Лінія магазинів EVA забезпечила 1000 медиків, які рятують коронавірусних хворих, багаторазовими захисними костюмами

Лінія магазинів EVA закупила 1000 захисних медичних костюмів на загальну суму близько 500 тисяч гривень. Захисні властивості цього спецодягу підтверджує міжнародний стандарт EN 14126: 2003, що визнаний у країнах Європейського Союзу, а також в нашій країні.

Компанія розуміє з яким фізичним, емоційним та психічним напруженням доводиться працювати медпрацівникам, які першими зустрічають коронавірусних хворих та рятують їх від тяжкої хвороби та смерті. При цьому рівень особистого захисту наших медиків далеко не ідеальний через елементарну відсутність відповідних засобів.

Саме на тих, кого зараз можна назвати «символом порятунку», і спрямована допомога Лінії магазинів EVA. Компанія придбала 1000 захисних костюмів на загальну суму близько 500 тисяч гривень, які вже розподілено і передано лікарням Дніпра, Одеси та Миколаєва.

«Працівників Лінії магазинів EVA, які теж напружено працюють в умовах карантину, надихає мужність та самовідданість наших медиків, які в тяжких умовах фізичного і психологічного перенаватаження рятують коронавірусних хворих. Сподіваємось, що передані нами медичні захисні костюми, стануть для них надійним оберегом і захистять їх від смертоносного вірусу навіть в епіцентрі епідемії, де найбільше потребують кваліфікованої медичної допомоги інфіковані люди», — говорить виконавча директорка Лінії магазинів EVA Ольга Шевченко.

 

EVA передала лікарням якісний та ефективний спецодяг, що відповідає міжнародним стандартам. Неткані водонепроникні та пилонепроникні багаторазові захисні костюми надійно захищають від проникнення мікроорганізмів за найскладніших умов. Крім того, після відповідної хімічної обробки, ці костюми можна використовувати повторно, що дуже важливо в умовах дефіциту захисних засобів, за що дуже вдячні своїм благодійникам.

Допомога Лінії магазинів EVA направлена не тільки на лікарів особисто, але й на лікарні України загалом. Компанія забезпечила понад 200 опорних лікарень миючими та дезінфікуючими засобами на суму близько 500 тисяч гривень. До переліку засобів, що вже передано медзакладам, входить мило звичайне та антисептичне, порошок, білизна, універсальний миючий засіб, гель для туалету, антисептик.

З турботою про кожного!

24 Квітня / 2020 Благодійність

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті