10 цікавих парфумів з алкогольними нотками

Коли мова заходить про парфумерію з алкогольними акордами, одразу уявляєш собі щось бунтарське, але водночас атмосферне і вельми незвичайне. По суті, так воно і є. П’янкі ноти текіли, коньяку, бурбона і шампанського надають ароматам особливий характер, багатошаровість і глибину, які як ніколи актуальні з настанням холодів. Саме таким парфумам присвячена ця добірка. Тут ти знайдеш запаморочливі композиції з алкогольними нотами для себе, для нього і для вас обох.

1-10-цікавих-парфумів-з-алкогольними-нотками

Цікаво на тему: Аромати для затишної осені: ТОП-10

П’янкі аромати для неї

Memo Paris Siwa

01 Memo Paris Siwa (1266)

Піраміду Memo Paris Siwa точно не назвеш пересічною. Вона містить акорди попкорну і віскі, які доповнюють лист фіалки, альдегіди, кориця і ваніль, нарцис і мускус. Завдяки цьому парфуми звучать м’яко і ніжно — з легким квітковим, свіжим, трохи пудровим і пшеничним ароматом. Siwa прекрасний і в теплу погоду, а в холоди буде нагадувати про сонячні весняні вечори й запах саду, що розпускається.

Основні ноти: лист фіалки, віскі, альдегіди, мускус, віскі

Mauboussin a la Folie

02 Mauboussin a la Folie (975)

Мрієш поповнити парфумерний гардероб життєрадісним ароматом з нотою шампанського? Придивись до Mauboussin a la Folie. У ньому змішали всього 4 акорди (шампанське з малиною, трояндою і карамеллю), але цього достатньо, щоб отримати запам’ятовувану солодку композицію, яка миттєво підійматиме настрій і надаватиме образу легкості та грайливості.

Основні ноти: малина, шампанське, карамель, троянда

Dolce & Gabbana Devotion

03 Dolce & Gabbana Devotion (1250)

А це — новинка минулого року від парфумера Олів’є Креспа, який подарував нам такі легендарні «свіжаки», як Light Blue та Versace Man Eau Fraiche. Хоча піраміда Dolce & Gabbana Devotion досить лаконічна, це не завадило майстру зробити з нього затишний гурманський парфум на прохолодну погоду. Аромат поєднує в собі м’які зацукровані цитруси з ароматами ванілі, панакоти, рому і дрібкою флердоранжу. Усім, кому подобаються ніжні десертні композиції, рекомендуємо охазяйнуватися Devotion у своїй колекції.

Основні ноти: ром, ваніль, панакота, флердоранж, зацукровані цитруси

03 Парфюмерия -1024х500_09

Чоловічі парфуми з алкогольними акордами

Kenneth Cole Copper Black

04 Kenneth Cole Copper Black (733)

Чим цікавий Kenneth Cole Copper Black? У ньому поєднуються підбадьорливі нотки імбиру, яблука і мандаринового листя, що переливаються пряними акордами бурбона, кардамону і дорогої шкіри. Основа парфумів представлена солодкувато-димним поєднанням бобів тонка, ванілі та гваяку, які додають парфуму м’якості та густоти. У Copper Black вловлюється, з одного боку, щось класичне, що не виходить з моди, а, з іншого, — щось більш сміливе і характерне.

Основні ноти: імбир, яблуко, бурбон, шкіра, ваніль, боби тонка

Police To Be My.Avatar

05 Police To Be My.Avatar (328)

У 2024 році колекція «черепків» від італійського бренду Police поповнилася цікавою новинкою – To Be My.Avatar. Крім того, що флакон стане класним аксесуаром на туалетному столику, всередині на нас чекає щось дійсно цікаве. Початок в аромату доволі енергійний — тут заміксовані смоли та лимон з дрібкою кардамону. Відтіняють їх полин, сіль, флердоранж, а ще акорди рому, какао-бобів і гуаякового дерева. My.Avatar є відмінно вивіреним «фужером» на осінь і зиму, в якому дотримано баланс між солодкістю, свіжістю і норовистим характером.

