Модні зимові образи на кожен день

Виглядати мило чи бути в теплі? Це моє улюблене питання щороку, коли падає температура. А слідом приходить думка про те, що саме час оновити свій гардероб і придбати всі ті речі, в яких почуватимуся комфортно, затишно та обов’язково стильно.

Час читання: 5 хвилин та чашка какао ☕

статья доступна на русском языке

01-Зимний-капсульный-гардероб

Правду кажучи, щось купити новеньке — це не зимові мрії, а бажання кожного сезону… Але що поробиш, якщо дуже потрібен ще один светр? Одягатися взимку і, що важливіше, любити свій зимовий гардероб — це дуже важливо, тому що це одна з тих речей, які допомагають мені пережити холодні темні дні сезону.

Зимовий капсульний гардероб має бути теплим, довговічним і, безумовно, стильним. Важливо також, щоб він відображав твою індивідуальність. Я схиляюся до нейтральних кольорів, але тобі це може не підійти, і це нормально! Якщо ти любиш колір, прийми це. Зрештою, особистий стиль — це те, що дає змогу почуватися добре.

Шукай EVA Blog в Instagram

Я створила мінімалістичну зимову капсулу всього з 13 предметів. У ній є основа з нестаріючих базових речей і необхідна кількість предметів одягу, що привертають увагу.

Одягаймось, люба

Що таке зимовий капсульний гардероб?

02-Капсульный-гардероб

Капсульний гардероб — це колекція одягу, який можна легко поєднувати та комбінувати, створюючи кілька вбрань. Зазвичай капсульний гардероб складається з 20-50 предметів одягу, включно з базовими речами та аксесуарами. Але це може повністю залежати від того, якому стилю ти віддаєш перевагу. Капсульний гардероб суттєво відрізняється від звичайного, який є у більшості з нас. Ідея полягає в тому, щоб бути вибірковим і ретельно підходити до вибору, щоб зробити створення вбрання простим, ефективним і стильним.

Цікаво на тему: Наймодніший трикотаж: must-have для осені та зими

Останнім часом капсульний гардероб набув популярності у зв’язку зі зростаючою потребою в раціональному використанні ресурсів та інтересу до мінімалізму. Більшість людей збирають капсули залежно від сезону. Можна скласти літній капсульний гардероб, який помітно відрізнятиметься від зимового.

Створення капсульного гардероба має низку переваг, зокрема зменшення безладу в шафі. Він також може бути економічно вигідним, оскільки в цьому випадку більше уваги приділяється якості, а не кількості.

Поради щодо створення зимової капсули

03-Выбор-цветовой-палитры

Хотілося б написати “Ознайомтеся зі своїм поточним гардеробом”, але ми й так з ним знайомі та знаємо, що все набридло і потрібні нові та красиві речі. Тому, переходжу відразу до пункту №2 і №3:

  • подивися на всі наявні предмети одягу і визнач, які з них ще відповідають твоєму індивідуальному стилю;
  • відклади всі речі, які не будеш носити в цьому сезоні.

Рухаємося далі.

Вибір колірної палітри 

Коли йдеться про створення зимового капсульного гардероба, завжди краще мати точку відліку для натхнення. Нейтральні кольори, такі як сірий, синій і чорний, пасують для холодів, а для зими 2023-2024 ідеально підходить бежевий. Можна замінити приглушену палітру більш яскравими кольорами, головне, щоб все поєднувалося і було в одній тональності.

Спосіб життя 

Залежно від роду занять, місця проживання та захоплень у кожного можуть бути різні вимоги. Склади свій новий зимовий капсульний гардероб відповідно до своїх потреб.

Індивідуальність

04-Индивидуальность

Звичайно, добре слідувати шаблону при створенні капсульного гардероба, але ще краще додати в одяг нотку своєї індивідуальності. Це можна зробити за допомогою аксесуарів та експериментуючи з різними вбраннями.

Багатошаровість 

У зимовому капсульному гардеробі дуже важливі, але часто забуваються речі, що дають змогу створити багатошаровість. Наприклад, шарфи, кардигани, жилети та термобілизна, допоможуть не замерзнути та водночас додадуть динамічності вбранню.

Постійне оновлення гардероба 

Наявність постійного гардероба не означає, що ти не можеш носити модний одяг або те, що зараз у тренді. Непогано іноді додавати та прибирати речі зі свого зимового капсульного гардероба і постійно оновлювати його відповідно до своїх потреб.

Цікаво на тему: Що таке athflow: особливості нового модного тренду

Зимова капсула 2023-2024

05-ЗИМОВА-КАПСУЛА

Теорію вивчено, настав час подивитися на практиці, що має входити в зимову капсулу. Насправді ніхто, прочитавши мій список, не здивується. Якби це був рецепт пирога, тут би точно було доречно написати: готуємо з того, що є у кожного в холодильнику. Так ось, ця зимова капсула складається саме з того, що мається у твоїй  шафі. Головне, дотримуватися правил: один стиль, колірна гамма.

Верх

Джемпер

Коли прохолодно, топи, майки та футболки відправляються на верхню полицю в шафі тужливо чекати нового сезону. На зміну їм приходять джемпери з горловиною-човником або V-подібним коміром. Коли ключиці визирають або злегка відкрита зона декольте, це надає вбранням особливої привабливості.

01-Джемпер

vovk.com

1-Джемпер

25union.com.ua

Водолазка (гольфик)

Само собою зрозуміло, що водолазки — ідеальний верх для зими. Вони не тільки відмінно зігрівають, але і є універсальною річчю кожного гардероба. А ще, гольфик завжди в тренді, завдяки тому, що його легко підібрати за стилем і він не має гендерної приналежності.

2-ВОДОЛАЗКА

25union.com.ua

Водолазки можна носити з різних приводів, поєднуючи їх зі штанами, спідницями та шортами. Плюс, сьогодні можна знайти будь-яке забарвлення, якість, матеріал і фасон.

3-ВОДОЛАЗКА

vovk.com

Светр

Нейтральні светри зараз у моді завдяки зростаючому інтересу до всього спокійного і розкішного. Багато хто, та і я, зокрема, носять в’язаний светр сам по собі, як светр, або накидаю його на сорочку чи сукню. З огляду на те, що тренд 2023-2024 пропагує багатошаровість — це плюс у зимову капсулу.

4-СВИТЕР

vovk.com

5-СВИТЕР

25union.com.ua

Біла сорочка

Біла сорочка — це ТОП річ будь-якої капсули. Одягни її під светр або поверх тонкої сукні, заправ у штани повністю або тільки половину, щоб здавалося недбало, але водночас стильно — і вийде невимушене вбрання для холодної погоди.

6-БЕЛАЯ-РУБАШКА

vovk.com

Нижня частина

Джинси

Коли йдеться про джинсову тканину, помилитися неможливо. Вона завжди була в моді і є неодмінною частиною будь-якого зимового капсульного гардероба. Джинси з широкими штанинами або високою талією — наймодніші цієї зими. Джинсова тканина не дасть замерзнути в холодну пору року, але при цьому залишається стильною і зручною.

7-ДЖИНСЫ

vovk.com

Штани

Штани останні кілька років не виходять з моди. Їх поєднують, у їхній природній стихії, із сорочками та піджаками — за класикою, зі світшотами та кросівками, пальтами та спортивними куртками. Тому, як і сорочка, вони просто зобов’язані бути в капсулі будь-якого сезону, особливо зимового.

8-БРЮКИ

vovk.com

Спідниця максі

Критики можуть засумніватися в тому, що спідниця-максі здатна витримати зимові морози. Але з парою модних колготок, які зараз у тренді, цей жіночний елемент одягу можна носити так само як і штани. А якщо правильно підібрати зимовий верхній одяг, то проблема вибору між стильно чи тепло відпаде сама собою.

Пряжа або джинсова тканина — чудовий вибір для тих, хто починає мерзнути вже з 1 вересня, як я.

9-Пряжа-или-джинсовая-ткань

vovk.com

10-Пряжа-или-джинсовая-ткань

25union.com.ua

А для тих, хто не боїться зимового морозу і вже закупився термобілизною і теплими колготками, підійдуть легкі спідниці.

11-легкие-юбки

vovk.com

Сукні та костюми

Трикотажний костюм

Останні роки трикотажний костюм посідає особливе місце в гардеробі. Ну, по-перше, його можна носити, як і задумано, в комплекті. По-друге, наявність костюма збільшує кількість речей, які надалі можна поєднувати між собою. Обираючи між спідницею і штанами, дивись на всі речі, щоб збалансувати свій гардероб.

12-ТРИКОТАЖНЫЙ-КОСТЮМ

25union.com.ua

Сукня-светр

Можливо, можна обійтися і без сукні, але як це зробити, якщо сукня-светр у тренді 2023-2024? Сукня по фігурі, яка має такий самий приголомшливий вигляд, як і на дотик? Сукня-светр — це незамінна річ для зими, що не сковує рухів і дає змогу зберегти затишок.

13-ПЛАТЬЕ-СВИТЕР

vovk.com

Але якщо такий варіант не до душі, то — “Ласкаво просимо”, трикотажна сукня. Тут, звичайно, буде більший вибір: з розрізом, максі або мідл довжина, розрізи на ключицях.

14-ПЛАТЬЕ-СВИТЕР

25union.com.ua

Верхній одяг

Пальто 

Пальто додає впевненості й обволікає шлейфом вишуканості. Я не знаю, як це працює, але накинувши його на плечі, завжди таке відчуття, що життя вдалося. Під час вибору пальта не забувай дотримуватися загального стилю — воно повинно поєднуватися з гардеробом.

15-ПАЛЬТО

vovk.com

16-ПАЛЬТО

vovk.com

Пухова куртка

Навіть наймінімалістичніший зимовий капсульний гардероб виграє від такої функціональної речі, як пуховик універсального кольору. Останнім часом мені подобаються варіанти з асиметричним вирізом. Додай таку куртку до свого зимового гардероба, щоб зігрітися в найхолодніші дні.

17-ПУХОВАЯ-КУРТКА

vovk.com

Взуття

Основне взуття

Вступай у зиму з витонченою елегантністю! Це можуть бути ботильйони на підборах, чоботи-панчохи, чоботи зі шнурівкою, на підборах або без. Головне, щоб вони сполучалися з гардеробом. Я цього сезону обрала “берци” на шнурівці:

  • вони в моєму стилі;
  • підходять 90% до моєї зимової капсули;
  • зручні й теплі.

Кожен обирає те, що буде ідеально підходити. Тому, оцінивши всі речі капсули, потрібно розуміти: “ОК” чи будуть ботфорти, чи вони всю зиму стоятимуть у шафі, бо носити їх можна тільки з однією сукнею?

18-ОСНОВНАЯ-ОБУВЬ-1

@vittorossi.ua

19-ОСНОВНАЯ-ОБУВЬ-2

@vittorossi.ua

Спортивний стиль

Спортивне взуття для зими можна купувати нескінченно. Який шалено величезний вибір: уггі, кросівки, “дутиші”, врешті-решт, черевики. Тут так само як і з основним взуттям головне розуміти “під що?” Таке взуття має бути в арсеналі. Хто, як не воно прийде на допомогу в ожеледь, на прогулянці з собакою або коли почне танути сніг?

20-ОСНОВНАЯ-ОБУВЬ

@vittorossi.ua

21-ОСНОВНАЯ-ОБУВЬ

@vittorossi.ua

Відчуваєш натхнення для створення зимового капсульного гардероба?

Зануритися у світ зимової моди та створити свій власний зимовий капсульний гардероб — це все одно, що мати розумну стратегію в рукаві свого затишного светра. Головне, поєднувати практичність і стиль, щоб із блиском бути готовою до холодного сезону.

Читай також:

25 Листопада / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA