ТОП освітніх каналів Youtube для школярів

Діти поглинають і запам’ятовують нову інформацію немов губки. Тож чи не краще замість мультиків (або окрім них) подивитися корисні пізнавальні відео, що допоможуть розвивати допитливість та бажання пізнавати нове ще більше? У новій статті ми підготували для вас кілька розвиваючих каналів Youtube, що стануть цікавими та корисними не лише для школярів різного віку, але і для їхніх батьків.

«Цікава наука»

Тут ви знайдете перекладені та озвучені українською мовою відеоролики на різноманітні освітні та науково-популярні теми з географії, біології, математики, астрономії, фізики. Найпопулярнішими відео є «Що з’явилося раніше: курка чи яйце?», «Як ваш телефон змінює вас?», «Чому коти дивно поводяться?». А вам цікаво взнати відповіді на ці та багато інших питань? Тоді дивіться канал «Цікава наука»!

«Наука та Всесвіт»

Тут ви теж віднайдете українські переклади роликів наукової тематики про сьогоднішні дослідження природи, людини, Всесвіту. Канал обов’язково буде корисним тим, хто цікавиться сучасною наукою та хоче взнати, яким може бути майбутній світ. Тут ви знайдете відеоролики про далекі планети та їхні супутники, зірки, галактики, їх дослідження. Бажаєте взнати, як працює імунітет людини в космосі, що таке іонний двигун, як швидко обертаються зірки? Дивіться канал «Наука та Всесвіт»!

toBeUkrainian

З цим каналом такі науки як фізика, біологія, хімія та інші шкільні дисципліни не будуть нудними! На ньому зібрано багато відеороликів з перекладами цікавих іноземних відео на українську. З них ви та ваші діти дізнаєтеся, чи безпечно торкатися Марса, скільки коштує Земля, яка швидкість темряви та багато чого іншого.

«Освіта-онлайн»

Канал буде корисним тим, хто готується до ЗНО: тут зібрано відеоуроки від учителів та викладачів провідних навчальних закладів України з різних шкільних предметів. Лекції з англійської, біології, географії, хімії, української мови та літератури, математики, історії допоможуть у підготовці до ЗНО та й просто розширять світогляд вашої дитини.

Make me genius

Канал англійською мовою, на якому в простій анімованій формі розповідаються різноманітні історії про довколишній світ: зміну часу доби, фази Місяця, міграцію птахів тощо. Англійська тут дуже проста, а анімація та візуальні пояснення допоможуть розібратися з незрозумілими моментами тим, хто не досконало володіє мовою.

15×4 Talks

Відкритий науково-популярний лекторій про все на світі: про ДНК, космос, мутантів, аварію в Чорнобилі, шизофренію та багато чого іншого у вигляді 15-хвилинних роликів. Канал буде однаково цікавим для дітей та дорослих.

«Теремок School»

Про мультфільми з каналу «Теремок ТВ», мабуть, знає кожна матуся, а от про проект «Теремок School» відомо не всім. Тут зібрано багато пізнавальних мультфільмів про все на світі: історії речей, як ні про що не забувати, відео про космічні кораблі, юрти та багато-багато іншого. Просто не відірватися! Канал буде цікавим дітям молодшого шкільного віку.

«Як навчитися малювати»

Як видно із назви, канал для тих, хто бажає навчитися малювати: гуашшю, вугіллям, кольоровими олівцями, маркерами та навіть ручками. Тут ви знайдете багато навчальних відео по те, як відтворити на папері фрукти, людей, тварин, птахів та багато ще чого. Цікаві уроки, корисні підказки та розповіді про те, як же все-таки навчитися малювати. Можна займатися всією родиною!

Бути освіченим сьогодні — модно. І щодня у світі та Україні створюється все більше наукових та освітніх проектів, з якими можна пізнавати нове в легкій та доступній формі. Тож скористайтеся такою можливістю, поєднуючи цікаве з корисним, — сподіваємося, наша добірка освітніх каналів Youtube допоможе вам у цьому. А ми бажаємо вам приємного перегляду та вдалого навчання!

1 Квітня / 2019 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті