати нову для себе культуру й погляди. Сам Кумейл підробляє водієм Uber, орендує квартиру з дивним співмешканцем і мріє стати стенд-ап коміком. Під час чергового не надто успішного виступу в барі він знайомиться з американською дівчиною Емілі. Як розкриватимуться різні культурні світи, з якими проблемами доведеться зустрітися героям та на що їм доведеться піти, щоб зберегти своє кохання? Дивіться продовження у фільмі «Любов — хвороба»!

«Теорія тигра»

Цей фільм розповідає історію однієї родини, де три покоління жінок роблять усе можливе для того, щоб їхні чоловіки почувалися комфортно. Звісно, роблять вони це на власний розсуд та за власним бажанням. Сімейне спілкування, здоровий спосіб життя й суворе дотримання принципів правильного шлюбу: жінка тут — господиня домашнього вогнища і вона завжди знає, як краще. В будь-якій ситуації. Але чоловік однієї з цих жінок — Ян Бергер — чомусь не почувається щасливим, і після смерті тестя, якого загубила надмірна турбота тещі, він вирішує: треба діяти! І розробляє план втечі, от тільки робить він це дивним способом: вдає, ніби в нього розвивається хвороба Альцгеймера. Як далі розвиватимуться події цієї мелодраматичної комедії, дивіться самі.

Бажаємо приємного перегляду!

5 Травня / 2018 Кіно, книги, музика

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Олена

    Дякую за підбірку фільмів!!!!

Рекомендовані статті
8 цікавих фільмів про геніальних жінок
20 Червня / 2023 Кіно, книги, музика
10 найкращих трилерів сучасності
4 Листопада / 2022 Кіно, книги, музика
VISUAL by EVA