Запали ніч! Обираємо прикраси для новорічної вечірки

За останнє десятиліття мода на ювелірні вироби стала значно демократичнішою. На зміну діамантам і платині прийшли менш пафосні матеріали, але самі прикраси стали значно креативнішими. А це означає, що цього року вам необовязково витрачати цілі статки на коштовності для новорічної вечірки. Однак доведеться заручитися власним гарним смаком, адже цьогорічні ювелірні тренди вирізняються неабиякою оригінальністю.

Новорічні прикраси виконують надзвичайно важливу функцію довершення образу, а тому до їхнього вибору необхідно ставитися відповідально і зважено. Вони повинні гармоніювати з колористикою вашого вбрання і слугувати акцентом у монохромному вечірньому сеті, тому усі деталі образу варто продумати заздалегідь, аби передноворічний шопінг не закінчився панікою. А ми підкажемо, на які тенденції варто орієнтуватися, обираючи ювелірні вироби для святкування.

Мінімалізм і геометрія

Ми об’єднали ці два тренди, тому що вони близькі за змістом. Геометричні форми мінімалістичні самі по собі, тож геометрію можна вважати відгалуженням мінімалізму. Основою прикрас у цьому стилі є кільця, квадрати, ромби, трикутники, поєднання різних геометричних фігур в єдину конструкцію, а також полігональні фігури і різноманітні нестандартні форми. Такі прикраси – а це можуть бути і сережки, і браслет, і підвіска, і навіть кольє, складене з геометричних сегментів – доповнять трендовий футуристичний, або лаконічний образ, побудований на контрасті фактур. Але це далеко не весь діапазон стилістичних можливостей мінімалізму і геометрії. В авангардних і еклектичних образах вони працюватимуть як стримуючий фактор.

Інший прояв цього тренду можна було б охарактеризувати, як мінімалістичний максималізм (вибачте за цей оксюморон). Мається на увазі одночасне використання великої кількості мінімалістичних прикрас, наприклад, декількох браслетів у геометричному стилі або безлічі простих каблучок, по кілька штук на одному пальці, а також на різних фалангах.

Цікаво по темі: 10 стильних ідей новорічного манікюру

Гіперсайз

Масивні браслети і персні з металу, величезне каміння і грубі нашийні прикраси – все це данина тренду на гіперсайз, який торкнувся і ювелірної моди. Крупні і об’ємні прикраси ми, знову ж таки, використовуємо пропорційно. Уникайте перенавантаження, адже новорічні образи, зазвичай, яскраві і виразні самі по собі, тож однієї такої речі буде достатньо.

Якщо в цілому наш образ не перевантажений деталями, то можна експлуатувати цей тренд на повну і скласти сет з декількох масивних елементів. Пам’ятаємо, що новорічна вечірка – це яскраве феєричне дійство, а значить, невеличкі крайнощі не забороняються.

Кристали, перли і напівдорогоцінне каміння

Хто сказав, що подібні прикраси – це фетиш літніх пані? Цієї зими персні, сережки, броші і підвіски з крупними вставками природного походження будуть ознакою витонченого смаку і виглядатимуть сучасно і трендово.

Кристали і напівдорогоцінне каміння мають надзвичайно широку кольорову гаму, тож ви зможете обрати прикрасу під колір вашого святкового вбрання. А перли – це взагалі універсальний варіант, який здатен гармонійно вписатися у безліч вечірніх образів.

Якщо ви цікавитесь гороскопом, то можете підібрати каміння відповідно до свого знаку зодіаку.

Шандель’єри і водоспади

Сяючі масивні сережки – це стовідсотково новорічний тренд і продовження теми гіперсайзу. Розсип стразів, кристалів або каміння, а також дивовижні візерунчасті форми – це саме те, що треба для новорічної вечірки.

Коли такі прикраси знаходяться близько до обличчя, то одразу впадають в око і привертають увагу до обличчя, волосся і шиї. Тож якщо ви бажаєте підкреслити ці зони, без вагань обирайте великі сережки. Крім того «шандель‘єри» і «водоспади» мають рухливі конструктивні елементи, які також привертають увагу до прикраси.

В новорічному образі такі сережки чудово виглядають не тільки у парі, а й в одному екземплярі. Моносережки відмінно поєднуються з деякими святковими зачісками, наприклад, з голлівудськими локонами на бік.

Жива природа

Мова не зовсім про квіти і метеликів. Йдеться скоріше про реалістичне відтворення елементів живої природи у металі або інших ювелірних матеріалах. Це різноманітні прикраси у вигляді листя, гілок, різних природних фактур.

Окрім рослинних мотивів можна звернутися і до анімалістики. Тільки це має бути щось по-справжньому оригінальне – кішечки, песики, коники та інші милі створіння на новорічній вечірці виглядатимуть недоречно. Натомість нашийна прикраса з птахами або перстень у вигляді жука цілком можут доповнити екзотичний святковий образ.

Числені ланцюжки

Якщо років п`ять тому модниці шаленіли від нашийних прикрас і браслетів у вигляді масивних, майже корабельних, ланцюгів, то ця зима подарувала нам тренд на тонкі ланцюжки, але у великій кількості. Вони можуть прикрасити шию у вигляді колье, або зап’ясток у вигляді браслета. Власне ланцюжки будуть доречні у будь-якому вигляді і у будь-якій кількості.

Якщо ж ви не бажаєте виглядати закутою в ланцюги, можна зупинитися но одному елегантному ланцюжку з підвіскою, кулоном або трендовим медальйоном.

Суцільнометалеві прикраси

Прикраси, які виглядають як грубо оброблені фрагменти породи або як безформна металізована рідина, яка застигла у просторі, – це ще один вагомий тренд, який просто необхідно узяти на озброєння.

Метали вже фігурували у нашій підбірці, але так відверто заявляти про себе у іншому виконанні вони просто не наважувались. Ми ж розглядаємо той випадок, коли метал постає у своїй первісній красі, без блиску і лоску – таким, яким він є.

Незамкнені металеві кольє і масивні браслети дивних форм і фактур, фантастичні сережки і не менш фантастичні каблучки зроблять ваш новорічний образ дійсно дивовижним.

Новорічна ніч – це чудова можливість бодай раз на рік стати по-справжньому яскравою і оригінальною, спробувати новий для себе стиль і приміряти неочікуваний образ. Це ж стосується і прикрас, тому не втрачайте таку можливість виділитись і відчути себе справжньою королевою свята!

27 Грудня / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA