15 сироваток преміумсегмента, які варто спробувати

Сироватки — це потужний інструмент впливу на стан твоєї шкіри. Активні компоненти у їх складі мають більшу концентрацію, а текстура засобів зазвичай сприяє тому, щоб продукт почав діяти швидко та ефективно. Окрім того, їх зручно підбирати точково, під конкретний запит шкіри у чітко визначений момент. Тож не дивно, що вони впевнено закріплюються у б’юті-рутині, особливо спрямованій на омолоджувальний ефект. EVA Blog вже ділився добірками кислотних сироваток та ТОПом сезонних засобів. У цій статті розповім про цікаві продукти преміумсегмента, які можуть стати вагомою частиною антивікового догляду. 

Сироватки для обличчя

1-ТОП-преміум-сироваток

Дослідження відновлювальних процесів у шкірі та запатентовані поєднання компонентів, які комплексно посилюють вплив одне одного, — ось важливі переваги косметики преміумсегмента. Омолоджувальний ефект базується на тривалому пошуку формул, що швидше дають помітний результат. Окрім такої бази як гіалуронова кислота або вітамін Е, в сироватках для обличчя преміумкласу ти зустрінеш незвичні рослинні екстракти, інноваційні пептидні сполуки, стовбурові клітини тощо. До речі, для досягнення anti-age ефекту не обов’язково чекати, доки зморшки та нерівності тону стануть надто помітними. Завчасна турбота про зволоженість та захищеність шкіри допоможе тривалий час зберігати гарний вигляд. 

Biotherm Blue Therapy Accelerated 

1_1 Biotherm Blue Therapy Accelerated (12)

Омолоджувальна сироватка Biotherm Blue Therapy на основі екстракту термального планктону має легку текстуру, гарно вбирається епідермісом. Формат стандартний для цього виду косметики — флакон з піпеткою. Використовуй перед кремом, уникай зони навколо очей. Ліпіди, білки, амінокислоти та вітаміни, що містяться в екстракті термального планктону є важливими будівельними матеріалами для організму. Ці компоненти прискорюють обмінні процеси, завдяки чому клітини швидше відновлюються, а тон та мікрорельєф шкіри вирівнюються. Концентрат морських водоростей пригнічує та зменшує запалення. Ascorbyl Glucoside (похідна вітаміну С) має антиоксидантну дію, сприяє пружності завдяки підтримці вироблення колагену, зменшує зморшки. Також сироватка від Biotherm містить сорбітол, гіалуронат натрію для підтримки гідробалансу, аденозін для покращення текстури шкіри. Омолоджувальний засіб подбає про свіжий, здоровий тон, а завдяки якісному зволоженню ще й пружність підтягне. 

Collistar Attivi Puri Vitamina C + Alfa-Arbutin

1_2 Collistar Attivi Puri Vitamina C + Alfa-Arbutin (13)

Концентрована сироватка Collistar Attivi Puri  на водній основі легко вбирається, підійде навіть при підвищеній чутливості. Якщо засмучує, що шкіра стала виглядати тьмяно, а обличчя загалом має втомлений вигляд — цей омолоджувальний засіб для тебе. Можна наносити в тому числі на шию, адже вона часто недоотримує увагу та видає вік.  У складі продукту альфа-арбутин та сучасна форма вітаміну С — етиласкорбінова кислота. Сприяє освітленню шкіри, зменшує прояви пігментних плям, сповільнює окиснювальні процеси. Як результат — обличчя виглядає здоровим, свіжим та ніби сяє зсередини. Окрім щоденної б’юті-рутини, сироватка Collistar буде корисна і при нанесенні сонцезахисту, адже в такій доглядовій парі антиоксидантна дія посилиться. 

Цікаво на тему: Водорості в косметиці: навіщо потрібні та добірка класних засобів

HydroPeptide Power Serum

1_3 HydroPeptide Power Serum (7)

Сироватка від професійного бренду HydroPeptide Power Serum має рН 6,0. Завдяки флакону з дозатором забезпечує гігієнічне нанесення, менше зайвих можливостей впливу середовища на продукт. Чудово доповнить догляд тих, кого турбують почервоніння та запалення. Ця антивікова сироватка впорається з відновленням епідермісу після агресивних процедур у косметолога. Особливо корисна для щоденної рутини вранці та ввечорі в холодний період року, коли на шкіру впливають вітер та холод. Містить декілька видів пептидів:

  • комплекс Syn-Tacks покращує стан шкіри та допомагає формувати красивий овал;
  • трипептид пальмітинової кислоти Neutrazen знімає подразнення;
  • ацетил гексапептид збалансовує рівень зволоженості;
  • Telangyn заспокоює почервоніння.

Окрім того, у склад є гіалуронова кислота, масло ши, екстракти сої, лимона, апельсина, бергамоту. В комплексі сироватка забезпечує гарне зволоження, детокс-ефект та освітлення. 

Elemis Pro-Collagen Definition Face&Neck 

1_4 Elemis Pro-Collagen Definition Face&Neck (4)

Антивікова сироватка Elemis Pro-Collagen Definition від професійного бренду працюватиме у догляді як за обличчям, так і за шиєю. Відомо, що шкіра, яка стає тонкою та втрачає пружність, не додає балів молодості. Ця сироватка від Elemis має у складі стовбурові клітини синьоголовника, покращить пружність та еластичність.  Екстракт з кори шовкового дерева працює як антиоксидант, сприяє утворенню колагену та позбавляє від тьмяності. Сироватка покращує мікрорельєф, зменшує прояви зморшок та корегує овал обличчя завдяки олігосахаридам бурих водоростей. 

Цікаво на тему: Дорого-багато: все про срібло, золото і платину в косметиці

Lancome Advanced Genifique

1_5 Lancome Advanced Genifique (1)

Сироватка-активатор преміумсегмента Lancome Advanced Genifique є в кількох різних об’ємах. Дбає про мікробіом. Додає сяяння, при регулярному використанні покращує тонус та еластичність, зморшки поступово стають менш вираженими. Сприяє налагодженню з допомогою догляду регенераційних процесів, щоб шкіра довше зберігала здоровий вигляд та пружність, яка є важливою складовою омолоджувального ефекту. У складі запатентований комплекс Genifique, пробіотики, гіалуронат натрію. Сироватка зволожує, стимулює бар’єрні властивості шкіри, має омолоджувальний ефект. 

Bioearth Loom Supreme Serum

1_6 Bioearth Loom Supreme Serum

Омолоджувальна сироватка Bioearth Loom Supreme з муцином равлика та гіалуронатом натрія для відчутного, якісного зволоження, завдяки якому покращується загальний стан шкіри, її пружність, зменшуються прояви зморшок. У складі є екстракт гібіскусу, антиоксидантна дія якого сповільнює утворення вільних радикалів, сприяє розслабленню м’язів обличчя. Також слиз равлика дбає про відновлення шкіри, підтягує її, має захисну дію, працює як антибіотик, живить та насичує вітамінами. Сік листя алое зволожує та зменшує прояви запалень. Екстракт олії календули посилює ефект, заспокоює шкіру. Екстракт кореня женьшеню знижує негативний сплив середи, зволожує та зміцнює епідерміс, зменшує прояви пігментації та в цілому створює омолоджувальний ефект. Шкіра виглядає як після справжнього відпочинку. 

Цікаво на тему: Що потрібно знати про антиоксидантний догляд за шкірою

Сироватки для шкіри навколо очей

2-ТОП-преміум-сироваток

Очі — особливо чутлива зона. Оскільки шкіра тут тонша, а можливість потрапляння продукту на слизову значно вища, ніж на інших ділянках, то для якісного догляду варто використовувати спеціальні засоби. Сироватки для шкіри навколо очей зазвичай проходять додаткове тестування в офтальмологів, щоб бренд був впевнений: його засіб преміумкласу не лише ефективний у боротьбі з проблемою, а й безпечний для очей. 

Shiseido Benefiance NutriPerfect

2_1 Shiseido Benefiance NutriPerfect (8)

Сироватка від японського бренду Shiseido Benefiance NutriPerfect містить гліцерин та комплекс вітамінів Е, С, В та Р. Ніжна, легка текстура акуратно й швидко дбає про шкіру навколо очей. Головні задачі — зволоження та антиоксидантна дія. Технологія Carnosine DP™ забезпечує захисну функцію, зменшує негативний вплив зовнішньої середи та вільних радикалів. Сироватка має омолоджувальний ефект, оскільки якісно бореться з віковими проявами: зморшками, пігментацією, синцями під очима. Не лише усуває наявні, а й заважає появі нових. Нанось регулярно у невеликій кількості масажними рухами.

Charlotte Tilbury Cryo Recovery Iceawake 

2_2 Charlotte Tilbury Cryo Recovery Iceawake (9)

Сироватка Charlotte Tilbury Cryo Recovery Iceawake сприяє зменшенню проявів зів’ялості шкіри, дбає про її зволоженість та свіжий вигляд. Має спеціальний металевий аплікатор для нанесення, який створює ефект кріотерапії, тому зберігати цей омолоджувальний засіб варто в холодильнику. Делікатну зону навколо очей позбавляє синців, набряклостей та дрібних зморшків завдяки спеціально розробленому комплексу, ключовими компонентами якого є кофеїн, екстракти кінського каштана та водоростей. Пептиди у складі сприяють регенерації клітин, есенція крижаного вина — розгладжує, підтягує та пом’якшує обличчя. Окрім того, омолоджувальний ефект сироватки проявляється у заспокоєнні шкіри та зникненні відчутті втоми чутливої зони навколо очей. Також у складі й більш звичні компоненти: гіалуронова кислота, сік алое вера, вітамін Е, рослинні екстракти. 

L’Occitane Immortelle Reset 

2_3 L'Occitane Immortelle Reset (7)

Сироватка преміумкласу L’Occitane Immortelle Reset спрямована на активізацію відновлювальних процесів у шкірі, які дуже важливі для красивого вигляду. Регулярне використання засобу сприяє зменшенню набряклостей та темних кіл. Не липне, легко проникає у шкіру. Олія та сік безсмертника заспокоюють обличчя та активізують регенерацію. Екстракт майорану живить та посилює дію інших складових. А екстракт акмели зменшує прояви дрібних зморшків навколо очей, що особливо актуально, якщо в тебе активна міміка. 

Цікаво на тему: 13 ефективних засобів для догляду за шкірою навколо очей

Сироватки для вій та брів

3-ТОП-преміум-сироваток

У статті про те, як відростити довгі та густі вії в домашніх умовах я вже ділилась цікавими засобами з середнього та бюджетного сегментів. Зараз же пропоную подивитися, які цікаві продукти для краси твого погляду пропонує преміумклас. 

Lancome Cils Booster Lash Revitalizing Serum

3_1 Lancome Cils Booster Lash Revitalizing Serum (9)

Сироватка Lancome Cils Booster створена, щоб зміцнити вії та зробити їх візуально густішими. Містить амінокислоти (серин, аргінін, пролін, глутамінову кислоту), які відновлять та покращать структуру волосинок. Також у складі є гіалуронова кислота для уникнення ламкості через надмірну втрату вологи. Цю сироватку можна використовувати для відновлення після ламінування, нарощення або інших б’юті-процедур. Важливо наносити її регулярно, зробити постійною складовою догляду. Перші результати — орієнтовно після місяця використання. Діє комплексно, зменшує випадіння вій та стимулює активний ріст нових, завдяки чому вони виглядатимуть більш пишними. 

RefectoCil Beauty Lash Groth Booster

3_2 RefectoCil Beauty Lash Groth Booster (9)

Сироватка RefectoCil Beauty Lash Groth подбає про прискорення росту і вій, і брів. Інноваційні розробки професійного бренду спрямовані на активну роботу з пробудження фолікулів та укріплення результатів. Завдяки тому, що волоски активніше ростуть та менше випадають, вії та брови виглядають більш густими та здоровими. У складі гіалуронова кислота, провітамін В5 та олія морських водоростей. Їх комплексна дія робить природний пігмент захищеним, вії зволоженими, блискучими та слухняними.  Але не варто очікувати моментального ефекту навіть з професійним продуктом преміумкласу. Природні процеси потребують часу, тож для стабільного результату засобом варто користуватись щовечора 1,5-2 місяці.  

Цікаво на тему: Властивості та використання вітаміну Е у косметиці

Сироватки для волосся

4-ТОП-преміум-сироваток

Догляд за волоссям теж може порадувати ефективними сироватками преміумкласа. Відновлення структури, зволоження, посилення блиску та густоти — вибір лише за тобою! 

Balmain Paris Overnight Repair Serum

4_1 Balmain Paris Overnight Repair Serum (6)

Відновлювальна сироватка Balmain Paris Overnight Repair має стильне пакування та ефективний склад. Містить 6 рослинних олій та екстракти кіноа, розмарину, тіаре, які в комплексі позитивно впливають на структуру волосся, роблять його більш міцним, шовковистим, зменшують проблему посічених кінчиків. Цю сироватку можна додати в маску або використовувати самостійно після миття й бальзаму. У другому випадку нанеси продукт на сухе волосся на ніч, вранці змий прохолодною водою (високі температури не корисні для структури пасом), а потім помий звичним для себе методом

Oribe Power Drops Hydration & Anti-Pollution

4_2 Oribe Power Drops Hydration & Anti-Pollution (7)

Сироватка-бустер Oribe Power Drops насичує вологою та допомагає утримувати її всередині волосин. Завдяки тому, що комплекс з екстрактів лічі, кавуна та едельвейсу дбає про стан кутикули та зменшує руйнування клітин під дією вільних радикалів, локони менше ламаються. У складі гліцерин, пантенол, гіалуронова кислота, гідролізований кератин, токоферол, які сприяють гарній зволоженості та зміцненню структури. Екстракт насіння моринги відновлює блиск, робить пасма приємними на дотик. Гідролізовані рослинні протеїни сприяють зміцненню, об’єму та захисту від зовнішніх чинників. Наносити сироватку треба на вологе волосся. Не потребує змивання.

Цікаво на тему: ТОП-8 шампунів-скрабів для шкіри голови

Philip Martin’s Shine Rose

4_3 Philip Martin's Shine Rose (6)

Професійна сироватка Philip Martin’s Shine Rose розроблена для того, щоб захистити волосся від термовпливу під час укладання та надати пасмам сяйва. Флакон зі зручним дозатором. Можна використовувати як на сухе, так і на вологе волосся. Рослинні олії (оливкова, рисових висівок, жожоба) позитивно впливають на захисні властивості, сприяють красивому блиску та захищають від пошкоджень температурою.   

The Ordinary Multi-Peptide Serum 

4_4 The Ordinary Multi-Peptide Serum (4)

Сироватка The Ordinary Multi-Peptide стане надійним помічником для тих, у кого стрес та негативні зовнішні фактори провокують ламкість та випадіння. Цей професійний засіб укріплює волосся та сприяє пробудженню фолікулів. Склад базується на ефективних комплексах пептидів, які позитивно впливають на шкіру голови, стимулюють обмінні процеси та регенерацію. Кофеїн сприяє тонізації, активізації кровообігу та живлення фолікулів. Завдяки цьому волосся активно росте та виглядає густішим. Використовувати сироватку треба щовечора, перед сном. Втирай її без змивання у шкіру голови. 

Цікаво на тему: Чому не можна спати з мокрим волоссям

Звісно, класні сироватки для догляду за твоєю красою в асортименті eva.ua не обмежуються лише цією добіркою. Тож якщо маєш інших фаворитів преміумкласу як серед омолоджувальних засобів для шкіри, так і серед професійних продуктів для волосся, пиши у коментарях!

Читайте також:

30 Липня / 2024 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Дуже цікава та корисна стаття 🙌🏻Спасибі за чудову добірку якісної продукції.💚

Рекомендовані статті