Вії павучі лапки, червоні губи та інші мейкап-тренди осені 2019

Осінь — це пора, коли ми повинні зігрівати один одного гарячим какао з маршмелоу, теплим пледом і неспішними дружніми бесідами. А ще це чудовий час для споглядання неймовірно красивої природи, читання нових книг і втілення нових трендів у макіяжі. Яка вона, мейкап-мода нового сезону? У EVA Blog ми підготували для вас ТОП найцікавіших неподіумних тенденцій, які можна застосовувати в повсякденному житті.

# 1: вії павучі лапки

Якщо в усі попередні роки ми ретельно намагалися позбавитись ефекту павучих лапок на віях, то в новому сезоні такий макіяж — ознака доброго смаку! Щоб повторити його, слід обирати об’ємну туш з ефектом накладних вій. Ідеально, щоб вона була свіжа, щойно відкрита.

Спочатку нафарбуйте вії у звичайний спосіб, зиґзаґоподібними рухами. Доки туш не закріпилася, зробіть кілька горизонтальних штрихів щіточкою в один і в другий бік — це має склеїти вії між собою. Потім поверніть їх у вертикальне положення і насолоджуйтесь результатом.

# 2: неонові тіні

Якщо вам подобаються яскраві неонові тіні, але для осіннього макіяжу ви вважаєте їх недоречними, тоді ця осінь — ідеальний час, щоб вийти за межі повсякденності! Не кожна дівчина наважиться носити неонові тіні. А от якщо нанести їх лише в зовнішні кутики очей та добре розтушувати, можна створити дуже стильний образ, який гармоніюватиме з яскравою палітрою осінньої природи. Надихайтеся ідеями візажистки Пет Макграт з показу Prada Resort 2020.

# 3: блискітки

Здається, блискітки надовго увійшли в моду, адже вони не збираються здавати своїх позицій і в новому сезоні. Заради ефектного шоу окремі дизайнери навіть покривали все обличчя моделей глітерами, але для повсякденного життя ми все ж пропонуємо зупинитися на помірному використанні глітерів на нігтях, очах, губах чи на обличчі у вечірньому макіяжі.

# 4: стрілки

Завжди актуальна класика, яка була в моді й у 20-ті, 30-ті, 60-ті, 90-ті. Оскільки дизайнери не можуть просто так узяти й представити на подіумі звичайні стрілки, то вони запропонували свої варіації на тему художніх стрілочок. Вийшло цікаво та оригінально. Якщо бажаєте прокачати свої вміння у малюванні стрілок, тоді ось вам відео з лайфхаками від нашого візажиста.

Найпростіше малювати стрілки олівцем чи лайнером, трохи складніше — рідкою підводкою, яку більше полюбляють профі.

  • Підводки-маркери GlamBee для широкої та тоненької стрілочки
  • Рідка підводка для очей LCF (чорна та коричнева)
  • Олівці для очей Patricia Ledo з комфортною кремовою текстурою

# 5: червоні або нюдові губи

Восени та взимку 2019–2020 візажисти пропонують зробити головним акцентом макіяжу саме губи. При цьому їхній відтінок має бути максимально натуральним. Навіть червоний пропонують обирати у відтінках квіткових пелюсток або стиглих фруктів. Серед нюдових обирайте пудрові рожеві або коричневі тони, максимально наближені до природного кольору ваших губ, легкі та напівпрозорі текстури.

  • Губна помада-крем Patricia Ledo Noir Elegant — усі відтінки червоного
  • Зволожувальна губна помада Patricia Ledo — елегантні нюдові тони

# 6: smoky eyes

Жодна модна осінь не обходиться без димчастих, вдумливих та трохи загадкових очей з макіяжем smoky eyes. Осінь 2019 — не виключення. Традиційно смокі вважаються вечірнім макіяжем, але ви легко можете зробити його і вдень, якщо правильно оберете тони. Для денного мейку у стилі смокі ідеально пасують відтінки коричневого, сірого та інших менш насичених тонів. Чорну підводку залиште на вечір — удень буде цілком достатньо легкої димки та виразних вій.

  • Набір тіней Lamel Professional у відтінках Nude Beauty
  • Насичена чорна туш для вій GlamBee Carbon Black
  • Тіні для повік Patricia Ledo Noir Elegant

# 7: свіжий рум’янець

Ще одна ключова beauty-тенденція цієї осені — натуральний рум’янець на щічках. Він має бути максимально природним, немов би ви щойно повернулися з ранкової пробіжки. Свіжий рум’янець пасує до будь-якого макіяжу, але дизайнери пропонують його доповнювати нюдовим мейком очей та нейтральним відтінком на губах.

  • Рум’яна Rimmel Maxi Blush у природному відтінку №6

Що скажете, красуні, наважитеся на макіяж із неоновими тінями? А, можливо, вам більше до вподоби стримані та класичні смокі? Напишіть вам у коментарях!

10 Вересня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті