BonnyHill: знайомимося з новим корейським брендом в асортименті EVA

Ми знаємо, що ви любите корейський догляд, і тому сьогодні вирішили поділитися цікавою новинкою — засобами бренду BonnyHill від компанії BEAUADD. У її назві, до речі, зашифровано два англійських слова: beauty (краса) та add (додавати). А з чого починається красива шкіра? Правильно — з догляду! Тож давайте додамо ще більше краси у своє життя з косметикою BonnyHill. У її основі — тільки органічно-чисті інгредієнти та дієві формули.

Очищувальна пінка

Як завжди, розпочнемо з якісного очищення шкіри. Корейські пінки для вмивання дуже багатофункціональні й поєднують не лише очищення, але й безліч доглядових властивостей.

  • Bonnyhill Rose Foam Cleanser

Якщо ви маєте суху, мляву шкіру, що втратила тонус, спробуйте цю пінку. Екстракт троянди в її складі відновлює пружність, гладкість, нормалізує водний і жировий баланс, покращує тон обличчя. Водночас троянда чудово справляється з запаленнями й тому добре підходить також для проблемної шкіри.

Піна Flower Cleansing Foam Rose на eva.ua

  • Bonnyhill Flower Cleansing Foam Green Tea

Цей універсальний засіб підходить для всіх типів шкіри. Повітряна пінка ідеально видаляє залишки макіяжу та забруднень, оздоровлює шкіру. Екстракт зеленого чаю, відомий антиоксидант, бореться з запаленнями, активізує регенерацію клітин, заспокоює, живить і зволожує. А ще зелений чай має дивовижні проникні властивості й дістається навіть глибоких шарів епідермісу.

Пінка Flower Cleansing Foam Green Tea на eva.ua

Пілінг-скатка

Корейська система догляду передбачає обов’язкове очищення шкіри від ороговілих клітин. Найпопулярніші засоби — пілінг-скатки. Вони відрізняються дуже м’якою дією й підходять навіть для проблемної або чутливої шкіри.

Скатки не механічно відлущують шкіру, а обережно розчиняють забруднення. Потім їх «збирають» целюлозні часточки і перетворюють на м’які скатані кульки. Водночас відбувається мікромасаж обличчя, покращується циркуляція крові, активізується клітинний обмін. Одним словом, пілінг-скатка — мастхев на всі часи.

  • Пілінг-гель Bonnyhill Green Tea

Делікатно очищує пори та попереджає їх закупорку. Також живить і зволожує, має протизапальну дію, запускає регенерацію. Екстракт зеленого чаю проникає в глибокі шари епідермісу й захищає від дії вільних радикалів. Результат — свіжий тон обличчя, чиста, гладенька шкіра без лущень. В залежності від типу вашої шкіри використовуйте цю скатку 1 або 2 рази на тиждень.

Пілінг-скатка Bonnyhill Green Tea на eva.ua

  • Пілінг-гель Bonnyhill Rose

Екстракт троянди у складі цієї скатки має неймовірний вплив на шкіру: розгладжує, бореться зі зморшками, запобігає пересушенню, вирівнює тон. Ця квітка має також протизапальні властивості, нормалізує роботу потових і сальних залоз, робить шкіру пружною. Щоб отримати найкращий ефект, нанесіть трохи засобу на сухе очищене обличчя, обережно помасуйте та змийте водою. Підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої.

Пілінг-скатка Bonnyhill Rose на eva.ua

Сироватки

Ще одна фішка корейського догляду — сироватки для обличчя, які суміщають одразу два етапи: тонізування та зволоження. Це багатофункціональний засіб, який насичує шкіру вологою, живленням, енергією, оновлює її на клітинному рівні й подовжує молодість.

Кореянки дуже люблять ампульні сироватки за те, що їх зручно дозувати: одна ампула — одне використання. Ці засоби містять максимальну концентрацію корисних речовин, які проникають глибоко в шкіру. А їхня легка консистенція не закупорює пори.

Як обрати сироватку?

Шкіра кожної жінки має різні потреби, тому високоактивні сироватки не варто обирати тому, що «подрузі допомогло» або «дай спробую». Обов’язково зважайте на те, чого потребує ваша шкіра.

Для молодих дівчат підходять продукти, що нормалізують виділення шкірного сала, усувають запалення, звужують пори освітлюють плями після прищів. Це вітамінна сироватка з прополісом Bonnyhill Multi Vitamin Propolis та з трояндою Bonnyhill Rose.

Для зрілої шкіри — Bonnyhill Hyaluronic Acid з гіалуроновою кислотою. Вона стимулює природне вироблення еластину й колагену, уповільнюючи, таким чином, процеси старіння.

Коли та як користуватися?

Наносять сироватки кінчиками пальців поплескуючими рухами перед кремом або маскою. Найкраще їх використовувати курсами по 1,5–2 тижні.

Корейський догляд не просто злетів на пік трендів. Він перевершив усі очікування й лишається популярним протягом років. А це означає, що ці засоби дійсно дієві. Спробуйте і ви.

Бажаєте перевірити, який у вас тип шкіри? Завітайте до EVA та пройдіть експрес-діагностику! Деталі за посиланням https://blog.eva.ua/podorozh-do-krasi/

Пілінг-гель для обличчя Beauadd Bonnyhill Rose Peeling Gel

204.00
Купити

Піна для вмивання обличчя Beauadd Bonnyhill Flower Cleansing Foam Green Tea

264.00
Купити

Піна для вмивання обличчя Beauadd Bonnyhill Flower Cleansing Foam Rose

264.00
Купити

Пілінг-гель для обличчя Beauadd Bonnyhill Green Tea Peeling Gel

242.00
Купити

Сироватка ампульна Beauadd Bonnyhill Hyaluronic Acid Ampoule Serum з гіалуроновою кислотою

395.00
Купити

Сироватка ампульна Beauadd Bonnyhill Multi Vitamin Propolis Ampoule Serum

395.00
Купити

Сироватка ампульна Beauadd Bonnyhill Rose Ampoule Serum

479.00
Купити
12 Лютого / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті