Б’юті-тренди 2020 року

Цього року в тренді природність і натуральність — усвідомленість та турбота про екологію проникли й у б’юті-індустрію. В усьому світі споживачі відмовляються від продукції, яка тестувалася на тваринах, віддають перевагу засобам без шкідливих для людини й природи складових.

Ці тенденції особливо актуальні для молодих мам і вагітних. Адже важливо, щоб косметика — доглядова та декоративна — була безпечною як для самої жінки, так і для її малюка. Бо дискомфорт, який переживає мама, відчуває на собі й дитина, а при годуванні груддю алергеном може стати будь-який компонент. Тому слід ретельно вибирати косметичні засоби.

У б’юті-трендах 2020-го лідирує корейська косметика — сучасна, стильна, корисна. У ній немає зайвих інгредієнтів, вона гіпоалергенна та доступна. Приємний бонус — оригінальний дизайн. Таким продуктом приємно користуватися, та й просто любо-дорого тримати у руках.

Якщо ви хотіли додати в косметичку ефективні й натуральні засоби, спробуйте новинки цього року. Пропонуємо ТОП-4 косметичних засобів, які заслуговують вашої уваги.

Важливо! Перед покупкою обов’язково ознайомтеся з відгуками, перевірте склад продукту.

Пінка Mizon Pore Refine Deep Cleansing Foam для глибокого очищення пор

Саме з неї ми рекомендуємо розпочинати ранкове вмивання або зняття макіяжу ввечері. Пінка звужує пори, заспокоює шкіру, має антибактеріальний та охолоджувальний ефект. Підійде власницям жирного й комбінованого типу шкіри для ранкового та вечірнього догляду. А ось дівчатам з чутливою шкірою краще вибрати інший засіб.

Mizon Pore Refine Deep Cleansing Foam — це щадний догляд за обличчям поза салоном краси. Засіб з пілінг-ефектом легко піниться, має приємну текстуру, а після змивання не залишає жорсткої плівки. Завдяки цій пінці ви позбудетеся від лущення й отримаєте рівний тон обличчя. Регулярне застосування гарантує очищення від надлишків жиру.

Закінчувати щоденні процедури радимо сироваткою або кремом цього ж виробника.

Пілінг-пади на основі червоного вина Elizavecca Hell-Pore Perfect Wine Sparkling Peeling Pad

Патчі, просочені винною есенцією, на відмінно справляються з примхами різних типів шкіри. У їхній основі — формула з саліцилової й гіалуронової кислоти від марки Elizavecca. Поєднання компонентів ідеальне для відлущування ороговілого шару епідермісу, розгладження зморщок, насичення клітин, загоєння дрібних подряпин.

Пілінг-пади можна використовувати щодня. Вони не подразнюють шкіру, не дають ефекту липкості. Гладенький бік призначений для процедури після вмивання. Рельєфний слід застосовувати 2-3 рази на тиждень для якісного очищення та пілінгу. Згодом шкіра сяятиме природною красою.

Патчі під очі Via Beauty гідрогелеві ліфтингові з колагеном і біо-золотом

Ці патчі подбають про ніжну та вимогливу шкіру навколо очей. Якщо ви хочете позбутися від темних кіл, припухлостей, дрібних зморщок — вам вони точно підійдуть. Колаген підвищує пружність шкіри, дрібні частинки золота насичують і захищають клітини. Ліфтинг-ефект помітний через кілька процедур.

Перед нанесенням очистіть обличчя звичним для вас способом. Розкрийте пакування та відразу ж скористайтеся продуктом, не залишайте на потім. Розгладьте патчі з золотом під очима, забезпечивши тісний контакт зі шкірою. Залиште на 30 хвилин або ж на ніч (до 12 годин), залишки есенції вбийте кінчиками пальців. Курс — 6 днів.

Крем-гель The Saem Jeju Fresh Aloe Soothing Gel 95%

Цей гель на 95% складається з екстракту алое. Він забезпечує ніжний догляд за шкірою, яка потребує зволоження та заспокоєння. Засіб нейтралізує подразнення й не викликає алергії (але можлива індивідуальна непереносність компонентів).

Коли його варто застосувати:

  • для догляду за сухою та чутливою шкірою;
  • для загоєння дрібних ран;
  • після засмаги;
  • щодня як завершальний етап догляду.

Також крем рятує всі типи шкіри взимку, коли важливо підтримати рівень вологи. Вам сподобається текстура гелю: він швидко вбирається, не залишаючи липких слідів. Нанесіть невелику кількість The Saem Jeju Fresh Aloe Soothing Gel, розподіліть масажними рухами.

13 Лютого / 2020 Материнство

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Благодійність