EVA на YouTube: канал, на який варто підписатися!

Нам, дівчатам, дуже пощастило. Ми маємо значний арсенал для самовираження та відновлення ресурсного стану під кодовою назвою “beauty”. Манікюр, зміна кольору волосся, маски для обличчя, макіяж не лише змінюють наш зовнішній вигляд, а й коригують внутрішнє самовідчуття. Не дивно, що нам приємно потеревенити про сучасні тренди, дізнатися beauty-лайфхаки та знайти нові способи підкреслити свою індивідуальність. Для всіх, кому подобається за чашкою ранкової кави подивитися відео про стильні новинки косметики та модні течії, а у вільний час цікаво навчитися робити стильний макіяж, у мене є чудова новина. EVA запускає YouTube-канал, який допоможе відкрити для себе й у собі щось нове!

Які рубрики чекатимуть вас на каналі? 

Відео на каналі з’являться будуть поступово, але я вже зазирнула за лаштунки та готова побалувати вашу жіночу цікавість. Тож розповідаю, які цікавинки варто чекати!

 

“Привіт, EVA” (Make up FAQ)

Фішка: Голосова помічниця з почуттям гумору

Іронічна та обізнана в beauty-трендах голосова помічниця EVA – та сама більш досвідчена подружка, яка знає відповіді майже на всі питання. Куди б ви не збирались, на ділову зустріч, вечірку чи довгоочікуване побачення, EVA  допоможе і корисними лайфхаками, і веселими жартами. 

 

Руйнівники б’ютi-мiфiв

Фішка: Перевірка б’юті-лайфхаків

Засумнівались, чи справді такі чудодійні б’юті поради в мережі? Розумію. Останнім часом їх різноманіття зростає в геометричній прогресії. Виокремлювати справжні перлини ефективності стає все складніше. А деякі “лайфхаки” взагалі працюють як бомба сповільненої дії. Нам же такі не треба? Не треба! Тож саме час влаштувати ретельну перевірку популярним б’юті-порадам, та дізнатися, які з них варто додати до своєї скарбнички, а якими не захочеться ділитися навіть з колишньою свого чоловіка. 

Make up як у фiльмах/кліпах

Фішка: Макіяж як у зірки

Наступна рубрика для тих, кого надихають образи з кіно та кліпів. Стрілки як у Емі Вайнхаус або яскраві відтінки та гліттери як у Джулс з “Ейфорії”? Пробували створити щось схоже, збираючись на вечірку?  В  рубриці “Make up як у фiльмах” ви побачите перетворення дівчат на героїнь популярних фільмів. А заодно й потеревенити про кіно можна.


На всi сто за сто

Фішка: Стильний мейк при мінімальному бюджеті

Зробити стильний макіяж, маючи бюджет всього 100 чи 200 гривень? Якщо вважаєте, що це неможливо, то підпишіться прямо зараз на оновлення YouTube каналу (переходьте за посиланням та тисніть на дзвіночок), і першими дізнаєтесь про вихід нового відео “На всі сто за сто”. У цьому прикольному шоу-форматі героїні матимуть обмежений бюджет на косметику, а випадкові глядачі спробують вгадати, скільки вона коштує. Подивимось та дізнаємось, що важливіше: вартість придбаних засобів чи вміннями ними правильно користуватись. 

Що за?

Фішка: Чоловічий погляд на косметику

Ще один дуже прикольний формат розважального шоу. Хлопцям потрібно описати певний косметичний продукт, розповісти, як би вони його використовували. А тепер згадайте, чи відрізнить ваш коханий кремові тіні від хайлайтера, та уявіть, як весело буде, коли гості шоу почнуть відгадувати, про який саме косметичний продукт йде мова. 

 

Дайджест новин

Фішка: Найсвіжіші модні тренди

Особисто мені дуже подобається, коли ранок починається неспішно та з приємних новин. Якщо у вас такі ж вподобання, пропоную разом дивитися дайджест б’юті та фешн новин за чашечкою улюбленої кави. 

 

Велика таємниця: б’юті-канал насправді не про б’юті

Здавалося б, канал EVA – цілком і повністю про б’юті. І безперечно, тема краси, трендів, виразного макіяжу та стильних зачісок буде розкрита цікаво та об’ємно. Але головна фішка в тому, що цей канал – про нас дівчат. Наші сподівання та таємні мрії, наші сумніви та переживання, наші жарти та стиль життя. Тож влаштовуйтесь зручніше з чашкою кави, склянкою лимонаду або келихом вина (кому що більше подобається), вмикайте YouTube-канал EVA та насолоджуйтесь переглядом! 

 

16 Червня / 2020 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
ТОП-4 застосунки для макіяжу на фото
30 Листопада / 2023 Дозвілля
12 Червня / 2021 Дозвілля