Наймодніші жіночі купальники 2024

Літо в самому розпалі, а ти ще не встигла оновити свій купальник? Це нікуди не годиться, потрібно швидко виправляти ситуацію! У цій статті ти знайдеш п’ять наймодніших моделей купальників, серед яких точно вибереш відповідний варіант і будеш ловити на собі захоплені погляди на відпочинку. 

Наймодніші купальники

5 найбільш трендових купальників цього літа 

Тенденції пляжної моди диктують свої правила і цього сезону пропонують модницям просто величезний вибір купальників на будь-який смак. Перевернуте бікіні, аплікації, в’язані моделі, сміливі вирізи та різноманітні текстури тканини – все це залишається з нами, але ось кілька найгарячіших трендів все ж таки хочеться виділити окремо! Тільки подивися, наскільки ці купальники мають ефектний вигляд!

Ретро купальник

Мода дев’яностих і двотисячних вривається в гардероби модниць, це стосується і бікіні. Класичний ретро купальник із завищеною талією плавок і стриманим бра просто поза всякою конкуренцією. Також можна придивитися до бюстгальтера з рюшами – вигляд просто приголомшливий! Такі купальники підійдуть жінкам будь-яких комплекцій, головне – підібрати відповідний колір і принт. 

Ретро купальник

Цікаво по темі: Мюлі: як вписати трендові моделі у свій гардероб

Цільний купальник і з вирізом

Цього літа суцільні купальники перебувають на піку своєї популярності. Віддати перевагу можна як однотонним моделям, з принтами, так і з вирізами, бретельками через шию і шнурівкою з боків. Безумовно, позасмагати в такому купальнику не вдасться, оскільки він закриває більшу частину тіла, через що засмага буде нерівномірною. Така модель більше підійде як запасний варіант на вечірній вихід до води або басейну. Але його однозначно потрібно купити. Купальник цільний має дуже ефектний вигляд!

Цільний купальник

Бандо

Одяг з відкритими плечима – останній писк моди. Вечірнє та повсякденне вбрання має настільки чарівний вигляд, що складається враження, що це точно не дуже дешевий одяг. Україна швидко підхопила цей тренд не тільки в одязі, а й у купальниках. Бікіні бандо підкреслює жіночність, форми тіла, візуально виділяє ключицю і шию. 

Лови маленький лайфхак: бра від купальника можна сміливо використовувати як топ, завершуючи свій повсякденний лук. 

Бандо

Цікаво по темі: Корсет в жіночому гардеробі: ідеї образів

Спортивні купальники

Комфорт насамперед! Саме така думка надихнула дизайнерів створити трендові спортивні купальники. Знову ж таки, модельний ряд неймовірно широкий: закритий верх, що нагадує топ, класичні бікіні та злиті варіанти. Але тут є один маленький нюанс: спортивні моделі ламають всі стереотипи про стандартне уявлення купальників і мають просто карколомний вигляд. Тобі точно буде складно встояти й не прикупити його. 

Спортивні купальники

Анімалістичний принт

Ну, а як же без нього?! Леопардовий тренд цього року переслідує нас всюди. Але не варто обмежуватися тільки ним, адже принти зебри, тигра і змії теж будуть актуальними. Такі бікіні матимуть на тілі дуже сексуальний вигляд і привертатимуть увагу з боку відпочивальників. Будь готова ловити на собі кокетливі погляди чоловіків. 

Анімалістичний принт

А який тобі фасон купальника сподобався найбільше? Обов’язково поділися з нами в коментарях.

 

Читайте також:

28 Червня / 2024 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *