Міні-марафон від EVA Blog: влаштуй beauty-тиждень з подружками! 

Красуні, у команди EVA Blog  для вас чудова новина! На честь Дня подруг пропонуємо влаштувати beauty-тиждень. Ми зібрали для вас завдання, що допоможуть комплексно підготуватися до вечірки. Адже процес очікування свята може бути не менш приємним, ніж його кульмінація. Особливо, якщо йти цим шляхом разом з найкращими подружками. 

І яка ж вечірка без сюрпризів. Два завдання міні-марафону нам допомогла підготувати Соня Давидовська!  А серед тих, хто активно ділитиметься своїми досягненнями у коментарях під цією статтею, ми розіграємо п’ять beauty-боксів від  Palmolive! 

День 1: Похвали себе

У будь-якій справі важливий правильний настрій! Ви, напевно помічали, що внутрішне відчуття “я – фантастична” допомагає крокувати як королева без мейку, укладки та в домашніх капцях. Адже блиск в очах нічим не підробити. 

На жаль, багатьох із нас з дитинства вчать прислухатися до внутрішнього критика, який постійно чимось незадоволений. Тому почати наш beauty-тиждень пропонуємо з формування нової звички – хвалити себе. Техніки, які у цьому допоможуть, ви знайдете у статті “Похвали себе сама”. А у коментарях у будь-якій з них залиште список, за що хвалите себе цього тижня. 

День 2: Масаж обличчя

Ще одна корисна звичка, що допомагає зберігати свіжий вигляд та краще почуватися. Регулярне виконання масажу обличчя призупиняє появу вікових змін. Навчитися робити цю процедуру самостійно допоможе ця стаття

День 3: Ревізія косметички

Перед тим, як заглибитися у створення чогось нового, варто перевірити, можливо, час позбутися чогось старого. Тому третій день марафону присвятимо ревізії у косметичці! А допоможе нам у цьому Соня Давидовська! Разом з нею поговоримо про терміни придатності косметики, важливість правильного догляду за пензлями для макіяжу та сформуємо список засобів, що будуть актуальні у літньому сезоні, який всі ми так чекаємо! 

Тож заходь у п’ятницю, 16.04 на EVA Blog, адже саме у цей день ми опублікуємо поради від Соні!

День 4: Обгортання 

Четвертий день нашого марафону присвятимо обгортанням. Це ще одна процедура, яку варто зробити постійною звичкою. І справа не лише у тому, що обгортання допомагають позбутися небажаних сантиметрів. Важлива їх фішка – вплив на шкіру: вона стає більш підтягнутою та доглянутою. А з таким ефектом кількість сантиметрів відходить на другий план. Рецепти холодних та гарячих обгортань зібрали для вас у статті за посиланням

День 5: Маска для обличчя та волосся

Макіяж краще виглядає, якщо шкіра попередньо ретельно доглянута й зволожена. Й про волосся перед створенням зачіски варто подбати. Та й взагалі, догляд за собою сам по собі дуже приємне заняття. Тому завдання п’ятого дня нашого марафону буде присвячене цьому важливому етапу турботи про себе. Зробіть одну з масок для зволоження обличчя та маску для живлення волосся

Цікаво по темі: Як наносити маску для волосся для максимального ефекту? 

День 6: Стильна зачіска 

Святкова вечірка вже близько, а отже, час потренуватися робити стільні зачіски. Рекомендуємо виконати це завдання у парі з подружкою. Адже погодьтеся, так можна й час весело провести, й створити щось дійсно цікавеньке. Бо робити зачіску з локонами комусь легше, ніж крутити їх самій собі. Чи, можливо, вам більше до душі зачіски з джгутами? Ділись своєю думкою у коментарях.

День 7: Макіяж до Дня подруг з Сонею Давидовською

Ось він, день, коли разом з Сонею Давидовською відсвяткуємо День подруг! Підпишись на наш канал в Instagram, щоб першою дізнатися, коли пройде прямий ефір, під час якого разом з Сонею створимо стильний мейк. Красива кульмінація красивого тижня!

Ділись враженнями – вигравай подарунки!

Яке ж свято без подарунків!  Тим більше для улюблених читачок EVA Blog!  Тому серед тих, хто буде активно виконувати завдання марафону та ділитися враженнями про них у коментарях до цієї статті, ми розіграємо за допомогою сервісу random.org  п’ять beauty-боксів від Palmolive! 

А щоб у тебе було вдосталь часу не лише виконати завдання марафону, а й оцінити їх ефект, коментарі з враженнями про марафон приймаємо до 25 квітня. Імена переможниць в оголосимо 26 квітня 2021 року

Тож  ділись посиланням на цю статтю з подружкою та насолоджуйся приємним beauty-тижнем з EVA Blog! 

 

UPD: Подарунки за участь у марафоні отримують:

Катерина *****katya@******* 

Тетяна ******tanya@******

Тетяна sic********@****** 

Наталія *******906@*******

Тетяна tpa******@******

Перевірте свою поштову скриньку, ми надішлемо лист с деталями, як отримати подарунок!

14 Квітня / 2021 Конкурси

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Татьяна

    Здравствуйте. От Вас нет письма(( может дать ещё контакты?)

  2. Вера

    Классно провела время, очень интересные задания, было здорово!

  3. Вика

    Вот действительно, время потраченное на себя это время потраченное не зря! Прекрасный марафон, эффект от всех этапов понравился ❤️

  4. Вероника

    Очень классный мапафон, нам с подругой было интересно попробовать все этапы!

  5. анна

    супер марафон. спасибо. я в восторге

  6. Татьяна

    Марафон супер! Спасибо)))

  7. Екатерина

    Спасибо Eva blog за прекрасный мини-марафон. Это отличная “шапаргалка” для ежедневного ухода за собой, в “хмурых” (погодных), совсем не весенних, буднях. Классно, что все это можно делать вместе с подругами). Супер!

  8. Татьяна

    Сегодня по плану массаж и маска для лица, а прическа- кудряшки….как я за ними соскучилась)

  9. Татьяна

    Eva, спасибо за мини- марафон!

  10. Татьяна

    Eva-супер,
    Eva- класс,
    Удивляет часто нас!!!!

  11. Олександра

    Словом, хочу подякувати організаторам за міні-марафон, за можливість приділити час собі та насолоджуватись потім результатом від масок, зачісок та макіяжу! Ви молодці, бо завжди розвиваєтесь і робите все задля покупців!!

  12. Олександра

    А ще чудово, що можна і корейські продукти придбати! Купила собі тональний Collagen. Добре підходить для нормальної та сухої шкіри, в осінній період, коли шкіра схильна до сухості – те що треба!

  13. Олександра

    Також доводилось купувати в EVA палетку для контурування від Patricia Ledo. Продукт має три засоби: рум’яна, бронзер і хайлайтер. Круто, що палетка така універсальна та добре пігментована. Виручає кожного дня!

  14. Олександра

    EVA завжди радує і відтепер можна придбати професійну продукцію бренду Colordance, а це не може не радувати! Ви завжди розвиваєтесь і все робите аби догодити покупцям, спасибі за це

  15. Олександра

    Зараз ще користуюсь шампунем і кондиціонером від OGX, які чудово доглядають за волоссям, особливо фарбованим. Про те, що я їх прибала у EVA думаю вже не варто уточнювати))))))

  16. Олександра

    Окрім масок для живлення та зволоження свого волосся я дбаю про шкіру голови, роблячи один раз на тиждень пілінг скрабом від Natura Siberica, який, до речі, замовляла у EVA за дуже вигідною ціною. Скрабуючі частинки не пошкоджують шкіри, скраб піниться, а отже гарно змивається не лишаючись на волоссі; після нього шкіра відчувається чистою і дихає. Обожнюю EVA! ❤️

  17. Олександра

    Дуже корисну інформацію почерпнула для себе із статті про маски для обличчя, а саме про те, що залежно від типу шкіри варто шукати на упаковках масок ті компоненти, які необхідні вашому типу. Тепер я знаю, що для моєї комбіновпної шкіри треба підбирати маски в складі яких є: вітаміни А, С, Е, екстракти водоростей, лікарських трав, термальна вода і якщо олії, то тільки чайного дерева. Як я раніше жила без цих знань?.. А все завдяки марафону!!!

  18. Олександра

    Із рекомендованих масок не доводилось мені користуватись жодною, лишень мала шампунь Garnier Fructis Superfood банановий. Мені він дуже сподобався, от тільки тепер хочу і маску цієї лінійки спробувати, але з папайєю, яку було рекомендовано в статті. Дуже корисна інформація!

  19. Олександра

    Залишилась задоволена покупкою шампуню і бальзаму Estel Curex Classic. Гарні засоби, які у комплексі роблять волосся слухняним, гладеньким та живим, якщо вам знайома проблена сухості волосся. Познайомилась з цією лінійкою зі статті про маски для волосся, за що дуже вдячна!

  20. Світлана

    Ну і звичайно без стильної зачіски сьогодні не обійтись)

  21. Світлана

    Нарешті вихідний, можна організувати посиденьки з подругою, а для цього звісно треба гарний макіяж)

  22. Олександра

    Ще дуже хочу за рекомендацією Соні придбати гель для брів GlamBee, рум’яна від Maybelline, консилер L’ oreal Paris та помади Maybelline Super Stay Ink Crayon. Такі цінні поради треба давати за великі гроші, а вас це безкоштовно

  23. Екатерина

    И насчет глин для лица, пробовала много разных. Сделала вывод, что лучше глины, где в составе помимо глины, есть другие вспомогательные вещества или гидролат, тогда маска проще смывается и приятнее ощущение на лице, нет желания сиюсекундно мазаться увлажняющим кремом)

  24. Екатерина

    Сегодня я молодец! Много работала, успела все, что запланировала! И даже, нашла время на бьюти-ритуалы) Среди которых маска из черной глины для лица и даже чистка)

  25. Олександра

    Ще в магазині мій погляд впав на хайлайтер від Lamel, це ж просто знахідка для дівчат! Він дає таке сяйво шкірі, що помітно буде з космоса! Не втрималась і купила собі цей чуло-продукт!

  26. Олександра

    Також оновила туш у своїй косметичці, цього разу придбала від Patricia Ledo. Гарний ефкт дає, все як я люблю: вії подовжені, розділені і головне не залишає слідів на повіці в процесі носки. Покупкою задоволена!

  27. Олександра

    Розділяю любов Соні Давидовської до гелю для брів від Vivienne Sabo, цього ж бренду олівці для губ, а також консилер від Maybelline “Fit me” та палетка тіней Lamel “16 shodes of brown” – це все мої улюбленці❤️

  28. Олександра

    Сподобався лайфхак від Соні, що бронзер і хайлайтер можна використовувати в якості тіней для очей. Це крутл, коли однин продукт може виконувати одразу дві функціі! Спасибі, що поділились)))

  29. Олександра

    Придбала нові пензлі від Lamel, які до речі радила Соня Давидовська. Вони дійсно гарної якості, ворс добре набитий, приємний на дотик та легкі у використанні!

  30. Олександра

    І все ж найбільше мені сподобалось робити ревізію косметички та поповнювати запаси новими продуктами для макіяжу, адже що може бути приємніше шопінгу в улюбленому магазині EVA?!

  31. Олександра

    День Подруги пройшов, а приємний післясмак залишився, а все завдяки вашому, EVA, beauty-тижню, який справив лише позитивні враження!!!

  32. Татьяна

    Вечер пятницы- что может быть лучше спа-процедур?! Массаж, обёртывание и масочки! Спасибо Eva за марафон

  33. Олександра

    Дуже важливе, що взяла для себе з марафону, так це хвалити себе, адже звичка з дитинства більшості з нас – це критикувати себе, а це так заважаж жити… Тому відтепер хвалю себе і не критикую за дрібниці. Так що психологічний аспект в марафоні теж є, за що дякую дуже❤️

  34. Татьяна

    В моду опять входит пучек балерины- люблю эту повседневную причёску

  35. Олександра

    Лишились лише позитивні враження від проходження міні-марафону, адже він поповнив мої знання в догляді за шкірою та волоссям, в сфері макіяжу та залишив яскраві емоції. Тиждень був насичений, цікавий, не такий як завжди. Спасибі, EVA!

  36. Олександра

    Полюбляю для макіяжу використовувати на щодень ВВ крем від Bielita, туш Patricia Ledo, палетка для контурингу від Glam Bee, хайлайтер Belor Design, рум’яна Lamel, олівець для брів Vivienne Sabo, чорний каял Maybelline ColorTattoo, олівці для губ Lamel та обожнюю палетки тіней від Lamel “16 shodes of brown та Maybelline” Nudes of New York”. Ці продукти варто спробувати та використовувати у своїх макіяжах. Бюджетно і якісно!

  37. Олександра

    Відкрила для себе пілінг-пади під час марафону. Тональний чи ВВ крем лягає краще, не помітно жодних шелушінь. Усім раджу спробувати!

  38. Марія

    Привіт всім!!! Вчора закінчили з подругами марафон, емоції переповнюють!!! Дуже Вам дякуємо за таку можливість покращити настрій та сім вечорів провести у колі подруг!!!!

  39. Татьяна

    Сегодня хорошая погода и настроение- сделаю такой макияж как рекомендовала Соня

  40. Екатерина

    Eva балует клиенток конкурсами, их ну ооочень много. По конкурсам, наверно, лидирует) Выиграв в конкурсе, тоже на Eva blog, начала верить в честные розыгрыши) Вообщем, всем довольна! Продолжайте в том-же духе)

  41. Екатерина

    Из всех косметических магазинов, представленных в Киеве, есть 2 фаворит, среди которых Eva. Широкий ассортимент товаров, много новинок, приятные, демократичные цены. Я ваш частый гость 😉

  42. Екатерина

    Девочки использовали доступные продукты. Присмотрела себе “в копилку” парочку интересных продуктов, а именно гель для бровей от Vivienne Sabo и консилер Maybelline New York Fit Me. Когда мои (других брендов) закончатся – обязательно загляну в Еву за “новинками”.

  43. Екатерина

    Смотрела трансляцию прямого эфира о макияже. Неплохой, повседневный макияж. Похожий себе делаю. Думаю, для карих глаз – самое то)

  44. анна

    маски для лица – классное времяпрепровождение. устроили такой бьюти девишкник с подругами

  45. Татьяна

    Я сегодня молодец! Я сегодня приготовила кушать

  46. Олександра

    Завдяки beauty-тижню, вчорашнє святкування Дня подруг пройшов на “ура”, адже ми ретельно до нього підготувались і виглядали неймовірно!

  47. Олександра

    Раніше, до вашого марафону, я для тіла максимум могла зробити скрабування кавовим скрабом від Joko Blend, придбаним, до речі, теж у EVA, а тепер полюбилось мені, обгортання. Точніше результат від нього

  48. Татьяна

    Обновить косметичку после ревизии- это как обновить гардероб – хочется всё, глаза разбегаются от ассортимента! Спасибо Eva за beauty- неделю!

  49. Татьяна

    Вчера в косметичке появился новый ‘житель’ после ревизии – помада! Ведь сейчас в Eva нереальные скидки до -80%!

    • Наталія

      В мене вчора був день SPA для себе єдиної….
      Тому тут декілька завдань з’єднались в один день
      Я зробила собі масочку на волосся та обличчя і зону декольте…..
      Роблю це з періодичністю один раз на тиждень ☺️
      Частіше якось не виходить…
      Це справжній релакс для душі та тіла….
      Також зробила масаж обличчя, дотримуючись ваших рекомендацій. Це для мене новий досвід, але мені сподобалось, тому буду це робити тепер частіше.
      Дякую Вам за ідею!

    • Наталія

      Я добре, що в Eva завжди є хороші знижки на маски для волосся та обличчя…
      Ще я дуже полюблю олійки для волосся, з ними волосся виглядає доглянутішим та слухняним.

      Дякую вам

    • Наталія

      День 4
      Обгортання

      Це процедура зовсім нова для мене. І можливо, якби не цей марафон, я б найближчим часом на це і не наважилась ‍♀️
      Ознайомившись з матеріалом, який ви пропогуєте стосовно обгортання.. я для початку обрала перший варіант із яблучним оцтом.
      Відчуття нові, але приємні)))
      Для себе я вирішила, що спробую всі види обгортань, щоб знайти “свій”
      Дякую Вам!

    • Наталія

      День 6
      “стильна зачіска” була в мене вчора..
      Зробила приємний сюрприз коханому
      Бо з цим карантином не дуже вийдеш кудись вийдеш на вечірку, тому доводиться робити свято самим собі вдома.
      Тому я зробила укладку феном та утюжком, використовувала термозахист, стайлінг та чудові прикраси для волосся..
      Все це я придбала в EVA із дуже хорошими знижками!

      Мені сподобалось… йому також! А це ноловне❤️❤️
      Дякую EVA❤️!

    • Наталія

      Макіяж до дня пожруг давно вже чекає свого зіркового часу
      Залишилось дочекатись закінчення карантину.
      А косметику якісну і по найкращих цінах завжди можна купити в EVA.
      Інколи навіть купую прозапас, коли хороші акції
      EVA ти супер подруга ❤️❤️

  50. Татьяна

    Учусь сама себе делать кому рыбий хвост- надеюсь скоро у меня получится идеально- чем не стильная прическа?!

  51. Татьяна

    С утра опять сделала массаж лица- попробовала массаж Коруги…отзывы хорошие…возьму себе в привычку делать каждый день

  52. Олександра

    Я, наприклад, тепер роблю такий макіяж дещо в світліших віддтінках на щодень, задоволена від отриманого результату!

  53. Олександра

    Макіяж можна варіювати, змінюючи відтінок тіней на світлий і можна його вважати денним, а потім – темніший взяти і все, макіяж – вечірній.

  54. Олександра

    Побальше б таких ідей з марафонами, завдання – корисні, результат – чудовий!

  55. Олександра

    Відтепер, після вашого beauty-тижня ввела масаж обличчя в свої beauty-процедури, адже кому ж хочеться бачити на своєму обличчі ознаки старіння?..

  56. Екатерина

    Из натуральных средств для ухода за волосами нравится: масло облепихи (волосы “оживают”, стают супер увлажненными, слегка меняют оттенок), репейное масло и домашний скраб для роста волос (жмых кофе + морская соль, мелкого помола и облепиховое масло).

  57. Екатерина

    На Eva Blog всегда много интересных, информативных, полезный идей! Лично мне, хотелось бы статью о легких, быстрых, повседневных прическах, для длинных волос, с видео-обзором)

  58. Екатерина

    Итак прически, у меня прямые, достаточно длинные волосы, считаю, что мне больше идут прямые или лёгкие локоны, но это праздничный вариант. Новый день – чем не повод устроить праздник? Поднять настроение в такую “хмурую” погоду.

  59. Екатерина

    Насчёт массажей и масок, вспомнила о наличии нефритового роллера, еще и массажного масла срок подходит – так что все пазлы сошлись, буду применять, хотя-бы раз в неделю, кстатити, можно совмещать с применением масочек)

  60. Екатерина

    Сделала масочку для кончиков волос из кокосового масла, смывать шампунем с натуральным составов, конечно, долго, но результат того стоит, не “вау-эффект”, но кончики стали значительно увлажннённее. Думаю, раз в недельку делать можно) Тем-более, что у меня еще пол банки, а кокосовое масло достаточно комедогенное, так-что для пористой кожи не подойдет, разве-что для кожи вокруг глаз или массажа тела, а срок годности, в открытом состоянии невелик и выбрасывать жалко)

  61. Екатерина

    Татьяна с Александрой сражаются за “лидерство” в марафоне, кто более активный)))

  62. Татьяна

    Макияж с эфира- просто и красиво. Я в восторге!

  63. Татьяна

    Ежедневные массаж лица улучшает кровообращение и придает лицу естественный цвет- рекомендую уделять массажу 2-3 минуты каждое утро.

  64. Татьяна

    В ветреную погоду мой стилист это ветер. Я конечно не всегда этому рада, но иногда он делает шедевры

  65. Татьяна

    Перед нанесением маски для лица следует помнить, что кожу необходимо очистить, а ещё лучше применить скраб для более глубокой очистки- тогда эффект от маски увеличится в разы

  66. Татьяна

    Эфир с девочками был информативным! Они мастера своего дела!

  67. Татьяна

    Отличная подборка материала в блоге даёт себя почувствовать женственной, желанной и помагает выделить время для себя!

  68. Татьяна

    Ассортимент EVA завораживает- здесь есть и классика и новинки рынка красоты! Люблю

  69. Тетяна

    Коли у тебе двоє маленьких дітей, та ще й двійнят, часу приділити собі зовсім обмаль і згадуєш про це увечері, коли вже падаєш з ніг. Тому цей бьюті тиждень був для мене ковтком свіжого повітря. Якраз чоловік був тиждень вдома на карантині, допоміг з дітьми і я мала змогу приділити собі по 30-60 хвилин. Зважаючи на те, що скоро виходжу на роботу, то була дуже щаслива, що завдяки порадам від Єва виглядаю і почуваю себе краще!!!!

  70. Татьяна

    В магазин Eva заходи- любимую косметику приобрести!

  71. Татьяна

    Отличная beauty- неделя от Eva!

  72. Татьяна

    Как приятно в дождливую погоду уделить время для себя! Сделать массаж, обёртывание, маски. Спасибо Eva blog за рекомендации. Буду ждать с нетерпением новые статьи

    • Наталія

      В загальному, марафон чудовий та корисний!
      Дізналась цікаві ідеї для догляду за собою та як необхідно хвалити себе та мотивувати!
      Це круто, це необхідно, це чудово
      Шановні організатори марафону, я безмежно вам вдячна

  73. Олександра

    Як круто, що ви – “Єва”, даєте можливість удосконалюватись, поглиблювати свої знання в сфері догляду. Таку цінну інформацію треба видавати лише за великі кошти!)))) Вдячна за крутий міні-марафон!

  74. Татьяна

    Online-вечеринка от Eva ещё раз подчеркнула, что в тренде всегда будет натуральность! Не стоит злоупотреблять косметикой, особенно не в тон своей коже.

  75. Татьяна

    Макияж в основном делаю дневной, без ярких акцентов….но иногда делаю акцент на губы- красная или цвета ежевики помада

  76. Татьяна

    Локоны, как на меня, всегда придают обладательнице настроение- праздник, кокетство

  77. Татьяна

    Хвост и гулька- повседневные прически, а вот локоны- причёска праздник

  78. Олександра

    Сьогодні собі спробувала повторити такий самой мейк як у Соні, і ви знаєте..? Вийшов! Нічого складного! Суперпоради, хороший вчитель та гарні продукти зробили свою справу!!!

  79. анна

    теперь начинаю каждое утро с массажа лица. достала гуаша и теперь еще приятнее делать

  80. анна

    подружкам всем скинула статью и проходим марафон вместе. это очень круто

  81. Олександра

    Після вчорашнього ефіру тепер і я собі хочу тіні ColorTatoo від Maybelline New York, вони так сяють і гарно тушуються Макіяж вийшов красивий та зі смаком!

  82. Татьяна

    Спасибо Eva за марафон! Ведь мы часто в суете дней забываем за себя(

  83. Татьяна

    Марафон затянул… думала не всегда есть время на себя, а оказывается главное желание и время найдется.

  84. Татьяна

    Пункт по маскам выполнен- но волосы наносила маску на основе кефира, на лица- огуречную… всё приготовила самостоятельно

  85. Татьяна

    У Eva очень большой ассортимент масок как для лица так и для волос

  86. Татьяна

    Очень люблю маски домашнего приготовления- они всегда свежие)

  87. Татьяна

    Маска для волос- главный инструмент при восстановлении волос!

  88. Татьяна

    Уделила время для себя- сделала кофейное обёртывание после сухого массажа щеткой Uterra

  89. Татьяна

    Массаж и обертывание- панацея от всех недугов

  90. Татьяна

    Очень люблю медовое и шоколадное обёртывание!

  91. Олександра

    Макіяж з ефіру зовсім не складний, під силу кожній дівчині! Підійде як для денного, так і вечірнього виходу. Спасибі, дівчатам за крутий мейк, а магазину “Єва” за організацію, Ви неймовірні!!!

  92. Олександра

    Дуже інформативний був ефір з Сонею та Юлею! Дівчата такі позитивні та відкриті. Отримала багато рекомендацій щодо косметики, яку варто придбати, просто клас!!!

  93. Екатерина

    Сегодня по своей программе буду делать пилинг + скраб и увлажняющий крем с добавлением масел, для лучшего увлажнения, через день-два сделаю увлажняющую маску, как-раз есть парочка интересных “новинок в арсенале”. Для волос, их магазинных нравится FRUCTIS SUPERFOOD, но жаль закончилась. Зато, еще есть пол банки кокосового масла (осталось после массажа вакуумными банками), читала, что хорошо помогает при сухих кончиках волос, как-раз пригодиться!

  94. Олександра

    Прекрасний марафон і не менш прекрасні завдання в ньому!

  95. Олександра

    Урааа, сьогодні ефір з Сонею Давидовською і макіяжем до Дня подруг! Супер, я так чекала! До зустрічі, “ЄВА”, у прямому ефірі

  96. Олександра

    Спробувала ще один вид обгортання, цього разу сіллю з медом. Сподобався і процес і результат. Головне дотримуватись рекомендацій із статті і все, прощай “апельсинова шкірка” і “великі стегна”!

  97. Олександра

    Обожнюю купувати косметику в “ЄВА”, завжди круті акції, знижки та чудовий асортимент! Ваші ідеї – чудо, адже цей марафон – можливість приділити собі увагу♥️

  98. Олександра

    Чудовий ефект від маски для волосся! Волосся відновлене, гладке, блискуче! Круть!

  99. Олександра

    Неймовірний beauty-тиждень! Стільки користі від нього!

  100. Олександра

    Обожнюю маски для обличчя, це прямо цілий ритуал для мене! Роблю все поетапно: очищення, тонізування, зволоження чи живлення (те застосовую, чого потребує моя шкіра)

  101. Екатерина

    Хорошая идея с обёртыванием! Только прошла курс массажа сухой щёткой вместе с баночным массажем и скрабом. Массаж сухой щёткой продолжаю, осталось пару применений, как-раз скомбинирую с глиняным обертыванием. Возможно, вместо массажа сухой щеткой использую скраб, кофейный, раз в неделю делаю регулярно. В наличии пакетик голубой глины с экстрактом ламинарии, самое то, от апельсиновой корочки. И намажу кремом от Eveline, или увлажняющим от Yves Rocher с добавлением эфирного масла лимона, что тоже дает хороший результат + невероятно приятный аромат. А после пополню “запас” жидкости дектокс чаем! Рекомендую!

  102. Олександра

    Не можу натішитись ефектом від обгортання, круто дуже! Хоч і мала глину, але в якості обгортання не використовувала. Вдячна вам за чудо, а не марафон!

  103. Татьяна

    Ревизия косметички сделана, ингредиенты для обёртывания куплены)

  104. Олександра

    Завдяки вашому міні-марафону, я і сестру підключила і порекомендувала провести ревізію косметички. Тепер є завдання поповнити запаси косметики, тому ми гайда в “Єву”!)))

  105. Олександра

    Локони вийшли просто супер! Зробила спочатку укладку, використовуючи мус, висушила волосся, а потім трохи підкрутила, ефект вийшов “вау”, ще зафіксувала лаком і можна підкорювати світ! Спасибі за чудові ідеї та підказки!

  106. Олександра

    Чекаю вже з нетерпінням урок з макіяжу від Соні Давидовської!!!

  107. Олександра

    Сьогодні планую зробити легкі локони в межах марафону, от тільки шкода, що вони не тримаються у мене довгр у їх первозданному вигляді.. ((

  108. Екатерина

    Периодически проверяю срок годности косметических средств, регулярно мою кисти водой с мылом, но антисептиком не пользовалась, взяла на заметку. Понравилась идея стикеровать начало использования косметики, буду применять при открытии нового средства. Ознакомилась со списком актуальных косметических продуктов лета. Хочу бронзер, яркий лайнер и попробовать летом ламинирование ресниц.

  109. Татьяна

    Класс посвятила себе наконец- то время, очень довольна.

  110. Анюта

    Я давно підписана на Єву в усих соц. Сетях І слідкую за новинами.

  111. Анюта

    Я вже записался до майстрині, адже весна і потрібно зробити нову стрижку. Обсвіжити свої кінчіки волосся.

  112. Анютка

    Маски для обличчя і волос я роблю раз в неділю. Ще маски для обличчя робить зі мною син адже в нього проблема шкіра. Потрібно дбати про шкіру обличчя і волосся а вони потім відячять нам своєю красою

  113. Анюта

    Ну не знаю чомусь обгортання мені не подобається,

  114. Анюта

    Як би не поради мабуть ревізія в косметичка була не скоро. Але все ж таки найшла час і разом з племіничкою зробили ревізію. Деяка косметика пішла для кукол. Деяку потрібно купити. Дякую

  115. Анюта

    Я раніше не дуже любила масаж ні на тілі ні на обличчі, Але в мене сын любить робити масаж і при вчив мене. Що треба любити себе і розслаблятися, так буде спокійно і гарно тілу і обличчю

  116. Олександра

    Маски для волосся та обличчя роблю регулярно. Полюбляю маски для живлення на основі кокосової олії, яку і зробила сьогодні. А для обличчя глиняну маску для очищення. Кожне завдання марафону – прямо в ціль!

  117. Олександра

    Я молодець, адже зробила генеральне прибирання, пересадила вазони, спекла кекси, позаймалася із сином, наварила їсти, приділила час собі. Вдячна за марафон, він чудо!

  118. Олександра

    Відтепер, завдяки вашому марафону, взяла собі за правило хвалити себе щодня, адже наша жіноча робота така не помітна, але така величезна! Жінки, хваліть та любіть себе!!!

  119. Олександра

    Спробувала обгортання глиною. Сподобався і процес, і результат. Шкіра гладенька та ніжна. Думаю, якщо робити його на постійній основі – результат не змусить себе чекати!!!

  120. Олександра

    Дуже цікава стаття про обгортання! Стільки нової інформації!

  121. Олександра

    Усі поради Соні Давидовської дуже корисні та необхідні, спасибі Вам і “Єва”!

  122. Олександра

    Очистила пензлі, хоч і роблю це части, але вирішила не відступати від марафону і зробити це частіше. Дещинфекція теж проведена! Дякую за beauty-тиждень!

  123. Олександра

    Ревізію косметички роблю на регулярній основі, а з вашим марафоном знову все переглянула. Поповнюю запаси також на постійній основі, адже маю декілька хайлайтерів, тіней та рум’ян

  124. Світлана

    Оскільки скоро літо, то завдання 4го дня марафону особливо актуальне. Тому почала активну підготовку до літа вже сьогодні, зробила кавове обгортання

  125. Світлана

    Оскільки скоро літо, то завдання 4го дня марафону особливо актуальне. Тому почала активну підготовку до літа вже сьогодні, зробила кавове обгортання.

  126. Альона Капустіна

    Цікавий челлендж. Дякую)

  127. Татьяна

    Главное при ревизии не остаться без косметики …хотя в этом всегда поможет EVA

  128. Татьяна

    Любой массаж, в том числе и лица, это просто супер- заряд энергией на каждый день!

  129. Татьяна

    Массаж лица по плану выполнен…красота

  130. Татьяна

    Массаж лица это нечто!

  131. Екатерина

    Массаж лица делаю ежедневно, умываюсь и наношу крем по массажным линиям. Советую также фесбилдинг и массаж Коруги, класссный результат. Проверно также на маме.

  132. Екатерина

    Интересная идея! Оценила. Как психолог понравились техники похвалы, из стаьи. Некоторые взяла себе “в копилку”. Использовала на себе технику дневник успеха, работает. Остальные понраившиеся обязательно буду использовать в будущем.

  133. Татьяна

    Дочка показала мне марафон, выполняем задания вместе. Сегодня вот сделала маску для волос, давно руки не доходили. У меня короткая стрижка, с причёсками не особо что-то получится, к сожалению. А вот макияж для фотосессии с цветущими деревьями будем делать завтра 🙂

  134. Зоряна

    Дуже цікавий марафон!!!. Обов’язково проведемо його з найкращою подружкою Іринкою)))

  135. Ольга

    Ух, як круто, люблю приємності

  136. Юлия

    Супер идея! Начинаю Мартынов с сегодняшнего дня! И делюсь с подругой задания марафона

  137. Олександра

    Зробила масаж обличчя, це не лише приємно, а й корисно! Задумаюсь щодо того, аби ввести його в свої beauty-звички

  138. Олександра

    Крута задумка провести beauty – тиждень.

  139. Оксана

    Мне очень пониавилась акция !!!! Очень круто!!!!

  140. Олена Бережна

    Ревізію косметички уже провела. Навела порядок та викинула зайве до смітнику. Також з ранку зробила свою улюблену масочку. Просто неймовірний челендж Обовязково долучу до нього своїх подружок

  141. Татьяна

    Хвалить себя нужно каждый день ведь ты у себя одна))

  142. Татьяна

    Хорошая идея! Первый пункт выполнила- похвалила себя за то, что в дождливую погоду 16.04 вышла на прогулку!… сегодня уже присмотрела техники массажа лица- вечером начну экспериментировать

  143. Тетяна

    Марафон — супер ідея. Завжди слід пам’ятати про час для себе. Цікаві поради, а як часто ми забуваємо про ревізію косметички чи похвалити себе. Всім раджу зробити завдання марафону

  144. Вікторія

    Яка класса ідея! Дійсно влаштую кайфову неділю ♥️

  145. Ольга Ходос

    Привіт! Дуже класний б‘юті марафон для всіх дівчаток!
    Дякую!
    Зараз весна і все розцвітає, тож не забудемо і про себе. Хочеться бути гарною, як квітка.
    Поради з марафону допоможуть 100%
    Я хочу похвалити себе за те, що я струнка і виглядає молодшою за свій вік, маю гарні очі і натуральні брови. Взагалі я красунечка. Треба бачити в собі позитивні сторони і побільше хвалити себе, а не критикувати.
    Маски з марафону дуже круті. Варто спробувати кожній.
    Дівчата будьмо гарними і не забуватимемо про себе!

  146. Катерина

    Я вважаю що це дуже круто. Починаємо з понеділка?

  147. Юлія

    Мої улюблені домашні процедури – масочки та обгортання! Супер. Масаж обличчя взагалі корисна щоденна бьюті-процедура. А от нова зачіска від подруги мені, на жаль, не личить))

  148. Ельміра

    Оооо, супер…
    Ми вже це все робимо з Лілією…Люблю тебе
    Зачіски зробили, косметичку перебрали ( треба поновляти ,) завтра в нас масочки…дякуємо за ідеїїї

  149. Євгенія

    Дуже гарний марафон,виконую половину із наданих порад,але буде цікаво виконати і інші.

  150. Дарья

    Очень крутой марафон! Всем нам иногда не хватает простого женского “замедлиться и уделить время себе”. Я всегда хвалю себя, делаю масочки и массаж лица, а вот про ревизию косметички и макияж с причёсками забываю. Напомнили, спасибо! 🙂 Пошла сортировать свои помады))) Жду ещё марафоны и квесты))

  151. Любов

    Круто, варто спробувати

  152. Олександра

    Крута ідея! Приділити час собі і своїм потребам, завдання всі прямо в ціль!

  153. Софія

    Дуже цікавий марафон. І актуальний. Обовязково виконаю всі завдання

  154. Анна

    Всім привіт))Дуже цікавий бьюті марафон для всіх,цікаві поради,особливо сподобався самомасаж для обличчя та день “похвали”.Любі дівчатка,жінки…бережіть себе,балуйте та цінуйте,наша краса,яка є в кожної..справді прикрашає світ,а щасливий блиск в очах “зупиняє” армагедон))

  155. Анна

    Мне очень нравидтся, классно придумали.

  156. Наталья

    Класс, это очень интиресно супер идея!

  157. Людмила

    Круто! Гарні поради і завдання!

    • Ольга

      Подруга для мене дуже рідна людина, моя підтримка, порадниця, мій позитивчик!))
      Тому обов’язково відсвяткуємо День Подруги!
      Поради чудові, допомагають згадати всім нам що ми жінки і повинні витрачати час на себе( хоча так складно буває виділити тей дорогоцінний час на себе, коли в тебе сімя, а особливо маленька дитина…).
      Дякую за такі поради та цікаві ідеї для відпочинку!
      Любіть себе, цінуйте подруг та виділяйте час для цікавого відпочинку

    • Світлана

      Дуже цікава ідея. Обожнюємо з подругою разом проводити б’юті-дні. Це і цікаво, і корисно, і ще більше зближує ♥️

      • Світлана

        Навий тиждень я вирішила почати з ревізії косметички. Супер ідея, я не думала, що там буде стільки речей, які полетіли в смітник

  158. Ann_Forte

    Хм… Цікаво планую провести не тиждень, а вихідні – об’єднати завдання марафону і провести чудові вихідні, присвячені собі ‍♀️ ще й якраз із подругою мали зустрітися завтра

    • Леся

      Гарна розсилка,круто!

    • Олександра

      Зробила масаж обличчя, це не лише приємно, а й корисно! Задумаюсь щодо того, аби ввести його в свої beauty-звички!

    • Світлана

      Я сьогодні зранку вже зробила масаж обличчя, заряд енергії просто нереальний і при цьому шкіра одразу стала свіжою, тому я молодець, що не полінувалась рано прокинутись і зайнялася собою ♥️

      • Світлана

        Як же чудово виглядає волосся після живильної маски

      • Світлана

        Дуже класні завдання марафону!!! Хороший настрій і гарний стан тіла і волосся забезпечений!

      • Наталія

        День 1
        “Похвали себе”

        Для початку я приглушила внутрішнього критика
        В загальному вийшло 18 пунктів ✅ ось деякі з них:
        – я пишаюся собою
        – я мудра
        – іду до своєї цілі не зважиючи ні на що!
        – не боюсь, що про мене подумають інші (бо це їх справи)
        – навчилася любити себе
        – вмію зустрічати новий день посмішкою та позитивом
        – знаходжу час на улюблені книги
        – займаюсь саморозвитком
        – знаходжу час на догляд за собою
        – займаюсь спортом
        – намагаюсь використовувати всі можливості, які дає мені доля
        – знаходжу час на релакс
        – я сповнена натхнення та оптимізму☺️

        Проте найважливіший для мене бути хорошою мамою та коханою дружиною
        Над цим пунктом я працюю постійно і з превеликим задоволенням!!!!!
        Тому і дуууууже хвалю себе за це

        В мене є мій спеціальний щоденник, де, окрам інших справ, я ставлю для себе цілі і коли досягають їх, то із задоволенням хвалю себе і безмежно пишаюся собою!

        Шановні організатори, дуже слушна і гарна ідея☺️

      • Наталія

        День 3
        “Ревізія косметики”

        Я погоджуюсь, що це дуже необхідна процедура і звичка по житті.
        Бо косметика – це продукція, яка контактує з нашою шкірою і організмом в цілому!
        При покупці будь якого косметичного засобу я завжди звертаю свою увагу на дату виготовлення, термін використання та чи не пошкоджена упаковка (це теж важливо!)
        Кожен косметичний продукт має свій термін використання від моменту його розпаковки та відкриття.
        Тому ревізію косметики я проводу регулярно, це здоров’я моєї шкіри.
        І навіть найдорожчий косметичний засіб я утилізую, якщо в нього закінчився термін його придатності.
        Здоров’я коштує набагато дорожче
        Також я регулярно промиваю пензлі, а спонжі мию після кожного використання тональними засобами.

Рекомендовані статті