15 б’юті-гаджетів, які може мати кожна

EVA Blog часто робить детальні огляди ефективної доглядової косметики. А сьогодні поділюсь добіркою гаджетів, які підвищують ефективність засобів та забезпечують професійний догляд в домашніх умовах. Мова піде про б’юті-девайси, орієнтовані на масаж обличчя та його очищення.

До речі, тему цієї статті запропонували наші читачки під час опитування в Instagram. Якщо теж маєш свої побажання, про що хотіла б прочитати на EVA Blog, завжди можеш залишити їх у формі за посиланням.

02 Запропоновані теми (1120)

Масажний ролер

1-Б’юті-девайси

Простий б’юті девайс, який підсилить ефективність крему чи сироватки, адже сприятиме їх кращому поглинанню під час самомасажу обличчя. Така процедура стимулює мікроциркуляцію, розслабляє перенапружені м’язи, покращує пружність шкіри. Також масажний ролер можна використовувати, щоб зменшити набряклість обличчя. Для цього попередньо поклади девайс у холодильник.

01 Масажний ролер (1156)

EVA Blog рекомендує спробувати такі масажні ролери:

Цікаво на тему: 13 ефективних засобів для догляду за шкірою навколо очей

Мезоролер

2-Б’юті-девайси

Проникність активних компонентів доглядової косметики у шкіру — важлива складова ефективності. Саме для цієї цілі тобі стане у пригоді мезоролер від ABOUT face. Його голівка містить мікроголки з медичної сталі, завдяки яким полегшується проникнення доглядового засобу у глибші шари шкіри. Активізуються процеси відновлення, зменшується вираженість зморшок, відбувається покращення пружності. До того ж цей девайс можна застосовувати не лише на обличчі, а й для стимуляції шкіри голови чи тіла.

02 Мезоролер (1136)

 

Для безпечного використання важливо уникати падіння мезоролеру (бо є ризик пошкодити голочки) та ретельно дезінфікувати поверхню зануренням у спеціальний розчин. Рухати девайс треба по масажних лініях у такому порядку:

  • навколо очей;
  • ніс;
  • шия.

Оскільки після використання мезороллеру важливо уникати надмірного контакту з мильними речовинами, потом та сонячним промінням, влітку для проведення курсу процедур важливо вибирати період, коли не треба багато часу проводити на вулиці.

Цікаво на тему: Дорого-багато: все про срібло, золото і платину в косметиці

Роликовий масажер

3-Б’юті-девайси-1

Завдяки V-подібній формі роликовий масажер полегшує пропрацювання рис обличчя, робить їх більш виразними. Для помітного ліфтинг-ефекту роби масаж таким девайсом щодня, під час вранішніх та вечірніх б’юті-процедур. Наприклад, зверни увагу на ABOUT face Roller Massager зі зручною ручкою. У комбінації з улюбленою сироваткою він зменшить набряки на обличчі та підвищить еластичність шкіри.

03 Роликовий масажер (887)

Цікаво на тему: Що потрібно знати про антиоксидантний догляд

Щіточки для очищення обличчя

4-Б’юті-девайси-1

Користуватися подібними девайсами варто під час використання гелю чи пінки для вмивання, щоб посилити їх дію, якісніше очистити обличчя від надлишків себуму, косметики та бруду. Масажний ефект є додатковим бонусом, який сприяє покращенню рельєфу.

04 Щіточки для очищення обличчя (655)

EVA Blog рекомендує спробувати:

  1. Щіточка для вмивання ABOUT face Glow Derm з безпечного, не пористого силікону. Зручно тримати в руках, має з двох сторін щетинки різної величини. Можна використовувати не тільки для очищення, а і в якості масажера. Є декілька режимів інтенсивності.
  2. Імпульсна щіточка ABOUT face Impulse Brush Paw — сучасна новинка для домашнього догляду, яка забезпечить пілінг та очищення обличчя завдяки ультразвуковим вібраціям на 7 рівнях потужності. Діє м’яко та делікатно. Має милий дизайн у формі лапки з трьома видами щетинок.
  3. Корейська очищувальна щітка BUCOS Facial Cleansing Brush B1 позбавляє від забруднень та сприяє розслабленню. Має три насадки, тож вибирай, якого ефекту прагнеш: інтенсивного очищення, делікатного відлущення чи ніжного впливу на чутливу шкіру. Можна використовувати як на етапі вмивання, так і з сироваткою чи маскою.

Цікаво на тему: Що потрібно знати про двоетапне очищення шкіри та кому воно підійде

Очищувачі пор

5-Б’юті-девайси

Новинки, що допомагають вдома отримати дієвий професійний догляд. Очищувачі пор мають переважно компактні розміри, діють на основі вакууму або ультразвуку. Вони ретельно очищують пори, покращують ефект від щоденних доглядових засобів. Стимулюють обмінні процеси та мікроциркуляцію завдяки легкому масажу.

Але є застереження у використанні. Подібні девайси не підійдуть чутливій шкірі, на якій легко з’являються синці. Також не варто користуватися ними, якщо є купероз або запальні процеси.

05 Очищувачі пор (393)

EVA Blog рекомендує спробувати:

  1. Ультразвуковий іонний очищувач ABOUT face Ultra Ion Cleaner, що має 4 варіанти дії, в тому числі експорт позитивно або негативно заряджених іонів. Сприяє видаленню ороговілих клітин та надлишків шкірного сала, покращує подальше сприйняття доглядової косметики, забезпечує легкий підтягувальний ефект.
  2. Вакуумний очищувач ABOUT face Anti-Acne Blackhead Instrument — це девайс 3в1, який забезпечить очищення, пілінг та масаж. Чотири насадки різного розміру дають результат необхідної інтенсивності. Використовуй гаджет регулярно для експрес-догляду, щоб забезпечити профілактичний ефект та попередити появу чорних цяток, комедонів та акне. Попередньо бажано розпарити обличчя для кращого результату.

Цікаво на тему: 11 помилок у догляді за шкірою

Девайси для масажу та регенерації

6-Б’юті-девайси

Новинки девайсів постійно поповнюються цікавими властивостями та особливістю впливу на шкіру. Вище ми вже подивилися досить прості, майже аналогові ролери для масажу та очищувачі спрямованої дії. Але б’юті-індустрія не стоїть на місці, постійно пропонує цікаві гаджети для волосся, тіла та обличчя, які сприяють покращенню обмінних процесів та зовнішнього вигляду.

EVA Blog рекомендує спробувати:

  1. Імпульсний масажер ABOUT face Impulse T-Massager for Face&Body Rose Gold, який забезпечує до 6 тисяч вібрацій на хвилину. Активізує циркуляцію крові, розслабляє м’язи, сприяє візуальному зменшенню заломів та кількості зморшок. Посилення обмінних процесів робить менш помітними синці під очима. Для кращого ефекту варто по кожній зоні обличчя пройтися кілька разів. Можна також використовувати для масажу тіла.
  2. Корейський охолоджувальний масажер Medi-Peel Perfect Cooling Skin завдяки дії низької температури активізує циркуляцію крові, сприяє покращенню тонусу шкіри. Стане вірним помічником проти набряків довкола очей. Перед використанням необхідно покласти в холодильник на 3 години.06 Девайси для масажу та регенерації (279)
  3. Комплексний апарат ABOUT face Complex Care Device 5в1  поєднує можливості радіочастотного впливу, електроміостимуляції та LED-терапії. Можна використовувати як самостійно, так і з сироваткою. Візуально режими позначаються різним кольором світла. Має ліфтинг-ефект, позитивно впливає на регенераційні процеси, при регулярному використанні робить чіткішим овал обличчя.
  4. Апарат для ліфтингу ABOUT face Device For Care And Massage можна застосовувати для обличчя, шиї, живота, робити масаж спини, ніг, рук. Розслаблює м’язи, пришвидшує кровообіг. Має три світлові ефекти. Окрім підтягнення та регенерації шкіри сприяє усуненню пігментації та відбілюванню.07 Девайси для масажу та регенерації (188)
  5. Дарсонваль Longevita Premium Darsonval, який працює на базі високочастотних електричних імпульсів. Мікроструми посилюють регенераційні процеси та кровообіг. В наборі 7 насадок різної форми для волосся та обличчя, а також книга з рекомендаціями з проведення процедур.

08 Девайси для масажу та регенерації (136)

Цікаво на тему: Стоп-засоби, які не варто використовувати влітку

При виборі девайсів для професійного догляду в домашніх умовах завжди звертай увагу на стан шкіри. Адже якщо є значні запальні процеси, то посилення кровообігу та регенерації під час мікрострумової стимуляції або масажу може ускладнити проблему. А от для профілактики виникнення заломів, зморшок, пігментації та посилення проникнення активних компонентів доглядової косметики в шкіру обличчя й голови б’юті-гаджети матимуть відчутний ефект.

 Читайте також:

17 Червня / 2024 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Чудова добірка бʼюті девайсів,та гарне розʼяснення для чого вони,та як ними користуватися.🤍Спасибі за чудову статтю 🙌🏻💚

Рекомендовані статті