Вечірній макіяж для зелених очей: колірна гамма, ідеї, покрокова інструкція

Своєрідний «спусковий гачок» у вечірньому макіяжі зелених очей — це гра на контрасті кольорів або сяйво золота, яке завжди актуально. Утім, для вечірнього мейкапу можна підібрати сотні комбінацій і нетривіальних рішень, оскільки відтінок зелених очей може по-різному сприйматися залежно від освітлення, обраного одягу і макіяжу. А це той козир, яким обов’язково варто скористатися. Говоримо про палітру кольорів і за традицією ділимося ТОПом засобів, які можна знайти на eva.ua.

Поєднання кольорів для макіяжу зелених очей

Дівчатам із зеленими очима можна вибирати практично будь-які кольори декоративної косметики. Важливі «температурна шкала» тонів, яка залежить від кольротипу зовнішності, і способи міксування відтінків.

Кольори тіней для зелених очей

Бронзовий, винний, димчасто-сірий, бірюзовий, мідний і золотий в усіх його варіаціях — додають зеленим очам виразності і виглядають особливо вишукано.

Сильна по звучанню і фіолетова гама: сливові, бузкові, баклажанові, лілові й рожеві півтони.

Зелені відтінки — смарагдовий і зеленувато-горіховий — також грають на користь глибини погляду. Єдина вимога: для вечірнього макіяжу потрібно вибирати колір на пару тонів темніше очей і пам’ятати, як правильно наносити тіні.

Беремо на замітку: для зелених очей краще уникати цегляного і блакитного відтінків тіней, оскільки вони «гасять» погляд.

Колір підводки для зелених очей

Альтернативою традиційній чорній може стати шоколадна, темно-сіра або бордова підводка. Відмінний вибір — олівець сливового або оливкового кольору. А ось шанувальниці яскравих стрілок навряд чи пройдуть повз жовтого і фіолетового лайнера.

Відтінки помади під зелені очі

Привід, тренди, кольоротип — три критерії, які важливі при виборі губної помади.

Для кольоротипу весна/осінь варто придивитися до теплої гами: темно-ягідного, бордового, темно-абрикосового.

Вечірній макіяж у холодних тонах сумісний з кольоротипом зима/літо. Добре будуть виглядати холодні відтінки помад: червоно-кораловий, вишневий, марсала, фуксія.

Пройти тест на визначення кольоротипу можна тут.

ТОП засобів на EVA.UA для вечірнього макіяжу зелених очей

1. Палітра тіней  Revolution Pro Nath Collection дозволить отримувати десятки всіляких колірних комбінацій. Її можна взяти як базову. Матові й сатинові відтінки прекрасно звучать у дуеті, плавно розтушовуються. Блискучі акценти, глибина яскравих фарб або темні тони — є вибір на будь-який випадок.

2. Палітра NYX Professional Makeup Mystic Midnight Orchid підійде для яскравих акцентів у вечірньому макіяжі зелених очей. Передача кольору приголомшлива, стійкість дивовижна!

3. Кремові тіні Belor Design Color Drops у відтінку шампань додадуть потрібної порції світлого сяйва, яке м’яко відкриває погляд.

4. Глітер для повік Makeup Revolution Abracadabra з 9 соковитих пігментів — це святковий настрій за пару хвилин. За їх допомогою можна намалювати пензлем стрілку або просто перенести відбитком пальця на середину повік. У контексті того, що сьогодні сяйво — це аналог свіжості й молодості, глітер на гребні хвилі.

5. Підводка TopFace Instyle Metallic із гнучким і тонким пензликом у фіолетовому відтінку з металіком — вдала версія для вечірнього макіяжу зелених очей. Тримається стійко і не тьмяніє протягом дня.

6. Туш GlamBee HIT — це глибокі кольори (фіолетовий, коричневий, синій і зелений), які стануть у пригоді, коли хочеться відійти від класичних прийомів у мейку.

Вечірній макіяж для зелених очей: добірка фото

У цьому розділі зібрали для зеленооких дівчат кращі ідеї вечірніх макіяжів для будь-яких подій та приводів.

$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3

Як зробити вечірній макіяж для зелених очей: покрокова інструкція

Готуємо шкіру повік

Цей етап необхідний, щоб покращити «зчеплення» текстур декоративних засобів і продовжити їхню стійкість. Нанесіть праймер за допомогою пензля або кінчиками пальців.

Наносимо бежеві тіні

Візьміть улюблений відтінок бежевих тіней і розподіліть по поверхні рухомої повіки, а також ближче до брів за допомогою плоского пензля.

Працюємо зі складкою

Щоб зробити очі більш об’ємними, візьміть акцентні тіні (наприклад, лілові або золотисто-горіхові) і розтушуйте у складці, захопивши при цьому зовнішній край повіки.

Оформляємо зовнішній куток ока

Димчастий ефект допоможуть створити більш темні тони з обраної палетки. Беріть до уваги і техніку виконання. Наприклад, для смокі айс у коричневих тонах головна роль належить розтушовці, тому віддайте перевагу густо набивному пензлю.

Порада від Єва Блог: яскравий контраст із зеленими очима створить фіолетовий. Саме він розташований на колірному колі навпроти зеленого. Тому із цим відтінком тіней вечірній макіяж гарантовано буде виглядати ефектно.

Працюємо з нижньою повікою

Використовуйте вибраний колір темних тіней для нижньої повіки, якщо робите smoky. Для розтушовування візьміть трохи менший пензель. Або виділіть нижній міжвійковий край контрастним олівцем, наприклад, бірюзовим, якщо працюєте із золотистою гамою тіней.

Вирівнюємо верхню лінію вій

Підведіть очі вугільним олівцем або кольоровим лайнером. Чорну стрілку злегка розтушуйте, щоб прибрати чіткі лінії та затемнити димку. Якщо до гри вступає яскрава підводка, її можна не тушувати.

Додаємо сяйва

Золоті тіні залишаємо у внутрішніх куточках очей. Якщо використовуєте пігментований глітер, перенесіть його на центр повіки за допомогою пальців.

Надаємо віям віяловий об’єм

Завийте вії і нанесіть туш для вій. Це може бути чорна або бордова: орієнтуйтеся на загальну концепцію мейку. Для більш драматичного ефекту додайте в куточки накладні вії.

Останні штрихи — фарбуємо губи та залишаємо акценти на вилицях за допомогою рум’ян.

Підходьте до вечірнього макіяжу зелених очей із творчістю, вибираючи стійкі формули декоративної косметики. Тоді образ вийде гармонійним, а ви будете почувати себе комфортно.

Палетка глітерів для повік Makeup Revolution Pressed Glitter Palette

301.00
Купити

Кремові тіні для повік Belor Design Color Drops

66.00
Купити

Палетка тіней NYX Professional Makeup Mystic Petals

382.00
Купити

Палетка тіней для повік Revolution Pro Nath Collection

301.00
Купити

Підводка для повік TopFace Instyle Metallic Liner

128.00
Купити

Туш для вій кольорова GlamBee HIT

59.00
Купити
21 Вересня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *