Головні тренди макіяжу губ 2024

Якщо ти пильно стежиш за трендами макіяжу, щоб створювати стильні образи, в такому разі тобі точно буде цікаво дізнатися про те, як у 2024 році модно фарбувати губи. У цій статті EVA Blog розповість про чотири найпопулярніші техніки макіяжу губ, які ще не скоро втратять свою актуальність. 

Тренди макіяжу губ

Відкриємо завісу таємниці: цього сезону ти можеш сміливо експериментувати з різноманітними текстурами, техніками, відтінками помад, тінтів і блисків, підкреслюючи свою неповторність та індивідуальність. Ну що, готові пірнути в тонкощі трендового мейку?

Шукай EVA Blog в Instagram

Однотонні губи

Це класика, яка завжди була, є і буде актуальною. З року в рік змінюється тільки тренд на той чи інший колір. У 2024 році на хвилі популярності насичені та глибокі відтінки, такі як винний, вишневий і бордовий. Ці кольори підкреслюють природну красу губ, надають образу впевненості та сексуальності.

Однотонні губи

Але якщо ти не є фанатом таких колірних рішень у макіяжі, любиш щось легке і природне, вибирай нюдові помади й блиски, також можеш придивитися до кольору 2024 року – Peach Fuzz 13-1023 – «персиковий пушок».

Peach Fuzz

Однотонний макіяж губ підходить як для повсякденного образу, так і для вечірніх виходів, додаючи нотку елегантності та витонченості. Для створення подібних образів тобі знадобиться помада та олівець. Але можна обійтися й одним олівцем – розтушуй на губах і отримай ідеальний матовий фініш.

Цікаво по темі: Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Щоб зробити макіяж губ у вишневому кольорі, візьми рідку матову помаду Ninelle Mania Matt Liquid Lipstick у відтінку 604 Burgundy і контурний олівець Ninelle Danza Contour Lip Pencil у відтінку 207. Це найкращий тандем!

макіяж губ у вишневому кольорі

Хочеться освіжити образ і зробити мейк губ у кольорі Peach Fuzz 13-1023 – no problem! Тобі стане в пригоді все той же олівець Ninelle Danza Contour Lip Penci, але тільки у 202 відтінку. Зверху покрий губи блиском і сяй!

мейк губ у кольорі Peach Fuzz

Градієнтний контур

Створити виразний і неймовірно заворожуючий об’єм губ допоможе градієнтна техніка або, як її ще називають, омбре. У 2024 році цей тренд продовжує бути актуальним.

Градієнтний контур

@xhb_beautystudio

Щоб досягти такого ефекту, необхідно використовувати кілька відтінків одного і того ж кольору, створюючи плавний перехід від темнішого до світлішого тону. Тут важливо все дуже ретельно розтушувати, тому запасись трохи запасись терпінням. Цей стиль макіяжу чудово підходить для тих, хто хоче підкреслити форму губ і зробити їх максимально спокусливими. 

Цікаво по темі: Lady in red: як вибрати ідеальну червону помаду

Для створення мейку в насиченому марсаловому відтінку рекомендуємо взяти два продукти: помаду Ninelle Barcelona Capricho в 511 кольорі та контурний олівець для губ Ninelle Danza Contour Lip Pencil в кольорі 208.

мейк в насиченому марсаловому відтінку

Вініловий блиск

Глянцеві губи в поточному році стають ще більш популярними. Вибирай блиски з ефектом сяйва, що створюють на губах напівпрозоре покриття. Важливо: у складі не повинно бути крупних блискіток, допускається тільки дрібний шиммер.

Вініловий блиск

Макіяж губ у цьому стилі буде доречний завжди та всюди, а в літній період й зовсім досягне піка своєї популярності.

Ніяких хитрощів для створення глянцевих губ немає, тобі знадобиться тільки гарний блиск, наприклад, Ninelle Fantasia 3D Volume Lip Gloss з ефектом 3D-об’єму. Вибирай будь-який відтінок, адже кожен з них ідеально сяятиме на губах.

Макіяж губ

Ефект зацілованих губ

Цей тренд прийшов до нас із Кореї й одразу підкорив серця абсолютно всіх дівчат. Фішка макіяжу полягає в тому, що губки зберігають свою природність, здаються такими ніжними та неприступними. Для романтичного і навіть легкого повсякденного макіяжу краще не придумаєш. Щоб створити ефект зацілованих губ можна використовувати тінт або матову помаду. Косметика наноситься на центральну частину губ з подальшим розтушовуванням по краях. Твоє завдання – створити м’який і злегка недбалий контур.

Ефект зацілованих губ

Для мейку краще вибирати рожеві, коралові та червоні відтінки. Яку декоративну косметику рекомендує EVA Blog для створення ефекту зацілованих губ? Однозначним фаворитом є матова помада Ninelle Deseo Glossy Matte Lipstick у відтінку 406, 407 і 412. 

Ефект зацілованих губ

Який із чотирьох трендів макіяжу губ тобі сподобався найбільше? Обов’язково поділися з нами в коментарях. І не забудь поставити вподобайку, якщо стаття була для тебе корисною! 

 

Читайте також:

24 Травня / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Спасибі за цікаву та актуальну тему🥰🙌🏻Прекрасна стаття 🥰💋👌🏻