Чорні товари до Чорної п’ятниці: склади свій ТОП покупок у ЦІ ДНІ

Якщо ви давно й усвідомлено хотіли придбати класні засоби для догляду або оновити декоративну косметику, але чекали нагоди — ось вона. В EVA починаються Ці дні — період класних знижок до Чорної п’ятниці.

Для вашої зручності ми в EVA Blog підготували особливий гід. У фокусі уваги — цікава добірка косметики в чорних упаковках та футлярах. Але дизайн — це, швидше, приємний бонус до ефективного вмісту. У нашому ТОПі зібрані товари, які виглядають стильно й повноцінно розв’язують конкретні проблеми.

Відновлювальна маска для волосся, туш для приголомшливого об’єму, помада із дзеркальним ефектом — ось неповний список «чорних» продуктів, які варті уваги навіть поза всякими розпродажами. Запам’ятовуймо фаворитів «в обличчя» і складаймо віш-лист, адже незабаром в EVA Ці дні.

До речі, про поради розумного підходу у день тотальних знижок ми говорили у матеріалі «Час вигідного шопінгу: 5 порад для економії в Чорну п’ятницю».

Задаємо правильний тон обличчя

Живильний ВВ-крем Dr. Jart+ Nourishing BB Beauty Balm Black Label — запорука й свіжого макіяжу, й ідеальної шкіри. Одночасно працює у кількох напрямах: живить та глибоко зволожує, захищає від ультрафіолету (SPF 25), м’яко згладжує недосконалості, адаптуючись під тон шкіри. Лягає гладко завдяки ніжній консистенції. Однозначно варто спробувати!

Усуваємо жирний блиск на обличчі

Із проблемами комбінованої та жирної шкіри чудово справляється розсипчаста пудра Paese Powder Bamboo із протеїнами шовку. Легкою вуаллю маскує блиск, залишаючи невагоме покриття. Формула без тальку та парабенів, а тому не забиває пори. Кремній і бамбуковий екстракт у складі запобігають появі висипань. Тепер про ефект: макіяж на шкірі виглядає свіжо та невагомо.

Суперстійкі тіні

Поверне віру в бездоганну стійкість протягом усього дня палетка тіней для повік Shiseido Essentialist Eye Palette в 4-х відтінках. Вони дуже грандіозні за своїм змістом — як і належить японському люксу. Високо пігментовані відтінки з різним фінішем (матові, мерехтливі та металеві) чудово міксуються для денного макіяжу та легко трансформуються у вечірню версію. Ключовий плюс — тримаються до 12 години, відчуваються легко.

Створюємо приголомшливий об’єм вій

Створити будь-які образи без зайвих маніпуляцій допоможе туш для вій Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume. Вона створена для перетворення на один клік! Висока пігментація, водостійка формула без парабенів, маневрова та легка у користуванні щіточка, вражаючий об’єм на віях, — якщо коротко. Підходить для чутливих очей.

Стійкий колір і догляд за губами

Якщо ви у пошуках розкішної по стійкості та відтінку помади, яка забезпечить зволоження та живлення, сміливо дивіться убік Christian Dior Rouge Dior Couture Colour Refillable. Вона здійснює революцію в ніжних дівочих серцях. Стійкість приголомшлива. Запах чарівний. Глянцевий фініш інтригує. За доглядові властивості відповідає екстракт алое, а також комплекс із натуральних олій та восків. Палітра з 16 відтінків — хіт серед хітів! Словом, у Чорну п’ятницю гріх не скористатися знижкою на таку помаду.

Делікатно очищуємо шкіру

Делікатне очищення найчутливішої шкіри та зняття вологостійкої косметики зможе забезпечити тільки засіб із ретельно продумано формулою.  У цьому питанні олія Catkin Chic Luxury Makeup Remover — справжня знахідка. При контакті з водою засіб перетворюється на емульсію, яка несе в собі комплекс активних олій. Тут і мигдальна для пом’якшення, і виноградних кісточок для омолодження, і рицинова для нормалізації захисних бар’єрів. Причому ці додаткові доглядальні опції не знижують ефективність демакіяжу, а доповнюють її.

Даруємо блиск волоссю, реанімуючи пошкоджені ділянки

Волосся на вигляд як глянець, за відчуттями — дихає. Це все забезпечить відновлювальна крем-маска для волосся Matrix Total Results Pro-Solutionist Total Treat з олією абрикосових кісточок і цитриновою кислотою. Вона нормалізує обмінні процеси, «заполіровуючи» лусочки волосяних кутикул. Дарує еластичність і сяйво. Достойна багатьох похвал!

Запобігаємо висипу та очищаємо пори

Якісно очистити й звузити пори допоможе антибактеріальна маска Elizavecca Hell-Pore Longolongo Gronique Diamond, розроблена для всіх типів шкіри. Підкуповує своєю формулою на основі алмазного порошку, касторової олії в поєднанні зі зволожувальними екстрактами лаванди, м’яти та шавлії. Весь цей мікс працює на те, щоб зробити вашу шкіру свіжою та здоровою.

Гіпнотичний аромат для витончених натур

Парфумерна вода Dolce & Gabbana The Only One Intense — цариця східної групи ароматів. Вона звучить дуже багатогранно, відкриваючись солодкими нотами італійського мандарина, звучання якого доповнює зелене яблуко та квіткові акценти неролі. Далі в гру вступає жасмин, апельсиновий цвіт і солодкість кокосу. Шлейф кедра й теплих акордів кашемірового дерева змушує запам’ятати власницю парфумів як сильну натуру, якій не чужі романтичні мрії.

Знаємо, що чекати на початок розпродажу — та ще мука, тому в EVA Ці дні стартують з  15 листопада. Вибирайте та клікайте по товарах! Коли, як не зараз?

Цікаво за темою: «Бьюті-шопінг з розумом: що варто купити в Чорну п’ятницю?»

Олія для видалення макіяжу Catkin Chic Luxury Makeup Remover Oil

629.00
Купити

Dolce&Gabbana The Only One Intense

1129.00
Купити

Туш для вій Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume

173.00
Купити

Відновлювальна крем-маска для волосся Matrix Total Results Pro-Solutionist Total Treat

410.00
Купити

Живильний ВВ-крем для обличчя Dr. Jart+ Nourishing BB Beauty Balm

799.00
Купити

Розсипчата пудра для обличчя Paese Powder Bamboo

269.00
Купити

Маска-плівка з алмазним порошком Elizavecca Hell-Pore Longolongo Gronique Diamond Mask Pack

285.00
Купити

Тіні для повік 4-кольорові Shiseido Essentialist Eye Palette

912.00
Купити
15 Листопада / 2021 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті