10 сухих шампунів, які реально працюють

У тебе теж бувають дні, коли волосся має не найкращий вигляд, а часу на повноцінне миття голови й укладку просто немає? Добре, що для таких позаштатних ситуацій створені сухі шампуні! Ці штуки рятують нас в екстрених випадках: швидко очищають волосся, додають об’єму, роблять укладку більш повітряною і навіть можуть піклуватися про чутливу шкіру голови. Вони особливо актуальні для тонких пасом, яким не вистачає пишності, і для жирного волосся, що швидко втрачає свіжість. А ще цей продукт незамінний у подорожах і після інтенсивного тренування. Просто шикарний «план B»!

1-10-сухих-шампунів,-які-реально-працюють

Хочеш знайти відмінний сухий шампунь, який дійсно працює і не залишає білих слідів на пасмах? Лови десятку крутих засобів від бюджетних і топових брендів, які точно тебе не розчарують!

Цікаво на тему: Особливості методів миття волосся: пре-пу, кучерявий, ковошинг (тема від читачів)

TIGI Bee Hive Volumizing Dry Shampoo

03 TIGI Bee Hive Volumizing Dry Shampoo (950)

Твій секрет миттєвої свіжості та об’єму – TIGI Bee Hive Volumizing Dry Shampoo. Завдяки мигдальній олії волосся отримує живлення без обтяження, зберігаючи здоровий блиск. Натуральний екстракт лаванди надає шампуню приємного аромату, заспокоює шкіру голови та підтримує гідробаланс, а гліцерин зволожує локони, запобігаючи їхньому пересушуванню. Продукт не тільки освіжає укладку, а й дарує локонам додатковий об’єм, а також нівелює статику і захищає пасма від високих температур.

Batiste Dry Shampoo Clean & Classic Original

01 Batiste Dry Shampoo Clean & Classic Original (1223)

Ти просто не могла не чути про культовий класичний шампунь від Batiste! Цей продукт поєднує в собі чудову ефективність і дуже приємну вартість, миттєво прибираючи надлишки себума і надаючи укладці легкості. Всього кілька пшиків, і твоє волосся знову виглядає об’ємним і свіжим. Засіб представлено в декількох об’ємах, що дуже зручно — від формату 50 мл для подорожі до банки на 400 мл для тих, хто користується Clean & Classic із вартою заздрості постійністю.

Klorane Nettle Sebo-Regulating Dry Shampoo

02 Klorane Nettle Sebo-Regulating Dry Shampoo (1207)

Формула Klorane Nettle Sebo-Regulating Dry Shampoo розроблена спеціально для темного волосся, щоб уберігає від світлих слідів локони брюнеток і шатенок. Крім цього, в сухому шампуні присутній екстракт кропиви, який регулює роботу сальних залоз і запобігає надмірному виділенню себума. З цим засобом волосся залишається свіжим і доглянутим весь день, а укладка має такий вигляд, ніби ти щойно її зробила.

Instagram_02_Blog

Цікаво на тему: Чому не можна спати з мокрим волоссям

L’Oreal Professionnel Tecni. ART Morning After Dust

04 L'Oreal Professionnel Tecni. ART Morning After Dust (713)

Не спроста L’Oreal Professionnel Tecni. ART Morning After Dust називають «невидимим» сухим шампунем. Він дарує відчуття щойно вимитих пасом, але при цьому непомітний на волоссі всіх відтінків — від стильного блонду до розкішних темних. Підходить продукт для будь-якого типу локонів, а також пройшов дерматологічні дослідження, тож ти можеш бути впевнена в його безпеці та ефективності.

REF Weightless Volume Refreshing Mousse

05 REF Weightless Volume Refreshing Mousse (440)

Легкий мус-спрей Weightless Volume Refreshing Mousse від шведського бренду REF моментально надає об’єм і свіжість твоїм локонам. У його складі є протеїн кіноа, який зміцнює і відновлює структуру волосся, роблячи його сильнішим і еластичнішим, а екстракт грейпфрута освіжає і надає здорового блиску. Його фішка в тому, що з ним дуже просто працювати — мус легко розподіляється по волоссю завдяки формату спрею, і при цьому він створює об’єм без обтяження і липкості.

Oribe Gold Lust Dry Shampoo

06 Oribe Gold Lust Dry Shampoo (315)

Додай розкоші своєму догляду за волоссям з Oribe Gold Lust Dry Shampoo. Інноваційний комплекс Oribe Signature бореться з тьмяністю пасом, впливом ультрафіолету й окиснювальними процесами, а рисовий і бамбуковий шовк зміцнюють і відновлюють, роблячи локони м’якими та гладкими на дотик. Екстракти селери та мірри допомагають контролювати вироблення себума, зберігаючи зачіску свіжою довше, а лаванди та ромашки — заспокоюють шкіру голови та зволожують. Gold Lust Dry Shampoo не просто прибирає забруднення і себум, а й піклується про здоров’я локонів, повертаючи їм здоровий блиск і м’якість.

03 Волосся-1024х500_02 (2)

Цікаво на тему: ТОП-8 шампунів-скрабів для шкіри голови

Olaplex No. 4D Volume Detox Dry Shampoo

07 Olaplex No. 4D Volume Detox Dry Shampoo (221)

Якщо шукаєш ідеальний сухий шампунь, який освіжить волосся і додасть йому об’єму, то Olaplex No. 4D Volume Detox Dry Shampoo — твій вибір. Його формула збагачена екстрактом рамбутана, який надає потужний антиоксидантний ефект, а технологія Bond Building Technology сприяє природному прикореневому об’єму. Забудь про жирне коріння і «прилизану» зачіску — цей шампунь миттєво її освіжить, додасть легкості пасмам і подарує відчуття чистоти, зберігаючи доглянутий вигляд у будь-якій ситуації.

Schwarzkopf Professional Osis+ Dry Shampoo

08 Schwarzkopf Professional Osis+ Dry Shampoo (166)

Основним компонентом Schwarzkopf Professional Osis+ Dry Shampoo є рисовий крохмаль. Він не тільки має виражений абсорбувальний ефект, видаляє надлишки себума і підіймає локони від коренів, а й багатий на ніацин. Нікотинова кислота, своєю чергою, стимулює приплив крові та покращує обмінні процеси, посилюючи ріст волосся, а також має себорегулювальні властивості — те, що потрібно для жирної шкіри голови. А ще Osis+ Dry Shampoo не залишає слідів на будь-якому відтінку пасом, тож ніхто не здогадається, в чому секрет твого пишного і стильного укладання.

Bumble and bumble Post Workout Dry Shampoo

09 Bumble and bumble Post Workout Dry Shampoo (128)

Потрібно швидко освіжити вологе волосся після тренування? Post Workout Dry Shampoo від Bumble and bumble впорається з цим на ура! Його формула з екстрактом білого бамбука і діоксидом кремнію миттєво вбирає піт, жир і забруднення, а екстракт календули заспокоює шкіру голови та освіжає. А ще, завдяки УФ-фільтрам, цей двофазний продукт захищає твої пасма від шкідливого впливу сонячних променів. Усього кілька хвилин — і ти готова до підкорення будь-яких вершин навіть після найінтенсивнішого тренування!

Цікаво на тему: Жирна шкіра голови та сухе волосся: що робити?

CHI Dry Shampoo

10 CHI Dry Shampoo (116)

Якщо ти шукаєш гідний продукт для сухих пасом, придивись до CHI Dry Shampoo. Його склад вражає: пантенол глибоко зволожує, олія соняшнику допомагає утримувати вологу і додає здорового блиску, вітаміни А та Е відновлюють і зміцнюють пасма, а гідролізований шовк надає гладкість і створює захисний бар’єр навколо кожного волоска. Просто розпороши та насолоджуйся свіжою об’ємною укладкою без білих розводів і відчуття сухості!

Наостанок здаємо тобі класний лайфхак, як приховати можливі сліди використання будь-якого сухого шампуню. Запам’ятовуй! Після розпилення продукту на корені волосся, залиш його «працювати» хоча б на 1 хвилину (а краще кілька). Потім помасажуй пальчиками шкіру голови, щоб шампунь гарненько абсорбував забруднення, але замість того, щоб вичісувати залишки засобу гребінцем, продуй коріння холодним повітрям фена. Так у білих слідів не буде жодного шансу «спалити», що сьогодні в тебе забракло часу на повноцінне миття й укладання. 😉

А ти вже користуєшся цим must-have`ом у своєму догляді за волоссям? Розкажи, які сухі шампуні підкорили твоє сердечко і без яких ти не уявляєш свою поличку у ванній?

Читай також:

19 Вересня / 2024 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *