Огляд лінійки «Колаген» від ТМ «Чорна Перлина»

Доглядальна косметика «Чорна Перлина» настільки в пошані серед жінок різного віку, що додаткового представлення не потребує. Тим цікавіше, коли торгова марка випускає нові лінійки. І на цей раз — це категорія антіейдж із продуктами «Колаген», які дозволяють уповільнити процеси старіння шкіри і роблять вікові зміни, які вже проявилися, менш помітними.

Про силу колагену

Назва одного з основних компонентів тканин походить від грецького слова koll, що означає «клей». Колагенові волокна знаходяться в середньому дермальному шарі шкіри. Вони у поєднанні з волокнами еластину наче формують її каркас. Білки складаються з амінокислот, а їх виробленням займаються особливі клітини — фібробласти.

З часом об’єм колагену в організмі зменшується. Окремі ділянки волокон стають тонкими і руйнуються, що призводить до зниження еластичності й пружності шкіри. Причому цей процес запускається приблизно з 25 років. А після 50 років, особливо з приходом менопаузи, втрати білка можуть досягати 10% на рік. Шкіра, втрачаючи опору, покривається зморшками. Змінюється й овал обличчя.

Зменшити колагеновий дефіцит допомагає здоровий спосіб життя, правильне харчування і відсутність стресів. Однак змусити організм змінити процес метаболізму, створюючи нові білкові волокна, досить складно. На допомогу зовні приходять косметичні засоби з колагеном. Їхнє завдання — ефективно утримувати вологу. Вони мають регенерувальні властивості та посилюють дію інших компонентів, змушуючи шкіру активно «працювати над собою» та стимулюючи вироблення колагену організмом. Отже, колаген у складі косметичних засобів — відмінний зволожувальний компонент, що володіє повітропроникністю, вирівнювальним та відновлюючим ефектом.

Цікаво знати: дерматологи виділяють два типи старіння. Хроностаріння — природний процес зміни шкіри з віком. Воно запрограмоване природою, так само як осінній листопад. Фотостаріння, що виявляється здебільшого сухістю і пігментними плямами, пов’язане з дією ультрафіолету.

Продукти «Чорна Перлина» з колагеном

Міцелярна вода

Суха і чутлива шкіра особливо страждає від втрати тонусу і потребує спеціального догляду. Міцелярна вода з лінійки “Колаген” дбайливо знімає макіяж, не стягуючи і не подразнюючи епідерміс. Після неї шкіра починає дихати і краще сприймає засоби догляду. Комфортно відчувається на обличчі, заспокоює, пом’якшує та інтенсивно живить. Протеїни шовку, що входять до складу, м’яко доглядають за ніжною зоною навколо очей. Продукт надасть і антибактеріальну дію, якщо є висипання. А безпосередньо колаген посприяє відновленню клітин. З цією міцелярною водою процеси по відновленню пружності запускаються вже на етапі очищення!

Денний крем

Активно наситить, зволожить і бонусом заспокоїть шкіру обличчя. Інноваційна формула денного крему з лінійки “Колаген” сприяє омолодженню і виробленню власного колагену. Невелика кількість засобу може стати варіантом бази під макіяж для шкіри будь-якого типу. Крім колагену в цьому кремі ціла купа крутих інгредієнтів з доказовою дією: тут й алантоїн, й екстракт морських водоростей, і цінні олії авокадо, макадамії, мигдалю. Такий «коктейль» сприяє гладкості шкірних покривів, роблячи дрібні зморшки практично непомітними. Захищає від негативних зовнішніх факторів. При регулярному використанні в комплексі з іншими продуктами цієї серії нагородою буде свіжа і сяюча шкіра.

Нічна крем-маска

Нічна крем-маска для обличчя стрімкої дії з лінійки “Колаген” підійде для дуже втомленої шкіри всіх типів. Надає загальний омолоджувальний ефект. Оцінять прихильниці сос-продуктів, коли потрібно на ранок виглядати так, як ніби ви щойно повернулися з подорожі. З однаковою старанністю освіжає колір обличчя, глибоко зволожує і тонізує. Ніжна текстура швидко поглинається. А утворена повітропроникна захисна плівка підвищує ефективність інших компонентів. Дуже добре справляється з розгладженням дрібних зморшок, за що займатиме на вашій б’юті-поличці почесне місце.

Крем для повік

Підійде тим, хто помітив дрібні зморшки через зневоднення, або просто хоче зробити область навколо очей більш пружною. Завдяки ніжній текстурі крем для повік з лінійки “Колаген” миттєво поглинається. А насичений склад інтенсивно відновлює, заспокоює і тонізує шкіру навколо очей. Додані до формули амінокислоти стимулюють вироблення організмом власного колагену. Результат — цінний білок молодості уповільнює ознаки старіння, дрібні мімічні зморшки практично зникають. Тепер ваш свіжий погляд буде з іскоркою. Адже так приємно усвідомлювати свою привабливість!

Моделювальна альгінатна маска

Моделювальна альгінатна маска для обличчя — ефект салонного догляду тільки вдома. Те, чого так хочеться будь-якій жінці! Надає потужну тонізуючу дію, прибираючи дрібні зморшки і підтягуючи контур обличчя. Завдяки багатому складу маска інтенсивно живить і зволожує, вирівнює рельєф і відлущує ороговілий шар. Після процедури обличчя виглядає по-справжньому доглянутим і здоровим.

Помахом пальців повернути шкірі пружність, звичайно, не можна. Але є продукти, які значно покращують її стан, відновлюючи процеси регенерації. Засоби «Чорна Перлина» з колагеном не просто прикрасять поличку, але і будуть відмінно працювати. Нова лінійка наблизила основну мету компанії — розкрити потенціал краси кожної жінки. І треба зауважити, їй це вдалося.

Моделювальна альгінатна маска для обличчя Черный Жемчуг Profcare Колагенове живлення

25.00
Купити

Нічна крем-маска для обличчя Черный Жемчуг Колаген, інтенсивне живлення

87.00
Купити

Крем для повік Черный Жемчуг Колаген, інтенсивне живлення

79.00
Купити

Міцелярна вода Чорний жемчуг Колаген для сухої та чутливої шкіри

52.50
Купити

Денний крем для обличчя Черный Жемчуг Колаген, інтенсивне живлення

102.00
Купити
18 Березня / 2021 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Готуємося до зими: ТОП-10 олій для обличчя
13 Листопада / 2023 Догляд за обличчям
0-Що-таке-дрон-косметика-і-навіщо-вона-потрібна
29 Листопада / 2023 Догляд за обличчям