Ідеї весняного манікюру

З приходом весни і розквітом природи особливо хочеться порадувати себе цікавими новинками. Душа як ніколи просить оновлення, яскравих емоцій і теплого настрою. Манікюр — один із найпростіших способів додати радості у свої будні. Що ж нам пропонує новий сезон? У фотопідбірці від Єва Блог ви знайдете різноманітні ідеї модного манікюру для буднів і святкових днів. Навіть найпростіші, на перший погляд, дизайни допоможуть підкреслити індивідуальність і доповнити образ. Зустрічаємо тепло у всеозброєнні!

Тренди весняного манікюру

Трендові дизайни нігтів цієї весни досить різноманітні. Тут з однаковим успіхом звучать і пастельні тони, і чітка геометрія, й елегантне червоне покриття. Утім, не поступається першості і френч, котрий зазнав деякі колірні переосмислення.

Весна 2021 пропонує і такі рішення:

  • голий манікюр — ніжні нюдові кольори і напівпрозорі покриття;
  • делікатні акценти — маленькі горошинки, мікроузори або леттерінг на кінчику нігтя;
  • колор-блок — комбінації кольорів;
  • графіку — абстракції, принти та анімалістичні візерунки;
  • яскравий неон;
  • перламутровий лак із тендітним сяйвом.

Представлені на ринку палітри покриттів дозволяють створити будь-який стильний дизайн. До того ж техніку нанесення гель-лаку легко опанувати в домашніх умовах. У матеріалі «Як продовжити життя манікюра» — добірка корисних рекомендацій.

Весняний манікюр: модні новинки дизайну

Здається, що розмаїття дизайнів нейл-індустрії не залишає простору для фантазії. Однак майстри продовжують дивувати і радувати новими ідеями. Не так давно в моду ввійшла техніка стемпінга. Завдяки спеціальним трафаретам можна зробити акуратний, чітко промальований візерунок. Вручну домогтися такого ідеального результату практично неможливо.

Манікюр із пустотами також у пошані цієї весни. «Голі» місця можна оформляти у вигляді смуг, за допомогою трафаретів або зовсім зафарбовувати ніготь від кінчика і до середини. Наймодніші кольори цієї весни — жовтий, сірий, ліловий і фіолетовий. Причому перші два відтінки відмінно звучать дуетом.

Популярні ідеї для весняного манікюру

Весняна пора — час реалізації і найсміливіших фантазій. Ось лише кілька ідей для натхнення:

1. Квіти. Подібний декор особливо актуальний навесні. Це можуть бути як окремі квіточки, так і різні листочки і гілочки. Вони чудово виглядають на стриманому пастельному покритті. А опукле квіткове ліплення додає привабливості та реалістичності.

2. Френч. Новий сезон пропонує урізноманітнити звичний французький манікюр кольоровими варіаціями. Або цікавою скошеною «посмішкою». Може доповнюватися цікавим декором — фольгою, стразами і дзеркальними блискітками.

3. Принт горошок. Надає образу легкість, жіночність і безтурботність. Може використовуватися різноманітна палітра відтінків. Контраст покриття і принта здатний чудово підкреслити ваш стиль.

4. Голографія. Вдала для створення манікюру, який відразу чіпляє погляд. Неймовірні переливи кольорів допомагає отримати спеціальна голографічна втирка.

5. Градієнти. Ефектне градієнтне покриття залишається трендом останніх років. У цьому сезоні особливо актуальні рожево-лілово-бузкові тони.

 Цікаво на тему: «ТОП ідей для градієнтного манікюру»

Манікюр на короткі нігті

На коротких нігтях недоречна велика кількість декору. Зате гармонійно виглядають різні варіації однотону. Причому як нейтральна пастельна гамма, так і соковиті відтінки. Також можна вибрати нетривіальний неон, золото, срібло або світлу бронзу. Як акценти, що привертають увагу, підійдуть невеликі блискітки, стрази та обривки фольги. На коротких нігтях виграшно виглядає червоний, винний і цегельний колір, а також дзеркальне покриття і градієнт у декількох відтінках. В офісі вітається класичний френч із тонкою контрастною смужкою.

Більше ідей можна почерпнути в нашому матеріалі «Ідеї манікюру для коротких нігтів»

Манікюр на середні нігті

Невелика довжина нігтів допускає нанесення різного декору і принта. Незалежно від форми нігтя його довжина дозволяє розташувати малюнок або виконати цікаву викладку каменів. Колір покриття може варіювати від пастельного до насиченого темного.

На середніх нігтях прекрасно виглядає модний в цьому сезоні ліловий і фіолетовий відтінки. У комбінації з білим, чорним або синім лаком вони створюють фантастичний контраст, щоб вигідно відтінити всі кольори. У дизайні можуть використовуватися квіти, малюнки, мережива. Стильно виглядає золота крихта й актуальні етнічні орнаменти.

Манікюр на довгі нігті

Такі нігті дозволяють втілити абсолютно будь-які ідеї та фантазії: як різноманітні малюнки, так і об’ємний декор або складні текстури. Для екстравагантного манікюру ідеально підійде акварельна техніка — ручний розпис різними кольорами, у результаті якого виходять візерунки зі злегка розмитими контурами. Не менш красномовні елементи у вигляді звисаючих ланцюжків. І, звичайно, популярними залишаються однотон і мінімалізм, які гармонійно доповнюють будь-який наряд.

Навесні оновлення потребують не тільки наші серця, але і нігті! Не бійтеся пробувати нове: технології на місці не стоять. Зміна нейл-іміджу допоможе надихнутися і зустріти новий сезон із гарним настроєм.

12 Травня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті