ТОП-5 засобів для вашої косметички від ТМ Rimmel

Rimmel – це бренд з ім’ям і майже двохсотлітньою історією. Засновнику марки Юджину Ріммелю, зокрема, належать лаври винахідника туші для вій, без якої ні одна з нас нині не уявляє свого життя.

У 1996 році бренд перейшов під крило одного з найбільших виробників косметики і парфумерії Coty Inc. і пережив справжнє відродження. Rimmel стає втіленням британської краси і стилю. Косметика Rimmel створює образ типової мешканки Лондона, яка прагне до самовираження. Вона молода, активна, яскрава і оптимістична. Обличчями марки у різний час були Кейт Мосс, Джорджія Мей Джаггер та Кара Делевінь.

Продукти Rimmel дуже різноманітні, але їх об`єднує простота і зручність використання, висока якість і безпечність у поєднанні з доступною вартістю. Крім того політика компанії-виробника виключає тестування продукції на тваринах.

ЦІКАВО ПО ТЕМІ: Rimmel: знайомимося з брендом

У новій статті ми продовжимо знайомити вас з легендарною лондонською маркою. Цього разу ми підготували ТОП-5 засобів від Rimmel, які стануть чудовим поповненням вашої косметички!

1. Пудра Rimmel Lasting Radiance

Пудра Lasting Radiance від Rimmel має надзвичайно легку, невагому текстуру, лягає на шкіру тонким шаром і при цьому забезпечує надійну фіксацію макіяжу.

Палетка складається з шести різних відтінків, і це ще один вагомий плюс, оскільки впродовж року тон шкіри змінюється і ви зможете змішувати відтінки, щоб створити той, що вам потрібен. Разом з ідеальним відтінком ви отримаєте сяючий макіяж без слідів втоми та інших недоліків.

Пудра Rimmel Lasting Radiance в інтернет-магазині eva.ua.

2. Тональна основа Rimmel Lasting Radiance SPF 25

Негативні зовнішні фактори, такі як забруднене повітря, пил та ультрафіолет, рано чи пізно позначаються на здоров’ї шкіри. Домашнього догляду буває недостатньо для того, щоб вберегти епідерміс від руйнівного впливу зовнішнього середовища, тим більше, якщо ви мешкаєте у великому місті. Нова тональна основа від Rimmel забезпечить вашій шкірі той самий необхідний захист, якого їй бракує впродовж дня. Фішкою засобу є технологія Urban Shield Technology, яку вже взяли на озброєння провідні європейські і азійські бренди. Ступінь захисту від сонця SPF 25 і комплекс антиоксидантів запобігають фотостарінню і втраті вологи, підвищують бар’єрні функції шкіри і захищають її від негативних зовнішніх факторів.

Свої прямі обов’язки тональна основа від Rimmel виконує так само добре – вирівнює рельєф шкіри, згладжуючи дрібні зморшки, створює рівномірний матовий тон, який добре тримається впродовж усього дня, надає шкірі здорового та свіжого вигляду.

Тональна основа Rimmel Lasting Radiance в інтернет-магазині eva.ua

3. Консилер Rimmel Lasting Radiance

Стрес, втома і нестача сну неминуче позначаються на нашій зовнішності. Найбільше клопоту завдають зрадницькі синці під очима, які, здається, нічим не приховати!

Саме тут на допомогу прийде консилер Lasting Radiance. Він надійно маскує сліди втоми, не забивається у зморшки і попереджає передчасне старіння чутливої шкіри навколо очей завдяки вмісту пептидів і вітаміну Е. Засіб створює стійке покриття, яке без будь-яких проблем протримається впродовж усього робочого дня і не підведе вас на вечірньому рандеву.

Lasting Radiance чудово впорається й з будь-якими іншими локальними недоліками: дрібними зморшками, почервоніннями і пігментними плямами. Консилер зручний у використанні, має легку текстуру, не сушить шкіру, і ви напевне зможете підібрати засіб під свій тон з трьох наявних відтінків.

Консилер Rimmel Lasting Radiance в інтернет-магазині eva.ua

4. Туш для брів Rimmel Wonder’Full Brow

Туш Wonder’Full Brow від Rimmel – це чарівна паличка для тих, хто має від природи надто світлі або недостатньо виразні брови.

Туш дуже зручна у використанні, вона оснащена акуратною щіточкою конічної форми і легко наноситься, з точністю профарбовуючи кожен волосок. Тому, навіть якщо ви раніше не користувалися подібними засобами, жодних складнощів із застосуванням туші Wonder’Full Brow у вас не виникне. Як і з її стійкістю, оскільки створена вона на основі водостійкої формули і містить насичений пігмент. Тож ваші брови матимуть однаково насичений колір впродовж усього дня, навіть якщо дорогою до офісу вас зненацька застав осінній дощ або неочікуваний сніг.

Про догляд за бровами виробники також потурбувалися – туш збагачена аргановою олією, оліями камелії, марули, пасіфлори, колагеном, креатином та іншими компонентами, покликаними зробити ваші брови густішими та здоровішими.

Туш для брів Rimmel Wonder’Full Brow в інтернет-магазині eva.ua

5. Туш для вій Rimmel Wonderluxe Volume

Ще один продукт у нашій підбірці декоративної косметики Rimmel – туш для вій Wonder’luxe Volume. Назва засобу цілком виправдана – туш дійсно створює чудовий об’єм і помітну густину завдяки ретельному розділенню і рівномірному профарбовуванню кожної вії. Розділяюча полімерна щіточка забезпечує зручне нанесення туші, у тому числі на кутні вії та вії на нижній повіці, тож ви матимете виразний розкритий погляд в обрамленні густих, пишних вій.

Окремо слід сказати про формулу засобу. До складу Wonder’luxe Volume увійшли одразу 4 цінні олії: арганова, олія марули, камелії та маракуї – а також екстракт бамбукового листя, пантенол, колаген, кератин та вітамін Е. Така насичена формула покликана забезпечити вашим віям необхідне живлення і зволоження, вберегти їх від ламкості і простимулювати ріст. Також завдяки оліям туш легше наноситься, рівномірно розподіляється, фарбуючи буквально кожну волосинку, не скочується і не утворює грудочок.

Wonder’luxe Volume абсолютно безпечна і рекомендована для чутливих очей і тим, хто носить контактні лінзи.

Туш для вій Rimmel Wonderluxe Volume в інтернет-магазині eva.ua

Обирайте для себе безпечну та якісну косметику, слідкуйте за трендами та створюйте власні образи, які підкреслять вашу індивідуальність.

5 Листопада / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *