Тренд: одяг для дому та відпочинку як частина міського стилю

Сучасні модні тенденції все частіше звертаються до комфортних та практичних рішень. Саме тому образи з елементами релакс одягу з кожним сезоном тільки набирають популярність. На каву з подругою, прогулянку в парку, сніданок в улюбленому закладі та навіть робочу зустріч – стилізувати піжамні штани, шортики та сорочки сьогодні можна для будь-яких випадків. 

Головна тренерка Школи білизни brabrabra Анна Горобець ділиться порадами, як застосувати цей тренд у власному гардеробі та який релакс одяг краще обрати для стильних і комфортних образів.

головна тренерка Школи білизни bra bra bra Анна Горобець

Що важливо знати про цей тренд?

Основний мотив піжамної естетики полягає в тому, що штани та сорочка, у яких ви щойно відпочивали вдома за читанням книги, з додаванням аксесуарів та взуття може стати повноцінним образом для виходу в місто. При цьому важливо, щоб вам було комфортно, вільно і затишно в такому аутфіті.

мода стиль

Впевнені, що кожна може знайти, як адаптувати цей тренд у своєму гардеробі. Ось основні атрибути, на які варто звернути увагу, створюючи власні поєднання в релакс стилі:

  • Оверсайз та вільні фасони

Широкі штани та сорочки вільного крою з легких тканин створюють невимушений образ, який просто адаптувати як для офісу, так і для вечірньої прогулянки. 

Instagram_Blog_01

  • Комплекти з атласу або шовку

Класична основа для поєднань на будь-який випадок. Такі топи, сукні, штани та шорти виглядають елегантно, але водночас забезпечують максимальний комфорт. До того ж їх дуже легко поєднувати з цікавими аксесуарами.

Атласна сукня

  • Принти та декоративні деталі

Піжамні костюми та сукні з оригінальними принтами або декоративними елементами стануть справжнім акцентом у вашому образі. А комплекти оздоблені мереживом можна обрати для вечірніх виходів.

Цікаво по темі: Топ-5 трендів білизни 2024

Як обрати ідеальний релакс одяг для стильних поєднань?

При виборі релакс одягу, варто звертати увагу на зносостійкість та гіпоалергенність матеріалів, універсальність кольорів та фасонів, які легко міксувати з іншими речами. 

аутфіт

Розглянемо на прикладі стилізацій білизни та нових колекцій релакс одягу від brabrabra, які для бренду створила стилістка Анастасія Волконська.

Основна особливість цієї колекції — натуральне полотно зі спеціального виду кропиви рамі. Така тканина має відмінну терморегуляцію, повітропроникність та зносостійкість, а також чудові антибактеріальні властивості. Оверсайз-моделі колекції виконані в глибокому темно-синьому кольорі, мають об’ємну посадку, при цьому не створюють мішкуватий силует.

Колекція Подих лісу

Колекція зроблена із батисту. Це натуральне, неймовірно м’яке тонке полотно не електризується, не викликає алергію та приємне на дотик. Практично невагомі моделі з вільним кроєм відчуваються комфортно на будь-якій фігурі, а білий колір дає простір для гри з яскравими та незвичними аксесуарами.

Колекція Метелик

Атласне полотно відрізняється своєю яскравістю і блискучістю. При русі на тілі одяг з такої тканини м’яко драпірується завдяки своїй структурі та блиску. Моделі колекції мають напівприлягаючий крій, що створює жіночний контур без зайвого облягання.

Колекція Сяйво

Колекція виконана зі 100% віскози. Полотно забезпечує легкість, дозволяє шкірі дихати та дає відчуття прохолоди. Головна особливість – цікавий принт та мереживо, які можуть стати яскравим акцентом образу.

Цікаво по темі: Наймодніші жакети 2024 та ідеї образів, як їх носити

Якщо тренд на зручні та стильні поєднання відгукується, а часу на стилізацію образів не вистачає – brabrabra запустили можливість придбати вже готові підбірки від стилістів, мікси релакс одягу для комфортного відпочинку та дозвілля.

А для читачок EVA blog є особлива можливість познайомитись із brabrabra – вигода  200 грн на покупку бра за посиланням.

 

Читайте також:

9 Вересня / 2024 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
СвітТВ