Фестивальне літо: мейк та образ, з якими вас точно помітять!

Вітчизняні Atlas Weekend, UPark Festival, Brave! Factory, Koktebel Jazz Fest, ZaxidFest, БezViz і зарубіжні Burning Man, Coachella, Sziget, Tomorrowland, Mad Сool, Awakenings, Primavera Sound та Lollapalooza – літо 2019 як завжди багате на події, які не можна пропустити! У цьому контексті ми не можемо обійти стороною таку тему, як образ для фестивалю. Яким має бути фестивальне вбрання, мейкап і навіть зачіска, щоб не залишитися непоміченою і гарантовано потрапити в об’єктив? Дізнайтеся з нашої статті!

Techno

Навіть якщо ви не є прихильницею однойменного музичного жанру, це не перешкода для того, щоб приміряти маргінальний образ дівчини з легендарного берлінського Berghain.

Головний колір вашого образу – чорний. Його присутність доречна не тільки в одязі, а й в мейкапі, включаючи губну помаду. І ніяких бездоганних smokey eyes! Наша мета – створити драматичний і навмисне неохайний мейк: широкі мазки темних тіней або ефект туші, що потекла, на блідому обличчі – такий собі героїновий шик на сучасний манер.

Не любите драму – експлуатуйте геометрію. Графічні акценти на обличчі точно не залишаться непоміченими. Лінії, геометричні фігури, символи і навіть написи стануть потужним доповненням вашого техно-образу.

В одязі також має бути присутня геометрія і чіткі строгі форми, деконструктивізм або структурованість. Чорний колір дозволяється розбавляти білим або металіком. Задля натхнення можна переглянути колекції Ріка Оуенса. І не забудьте про кросівки Buffalo на масивній платформі!

Для більшої промовистості можна доповнити ваш образ для фестивалю елементи неофутуризму, кіберпанку або БДСМ-естетики.

Неон, флюр та блискітки

Образ технодівчини надто похмурий для вас? Тоді ласкаво просимо на яскравий бік фестивальної моди! Божевільні неонові відтінки та блискітки в одязі і мейкапі гарантовано виділять вас з натовпу. «Кислотні» 90-ті подарували нам вдосталь ідей для натхнення. Дещо можна запозичити і у епохи ґлем-року, з її тяжінням до усього блискучого і екстравагантного.

Якщо з одягом все більш-менш зрозуміло (чим яскравіше, тим краще), то на макіяжі варто зупинитися окремо, оскільки тут на вас чекає безліч цікавих варіантів:

 

  • монохромний неоновий мейкап (тіні і помада одного відтінку) і неоновий дрейпінг – популярна у 70-х техніка скульптурування обличчя за допомогою двох відтінків рум’ян;
  • різнобарвний макіяж очей, а також використання різних кольорів для правої і лівої повіки;
  • неонові бризки: розведений водою пігмент розбризкуємо на обличчя за допомогою жорсткої щітки;
  • флуоресцентний макіяж з використанням професійної флуоресцентної косметики або гриму;
  • макіяж з глітерами та блискітками, у тому числі і у поєднанні з неоном.

Коси

Матір драконів Дайнеріс задала тренд на складні плетіння. Ми наполегливо радимо і вам приміряти образ з косами, навіть якщо ви не бачили жодної серії «Гри престолів» або маєте недостатню довжину волосся. У другому випадку вам допоможе канекалон – штучне волокно, схоже на волосся за текстурою та зовнішнім виглядом, яке використовується стилістами для створення неймовірних зачісок з косами.

Кольорове різноманіття канекалонів здатне вразити будь-кого: лимонно-жовтий, салатовий, вогняно-червоний, яскраво-рожевий або насичено-синій та ще безліч кольорів і відтінків на будь-який смак і під будь-який образ. Не можете визначитися – оберіть декілька кольорів і поєднайте їх! Ваші коси без проблем протримаються кілька драйвових фестивальних днів, тож ви можете не перейматися через зачіску.

~ Для створення зачіски з канекалоном, обов`язково зверніться до майстра, який вміє працювати з цим матеріалом!

Бохо-шик

 Цей стиль мав би носити статус найфестивальнішого! По-перше, бохо-шик є прямим відсиланням до часів Вудстоку, а по-друге, він відповідає усім практичним і стилістичним вимогам фестивальної моди, поєднуючи у собі практичність і трендовий фактор.

Якщо ви вирішили обрати образ для фестивалю у стилі бохо-шик, тоді вашими супутниками на фестивалі мають стати легка мереживна сукня, козаки, шкіряна жилетка з бахромою і капелюх з широкими полями. У якості альтернативи сукні, можна обрати ультракороткі джинсові шорти і топ. І не забудьте про тематичні аксесуари: буси, браслети і сережки з природних матеріалів: деревини, каміння, пір’я або мушель.

Оригінальні деталі

Цікавий образ можна побудувати і на основі бази, просто додавши до ваших улюблених шортів і топа акцентоване взуття, стильну куртку або сорочку, головний убор і, звичайно, модні сонячні окуляри.

Вмикаємо природну харизму, додаємо трішечки розкутості і увага фестивальних фотографів вам забезпечена!

16 Липня / 2019 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті