Хто така МІЛФа (MILF)?

Тема досить делікатна, бо доросле кіно затьмарило собою основну суть цього явища. Але ми з тобою зараз озброїмося кавою і пройдемося від джерела появи такого поняття, як MILF і розберемося нарешті хто це, навіщо та чому?

МІЛФа та Пума в чому відмінності?

Почнімо з азів.

MILF

1-Хто-така-МІЛФа

Це матуся віком 35+ років, яка сексуально приваблива для молодих людей набагато молодших за неї. MILF є абревіатурою (Mom I’d Like to F*ck). Може здатися, що звучить грубувато, проте з погляду емоційного сприйняття жінки такий вираз скоріше підіймає її самооцінку, ніж опускає. Головна відмінна риса МІЛФи полягає в тому, що насамперед молоді люди хочуть її, а не навпаки. При цьому привабливість і сексуальність дають змогу МІЛФі за бажання отримати практично будь-якого молодого хлопця, якщо їй це буде потрібно. MILF можна розділити на дві категорії:

  1. Жінка, яка народила в ранньому віці й у свої 35+ років не просто чудово виглядає, а й має вже дорослу дитину. Уривок з одкровень дівчини, у якої мама MILF: “Коли мама відвозила мого старшого брата до коледжу, він ловив на собі здивовані, водночас захоплені погляди одногрупників і студентів загалом. Вони були вкрай вражені не тільки його гарячою старшою “подружкою”, а й тим, що в неї була машина”. 
  2. Жінка, яка має дітей і у свої 40+ років її вважають старшою сестрою, а іноді подругою своєї дитини. Так, це той випадок, коли на фото мама, якій 45 років і її 17-річна донька мають однаково молодий вигляд.

Пума (Cougar)

2-Хто-така-МІЛФа

Багато хто чомусь думає, що Пума насамперед відрізняється від МІЛФи тим, що вона не народжувала. Але це не так. Жінка, яка вважається Cougar, може як не мати дітей, так і бути щасливою мамою. Пума також є сексуальною та привабливою зрілою жінкою, на яку задивляються набагато молодші хлопці. Ключова відмінність Пуми від MILF полягає в наступному:

  • МІЛФу хочуть молоді люди значно молодші за неї за віком. Однак з якої вікової категорії буде партнер у MILF вирішує виключно вона;
  • Пума сама шукає сексуальних і романтичних стосунків із молодими людьми. Їй подобаються саме такі стосунки.

З цим розібралися, а тепер переходимо до розбору поняття МІЛФ.

Цікаво на тему: 6 помилок у макіяжі, які додають віку

Чому MILF може бути не кожна жінка?

3-Хто-така-МІЛФа

Багато хто сприймає це явище, як щось вульгарне, таке, що виходить за рамки самого поняття “жінка”. Начебто МІЛФ – це принизливе, образливе й неприйнятне обзивання. Усе зводиться до того, що жінку розглядають як сексуальний об’єкт і не більше. “А як же інтелект, світосприйняття і душа зрештою?”. Насправді це просто захисна реакція, яка стабільно відпрацьовує у людей, які підсвідомо бажають чогось, але з тих чи інших причин не отримали цього. Я думаю, що і ти, і я стикалися з такими ситуаціями в житті не раз. Простіше кажучи, не всім бути мультимільйонерами, хіміками, вченими та… МІЛФами.

4-Хто-така-МІЛФа

Я на 100% впевнена, що абсолютно кожна матуся одного, двох, та скількох завгодно дітей хотіла б мати у свої 35-40+ приголомшливий вигляд. Підтягнуте тіло, гарні пружні форми, завжди доглянутий зовнішній вигляд, легкий, впевнений погляд і чудова посмішка, за якою ховається абсолютна фінансова незалежність. Коли все це в наявності, сама собою утворюється потужна жіноча енергетика із симбіозу інтелекту та сексуальності. І так, у МІЛФ, звісно ж, ЧСВ перебуває на пікових значеннях, але в цьому випадку воно цілком зрозуміле та виправдане. При цьому місцями зайва самовпевненість, а також погляд на навколишній світ зверхньо – це не стиль життя, а просто присутня в характері опція, яка в будь-який момент може вмикатися і вимикатися. 

01 Декоративка-1024х500_43

Неймовірно сексуальне дияволятко з ангельськими крильцями в соковитому віці, в якого в руках є всі інструменти морального, фінансового та естетичного характеру для втілення своїх найсміливіших бажань – ось, хто така МІЛФа.

Цікаво на тему: Сексуальні повідомлення: як вести еротичне листування?

Мене назвали МІЛФою. Це образа чи комплімент?

5-Хто-така-МІЛФа

Хм, спробуємо розібратися в цьому питанні. Знаєш, що зробили МІЛФи? Вони просто повністю знищили стереотип – пік сексуальності жінки = молодий вік. MILF не є черговим швидкоплинним трендом – це нове розуміння краси та молодості для цілих поколінь.

Молодість – це те, що не потребує великої роботи над собою 

6-Хто-така-МІЛФа

Ти приваблива в молодому віці, бо так вирішила природа. Однак у 95% випадків до привабливості не додається такої важливої частини, як життєвий і сексуальний досвід. Абсолютно будь-яка МІЛФа чарівна, приваблива, по-своєму харизматична та їй не цікаві ігри в стилі “мене треба добиватися, здивуй мене тощо”. Вона сама здатна здивувати так, що час зупиниться. Для молодих дівчат це ще непізнаний світ, який сповнений таємниць і загадок.

Молодість минає дуже швидко

7-Хто-така-МІЛФа

Так, ти можеш спробувати отримати максимум із цього короткого молодого періоду свого життя. А що далі? Виглядати у 20 років на 20 – це easy. А ось виглядати в 45 років краще, ніж середньостатистична молода дівчина – це колосальна праця. “Яка там праця? Ходиш по спортзалах, на б’юті-процедури, використовуєш топову косметику та й все!”. Частково так, тільки, як ти пам’ятаєш, МІЛФа фінансово незалежна жінка. І щоб стати такою, мати гроші на найкращу косметику й засоби для догляду, знаходити багато вільного часу для всього цього – потрібно неабияк попрацювати. Ну, не рахуючи випадків, коли на голову звалився величезний спадок.

Сексуальність, привабливість не закінчується, а тільки починається в 35+

8-Хто-така-МІЛФа

Серед десятків категорій дорослого кіно на позиції ТОП 1 – МІЛФи й ця тенденція з кожним роком лише зростає. Велика кількість опитувань молодих хлопців, яким показували дві фотографії (молодої вродливої дівчини та зрілої вродливої жінки 35-50 років) частіше обирали другий варіант. Такі ж результати спостерігалися під час опитувань чоловіків віком 35-45 років. І лише категорія чоловіків 50+ частіше вибирали молодих дівчат. Ні, це не просто вподобання конкретних чоловіків – МІЛФи дійсно перевернули гру.

Ти дізналася, що тебе за спиною називають МІЛФою? Посміхнися і підійми свою самооцінку ще вище, адже цей комплімент не частий гість у вухах жінок зрілого віку.

Цікаво на тему: Що таке відкриті стосунки та чи підходять вони вам?

Який вік партнера кращий для MILF

9-Хто-така-МІЛФа

Є величезна хибна думка, що МІЛФи люблять хлопців набагато молодших за себе. Як ми вже з’ясували, це більше стосується Пум. Однак навіть якщо розглядати MILF з такої ж позиції… Їй 41, йому 20 і чому б ні, коли ТАК, як то кажуть. Проте все набагато складніше і якщо ми просто розглядаємо зрілу жінку, яка має шикарний вигляд у своєму віці й вона хоче поруч із собою мати молодого партнера, – це одне. А от у випадку з МІЛФою… Такій жінці не цікаві хлопчики, які намагаються вдавати з себе чоловіка. Тут дві безкомпромісні крайнощі:

  1. Морально, фізично та фінансово рівний МІЛФі чоловік або ж той, що перевершує її за одним або всіма зазначеними параметрами.
  2. Недосвідчений, сором’язливий, боязкий молодий хлопчина, який буде просто пластиліном у руках досвідченої, гарячої, красивої жінки.

10-Хто-така-МІЛФа

У сучасному суспільстві бути МІЛФою, значить мати в зрілому віці шикарну фігуру, гарні риси обличчя, не залежати фінансово від будь-кого. Можна захоплюватися, заздрити, не розуміти, засуджувати й обговорювати за спиною. Але не можна ігнорувати той факт, що MILF – це ефектний образ сучасної зрілої жінки, який з нами дуууже надовго.

А як ти вважаєш, бути МІЛФою – круто? Обов’язково поділися з нами в коментарях своєю думкою і не забудь поставити вподобайку, якщо стаття була для тебе цікавою.

Читай також:

6 Вересня / 2024 Здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *