6 переваг гелевих капсул для прання в порівнянні з порошком

Ви, ймовірно, не раз задумувалися над тим, що краще обрати: порошок чи капсули для прання, адже варіантів і тих, і других засобів є дуже багато. Виявляється, що від цього залежить не лише ефективність видалення плям, але й збереження тканин і техніки. Тож у новій статті в EVA Blog ми вирішили поділитися з вами кількома вагомими аргументами на користь гелевих капсул для прання.

Капсули для прання: спосіб використання

Цей засіб представляє собою невеликі подушечки в тонкій оболонці, наповнені рідким гелем. Під час намокання оболонка швидко розчиняється і її вміст опиняється у воді. Найперша перевага капсул — простота використання. Потрібно лише покласти подушечку з гелем до барабану, завантажити білизну і запустити цикл прання. Послідовність ваших дій може бути будь-якою, і результат залишиться незмінним. Можна покласти речі, а потім — капсулу. Однієї подушечки вистачає рівно для одного циклу прання, не треба нічого дозувати чи розраховувати.

Безліч брендів і варіантів капсул для прання ви знайдете на eva.ua

Інноваційний склад

Формула будь-якого мийного засобу містить лаурилсульфат натрію — простий, ефективний, але досить жорсткий компонент. У капсулах його вміст зазвичай нижчий, ніж у порошку, натомість додаються м’які, але такі ж ефективні со-ПАВ, ферменти, ензими.

 

Гелеві капсули для прання також часто містять різноманітні компоненти для пом’якшення тканин, дезінфекції, видалення плям, запахів тощо. Тобто це універсальний засіб 3-в-1: гель для прання, плямовивідник і ополіскувач. Тому капсули ідеально підходять для прання речей із вовни, шовку та інших делікатних або коштовних тканин.

Швидка дія

На відміну від порошку, який засипається у спеціальній відсік машини, капсули кладуться безпосередньо до барабану. Завдяки цьому активні речовини швидше розподіляються по об’єму води й починають діяти майже одразу.

Не потребують розчинення

Процес розчинення гранул порошку може тривати протягом усього циклу прання. Так відбувається, якщо порошок зібрався в грудки, які розчиняються ще довше, ніж окремі гранули. Вони можуть з’явитися, якщо сухий засіб контактував з вологим повітрям або під час вимивання водою у лотку машини. Водночас гель у капсулах представляє собою вже розчинені активні компоненти, котрі одразу починають працювати та добре виполіскуються.

Точність дозування

Якщо засипати мало або багато порошку, можна отримати лише часткове виведення плям. Більш того, при перевищенні дозування часточки порошку глибоко проникають у волокна тканини, осідають на деталях пральної машини й не виполіскуються. З капсулами для прання ви застраховані від таких випадків. Виробник вже розрахував необхідну кількість засобу: одна капсула — одне прання. Жодних замірів і непередбачуваних ситуацій.

Зручні

Жодна упаковка прального порошку не є зручною для зберігання. Хоч із коробки, хоч із пакету він може випадково розсипатися, а під час зберігання — поглинати вологу з повітря. При цьому гелеві капсули для прання продаються в комфортних для зберігання упаковках. Це особливо актуально для тих, хто поспішає. Поклали капсулу в барабан, завантажили білизну — і все. Це набагато швидше та зручніше, ніж дозувати порошок.

Безпечні

Під час засипання порошку до контейнера пральної машини найдрібніші його часточки підіймаються у повітря, а далі осідають на поверхнях кімнати, потрапляють на слизові оболонки очей, рота, носа. Насправді існують норми по вмісту пилу в пральному порошку, але загалом його наявність неминуча. З капсулами такого не відбудеться, оскільки активні речовини в них заходяться в рідкому стані.

Отже, гелеві капсули — це революційний пральний засіб, котрий заміняє собою і порошок, і кондиціонер, і плямовивідник. Після прання з ними речі зберігають свій колір, структуру волокон, стають м’якими та мають приємний ненав’язливий аромат. Тож якщо ви ще не користувалися капсулами у своєму побуті, цього вже достатньо для того, щоб спробувати. Результат вам неодмінно сподобається.

Капсули для прання Losk колор, 12шт

141.00
Купити

Капсули для прання TIDE Color, 30шт

260.00
Купити

Капсули для прання Універсальні Persil Duo-Cap, 42шт

510.00
Купити

Капсули для прання Persil Капсули Універсальні, 11шт

129.00
Купити

Капсули для прання ARIEL Аромат масла ши Вдохновленный природой, 12шт

167.00
Купити
13 Березня / 2020 Дім

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *