Живлення та догляд: найкращі відновлювальні маски для волосся

Гладке та здорове волосся — мрія кожної дівчини. Але на стан локонів впливає безліч факторів: фарбування, спосіб життя, якість води та побутові процедури. Навіть банальне сушіння феном сильно травмує волосся. І в такій ситуації не обійтися без грамотного догляду. Тому EVA Blog рекомендує живильні маски для відновлення пасом.

Коли волоссю потрібна відновлювальна маска

Зрозуміти, що волоссю потрібна допомога, досить просто. Про це скаже поява таких ознак:

  • волосся стало ламким, а кінчики січуться;
  • пасма погано розчісуються після миття;
  • локони стали сухими та жорсткими на дотик;
  • пасма сильно плутаються;
  • зникли блиск і гладкість.

Якщо хоча б один із пунктів вам знайомий, вашому волоссю потрібні маски, які живлять і відновлюють пошкоджені локони. Такий догляд необхідний, якщо ви регулярно фарбуєте волосся, робите хімічну завивку або використовуєте випрямляч чи стайлер для укладання. Жорстка вода теж впливає на стан шевелюри та ускладнює її розчісування після миття.

Приділяйте увагу і шкірі голови. Якщо вона схильна до сухості або жирності, волосся теж страждає. Іноді справжня причина проблем з пасмами криється всередині організму. У такому разі краще звернутися до трихолога, який допоможе впоратися з проблемою. Але лікування зсередини не скасовує догляду за волоссям зовні.

Цікаво на тему: ТОП 3 кращих олій для волосся

Салонні процедури vs домашнє відновлення волосся

Навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що багато салонних процедур у домашніх умовах повторити неможливо. У нас вдома просто немає потрібного обладнання та препаратів, які дозволили б живити волосся ботоксом або робити озонування. У чому суть основних процедур для відновлення волосся в салоні:

  1. Ботокс. Пасма насичуються спеціальною речовиною і розгладжуються під її дією. Волосся стає гладким і пружним.
  2. Ламінування. На волосся наносять ламінувальний засіб, який створює захисну плівку. Локони не втрачають вологу і захищені від несприятливого впливу навколишнього середовища.
  3. Озонотерапія. У шкіру голови за допомогою ін’єкцій вводять спеціальний препарат. Процедура допомагає розв’язати проблему з жирністю голови, поліпшити ріст і якість волосся.
  4. Кератинове відновлення. Комплекси проникають всередину волоса, заповнюючи його структуру. Кератин випрямляє волосся, дозволяючи обмежити використання випрямляча. Також локони краще переносять негативний вплив зовнішніх факторів.

У продажу ви можете знайти домашні набори для різних процедур, але завжди є ризик зробити щось неправильно. Тому вдома ми рекомендуємо використовувати перевірені засоби, наприклад, робити маски. Готова косметика абсолютно безпечна, легко наноситься і не вимагає досвіду. Крім того, ви можете підібрати компонентний склад маски залежно від проблеми, яку хочете розв’язати.

Домашній догляд може бути не менш ефективним, ніж салонні процедури, якщо підібрати якісну косметику і регулярно доглядати за своїм волоссям.

Цікаво на тему: Секрети швидкого росту волосся

Огляд найкращих відновлювальних масок для волосся від EVA Blog

Живильна маска Numero Supreme Brilliance від бренду професійної косметики Brelil допоможе відновити волосся по всій довжині, повернути йому гладкість і блиск. У складі містяться натуральні олії: арганова, макадамії та макасар. Нанесіть маску після миття голови, залиште на 3-5 хвилин, а потім змийте теплою водою.

Для зміцнення всіх типів волосся підходять маски-філери. Білок, колаген, еластин і кератин проникають всередину локонів, заповнюючи їх структуру. Пасма стають більш еластичними та блискучими. Також компоненти прискорюють природне відновлення пошкодженого волосся. Рекомендуємо маску-філер CP-1 3 Seconds Hair Fill-Up Ampoule від корейського бренду Esthetic House.

Ще один продукт цього бренду — протеїнова маска CP-1 Premium Hair Treatment. Активні компоненти засобу — амінокислоти, які зміцнюють локони. Колаген, кераміди та рослинні олії відновлюють зневоднені та сухі пасма, повертаючи їм блиск і красу. Маска ідеально підходить для фарбованого волосся і після процедури хімічної завивки.

Якщо ви в пошуках універсальної відновлювальної маски, зверніть увагу на засіб Estel Curex Classic. Вітамінний комплекс, протеїни пшениці та лецитин дбайливо доглядають за пасмами, роблячи їх гладкими та слухняними. Для більшої ефективності засобу виробник рекомендує використовувати шампунь і бальзам тієї самої серії.

Ви часто випрямляєте або завиваєте волосся? Помітили, що воно стало сухим і ламким? Скористайтеся відновлювальною маскою Ice Cream SheCare Reconstructor Mask від італійського виробника Inebrya. Завдяки стовбуровим клітинам винограду, олії бавовни та мікрокератіну досягається комплексний ефект:

  • зволоження;
  • відновлення пошкоджених локонів;
  • захист від теплових і механічних пошкоджень.

Залиште маску на вологому волоссі на 5 хвилин, замотавши шевелюру теплим рушником: так засіб діє ефективніше. Змийте продукт водою і завершіть догляд.

Якщо вам подобається ефект від кокосової олії, спробуйте зміцнювальну маску Coconut Nutritive Hair Mask від Kallos Cosmetics. Саме олія кокоса — основний компонент засобу. Маска добре зміцнює і живить волосся, перешкоджаючи його випадінню. Кокосова олія має досить жирну текстуру, проникає глибоко в структуру волосся і створює захисну плівку. Завдяки цьому пасма стають більш слухняними та краще розчісуються. Нанесіть засіб на всю довжину, крім коренів, помасажуйте, залиште на 20 хвилин і змийте.

Маска Elseve з натуральними оліями від L’Oreal Paris добре живить і зволожує волосся. Попри високий вміст олій у складі, засіб не обтяжує пасма. Продукт потрібно нанести на вологі локони, рівномірно розподілити на всю довжину, залишити на 2-3 хвилини, а потім змити водою. Після такої процедури пасма стануть більш гладкими, міцними та об’ємними.

Маска FRUCTIS SUPERFOOD з папаєю містить 98% натуральних компонентів! Засіб підходить для сухого і пошкодженого волосся. Застосовувати його можна трьома способами: як маску, бальзам-ополіскувач або незмивний догляд. Це заощадить ваш час і місце в косметичці. Після застосування маски волосся стане більш зволоженим і слухняним.

Цікаво на тему: Як доглядати за сухим волоссям?

Регулярний домашній догляд за ефективністю не поступається дорогим салонним процедурам. Уважно ставтеся до здоров’я волосся і вибирайте якісні маски для живлення і зволоження. Для вас величезний асортимент і приємні ціни в інтернет-магазині «Єва».

Укрепляющая маска для волос Kallos Cosmetics Coconut Nutritive Hair Mask с кокосовым маслом

150.00
Купити

Восстанавливающая маска для волос Inebrya Ice Cream SheCare Reconstructor Mask

457.00
Купити

Маска FRUCTIS SUPERFOOD Папайя для поврежденных волос Восстановление

144.00
Купити

Маска Estel Curex Classic Основной уход, увлажнение и питание

229.00
Купити

Маска для волос L’Oreal Paris Elseve Роскошь 6 Масел

157.00
Купити

Маска-филлер для волос Esthetic House CP-1 3 Seconds Hair Fill-Up Ampoule

62.00
Купити

Протеиновая маска для волос Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment восстанавливающая

120.00
Купити

Маска Brelil Professional Numero Supreme Brilliance для блеска волос на основе ценных масел

90.00
Купити
14 Січня / 2021 Волосся

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Таня

    Бренд супер. ЄВА найкраща❤