Основні ноти: смоли, цитруси, полин, сіль, ром, какао, гваяк

Carolina Herrera 212 VIP Black

06 Carolina Herrera 212 VIP Black (11)

Для тих, хто в пошуках гідного «свіжачка» на холодну пору року, рекомендуємо познайомитися з Carolina Herrera 212 VIP Black. У чому його фішка? З одного боку, він має характеристики свіжих ароматів — приємна легкість з типовою для цього напряму гіркуватістю лаванди та фенхелю. З іншого — піраміду доповнили мускусом і чорною ваніллю, що надає солодкість і пристойну стійкість, а акорд абсенту додає їй при цьому нотки неформальності.

Основні ноти: абсент, лаванда, фенхель, аніс, чорна ваніль, мускус

Унісекс-композиції з нотками алкоголю

Xerjoff Join the Club Don

07 Xerjoff Join the Club Don (174)

Хоча Xerjoff Don і належить до ароматів-унісекс, у нього певна маскулінна спрямованість і при цьому дуже незвичайне звучання. У ньому всього 4 ноти (цукор, віскі, порох і тютюн), які, на перший погляд, не здаються гармонійними в оточенні одна одної. Але Крісу Маурісу вдалося перетворити їх на дуже яскравий і стильний ансамбль, що міксується в озоново-металеву, пряно-тютюнову і солодко-алкогольну композицію, яка просто не може залишити тебе без уваги.

Основні ноти: цукор, віскі, порох, тютюн

Nasomatto Baraonda

08 Nasomatto Baraonda (231)

Якщо шукаєш аромат із вираженим ароматом алкоголю (а саме з нотою віскі), придивись до Nasomatto Baraonda. У цій нішевій композиції він виконує соло, але, завдяки прекрасно підібраним навколишнім акордам, звучить елегантно і красиво. Зігрівальний і досить реалістичний віскі доповнює троянда, деревина, мускус і молекулярна амбра у двох варіаціях (амбретта й амброксан). А ще, як і багато хто з композицій бренду, Baraonda – це саме парфуми, тому в їхній стійкості сумніватися не доведеться.

Основні ноти: віскі, молекулярна амбра, троянда, деревні ноти, мускус

Carner Barcelona Palo Santo

09 Carner Barcelona Palo Santo (136)

Теплий і заспокійливий Carner Barcelona Palo Santo присвячений дереву пало санто, яке в багатьох культурах вважається містичними пахощами, що використовуються в медитативних і духовних практиках. З перших нот занурюєшся в аромат насиченого рому, полинової гіркуватості та свіжості ветівера, а молоко, ваніль, гваякове дерево, сандал і боби тонка надають їм м’якого і трохи пломбірного звучання. Композиція дарує відчуття умиротворення нітрохи не гірше, ніж пойняті тлінням ароматичні палички, надаючи образу гармонійності та відчуття внутрішнього балансу.

Основні ноти: полин, ром, молоко, боби тонка, сандал, ваніль, ветивер

Fabien Marche Alchimiste Cin74

10 Fabien Marche Alchimiste Cin74 (123)

Що може бути комфортнішим у холоди, ніж гурманський парфум із зігрівальною нотою коньяку? Fabien Marche Alchimiste Cin74 належить саме до таких. Коньячний акорд доповнений тут ваніллю, корицею, бобами тонка і солодким праліне, а деревні ноти сандалу і дуба надають аромату глибину і благородну шорсткість. Просто ідеальна композиція на осінньо-зимовий період, яку можна носити удвох!

Основні ноти: коньяк, ваніль, праліне, боби тонка, кориця, дуб, сандал

Поділися своєю думкою з приводу парфумів з алкогольними нотками. Чи є у твоєму гардеробі їхні представники? А якими ти точно хотіла б охазяйнуватися для своєї колекції? Чекаємо тебе нижче, в коментарях. 😉

Читай також:

14 Жовтня / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Євгенія

    Дуже цікава підбірка п’янких ароматів

Рекомендовані статті