Секрети парижанок: Як відтворити культовий мейкап

Скільки ви знаєте французьких жінок з класичною красою? Ванесса Параді, Катрін Деньов, Одрі Тоту — беззаперечні красуні, та якщо судити суворо, вони зовсім не схожі на ідеальну Вене з полотна Ботічеллі. Тим не менш, ці жінки володіють дивовижним шармом, адже вони змогли віднайти свої образи, що приковують погляди!
Кожна дівчина має унікальну зовнішність з недосконалостями та достоїнствами. Головне тут — зрозуміти свою красу: віднайти власний стиль, підбирати такий одяг, який бездоганно пасує. Робити макіяж, що підкреслює природну зовнішність, навіть якщо вона не відповідає прийнятим канонам. Немає необхідності ховати себе — навчіться грати своїми недоліками, щоб перетворити їх на достоїнства.

Сьогодні наш експерт – візажист Яна Тимошенко пропонує приміряти на себе неймовірний образ парижанки, в якому гармонійно поєднуються мінімалізм та ідеальне почуття стилю — той самий, відомий французький шик. Ну, а макіяж, звичайно ж, — один з важливих етапів його створення.

Бездоганна шкіра

Щорічно французькі жінки витрачають на косметику величезні кошти й подейкують, що вони навіть починають використовувати коригувальні креми в досить молодому віці. Утім, це лише чутки, а яких правил варто дотримуватися, щоб створити бездоганний макіяж парижанки?

Макіяж наноситься тільки на чисту шкіру. Більш того, її необхідно підготувати за допомогою додаткових засобів.

  • Очищення за допомогою міцелярного гелю Lirene «BIO зволоження».
  • Тонізація: для цього обирайте тонік «Листя мануки» від ZIAJA.
  • Нанесення сироватки — ще один секрет ідеального кольору обличчя французьких жінок. Найкраще це робити легкими масажними рухами. Для отримання найкращого результату використовуйте зволожуючу сироватку MEZOCOMPLEX від MAY face.
  • Захисний крем від ZIAJA — останній важливий етап.

Оскільки тональні засоби й пудри самі по собі досить згубно впливають на шкіру, така підготовка просто необхідна, як для тіла — одяг.

Якщо поєднуєте пудру й тональний крем, то першу підбирайте трохи світлішу, ніж крем. Світлій шкірі підходять засоби з рожевим відтінком, наприклад розсипчаста пудра Radiant Perfect Finish. А якщо ваш відтінок теплий або нейтральний, обирайте світлі бежеві, золотисті, абрикосові відтінки, такі як у розсипчастої пудри Poudre Libre від бренду Bourjois.

Популярне скульптування, або корекція обличчя, для парижанок неприйнятне — вони вважають за краще замінювати його рум’янами. Останні найкраще наносити шарами, але головне — не в надлишку. Легкий, ледь помітний рум’янець необхідний лише для того, щоб підкреслити колір обличчя, а не контрастувати з ним. Щоб отримати такий ефект, спробуйте рум’яна Natural Matte Silky від Seventeen.

Акуратні брови

Відтінки брів вас теж можуть здивувати. Француженки вважають за краще не робити акцент на брови. Найкраще просто відкоригувати форму, а колір надати за допомогою олівця трохи темнішого за натуральний відтінок ваших брів, наприклад, Idyllic від GA-DE.

Ідеальні стрілки

Стрілки макіяжі парижанки повинні бути ідеальними, причому для їхнього створення варто використовувати не тільки жирний олівець, а й підводку. Для вечірнього макіяжу використовуйте водостійкий олівець для очей Softline від Radiant і рідку підводку для очей Graphic Make-up від Ninelle.

Основа для ідеальної стрілки — тіні. Уникайте контрастних поєднань, ретельно розтушовуючи будь-яку форму. Кольори обирайте відносно натуральні, наприклад, відтінки бежевого. Припустиме також змішування декількох відтінків, наприклад, бежевого, бронзового, білого. Для такого макіяжу ідеально підійдуть тіні для повік La Palette Eye Designer від Patricia Ledo.

Нижню повіку залишіть недоторканою. А ось туш для вій краще наносити в кілька шарів — це зробить ваш погляд більш виразним і глибоким.

Спокусливі губи

Певно, найважливіша деталь в макіяжі будь-якої парижанки — це губи. Якщо мова йде про денний макіяж, то з легкістю підійдуть відтінки рожевого, але не надто виразного — більш ніжного. Ну, а якщо ми говоримо про побачення або приємний вечір, то тут вже ніяк не обійтися без класичного оксамитово-червоного. Пристойні парижанки на першому побаченні не цілуються, тому цілком можуть дозволити собі вибір саме цього відтінку.
Найкраще обирати стійку помаду, щоб протягом вечора почуватися комфортно та не хвилюватися з приводу контуру своїх губ. З таким завданням на відмінно справляється блиск для губ Infaillible Lip Paint від L’Orеal Paris (зверніть увагу на розкішний і глибокий колір №205).

Стиль парижанок багато хто пробує копіювати, але виходить це далеко не у всіх. Елегантність і легка недбалість, краса і увага до деталей — все це поєднується у неповторному коктейліф. Залишайтеся завжди на висоті та пам’ятайте головне правило будь-якої парижанки: менше — значить більше.

4 Грудня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *