Що вдягти на 1 вересня: Першокласники, старшокласники, батьки та вчителі

Серпень стрімко добігає свого кінця, і ось прийшов час подумати над тим, що вдягти на перше вересня. Перший дзвоник — надзвичайно хвилюючий день для всіх, хто має відношення до школи: учнів та вчителів, а також гостей свята: мам, тат, бабусь, дідусів. У більшості закладів ця подія лишається урочистою та формальною, а особливо пам’ятною вона є для першокласників. Тож як вдягтися на перший дзвоник учасникам та гостям цього свята? Пропонуємо стильні варіанти від EVA Blog!

Учні початкової школи

Свято першого дзвоника для першачків — початок нового етапу в їхньому житті, ще один крок на шляху дорослішання. Утім, окрім урочистого зовнішнього вигляду, одяг для малечі початкової школи повинен бути комфортним. Так, для хлопчиків і дівчаток традиційним лишається класичне поєднання «білий верх і чорний низ». Таку формальну кольорову гаму можна розбавити незвичайним кроєм, наприклад, брюками-чиносами, сорочкою з контрастними ґудзиками й рукавом ¾, блузою-трапецією з крупними оборками, а також зручними однотонними рюкзаками. Взуття — стильне та комфортне (добре, що сучасна мода поєднує ці два поняття!): оксфорди, лофери та інші.

Що одягнути першокласнику 1 вересня

Учні середньої та старшої школи

Підлітковий вік — це той час, коли дитина не хоче бути як всі та намагається створити власний стиль. Для тих підлітків, що не бажають виглядати формально, пропонуємо цікаве поєднання в стилі casual: класичний брючний костюм з однобортним піджаком чорного або сірого кольору та футболка. Доповнити такий образ можна за допомогою рюкзака та туфель монкі, кросівок тощо.

Що вдягти учням середньої та старшої школи

Формальний наряд для вчителів та батьків

Виглядати стримано та стильно — означає дотриматися формальностей і не втратити власної індивідуальності. Для створення такого образу відмінно підійде комбінація яскравої сукні довжини міді, наприклад, рубіново-червоної, зі світлим жакетом подовженого крою, а також взуттям та аксесуарами нейтральних базових відтінків. Але будьте уважними: яскрава сукня, а особливо червона, — сама по собі вже яскравий акцент, що привертає увагу, тому вона повинна мати скромний крій і мінімум декору.

 

Чоловічий формальний гардероб традиційно складається з піджаку, брюк та сорочки, але ви можете зіграти на відтінках і поєднати, скажімо, класичний синій і коричневий, доповнивши образ однотонною сорочкою, а також аксесуарами та взуттям в тон піджаку.

Формальний наряд для вчителів та батьків

Неформальний наряд для вчителів і батьків

Ну, а якщо перший дзвоник у вашій школі дозволяє неформальний зовнішній вигляд, сміливо можете експериментувати з одягом, тільки не забувайте, що це все-таки шкільне свято. Наприклад, можете обрати модні брюки-paperbag, що відрізняються зав’язаним спереду поясом і високою лінією талії, стандартної чи укороченої довжини й поєднати їх з оверсайз-блузою асиметричного крою з заниженою лінією спинки. З чорними брюками й смугастою чорно-білою блузою відмінно суміщатимуться акценти у вигляді яскравих туфель-стилетів і невеликої сумки-скрині.

Неформальний наряд для чоловіків до першого вересня може складатися з класичних темно-синіх брюк та сорочки з дрібним принтом або смужкою. Такий стиль дозволяє різні відтінки взуття та аксесуарів, але краще, щоб вони були в єдиній гамі, наприклад, коричневій або чорній.

Неформальний наряд для вчителів і батьків

Наряд для бабусь, дідусів та старших вчителів

Для людей старшого віку: бабусь, дідусів, вчителів, завжди виграшний варіант — це краса в простоті. Обирайте лаконічні силуети простого крою, спокійні відтінки, багаті тканини й доповнюйте їх якісними аксесуарами. Наприклад, це може бути жакет в стилі Шанель, спідниця-міді прямого крою й туфлі в тон. А щоб розбавити образ, додайте яскраву сумку, наприклад, насиченого червоного кольору. Ще один акцент — масивні сережки, що вдало пасують дорослим жінкам.

Гардероб для дідусів — також витриманий та елегантний. Це може бути світлий класичний костюм з однобортним піджаком та однотонна сорочка. Вдало доповнять образ сучасного дідуся якісна шкіряна сумка та туфлі-оксфорди.

Наряд для бабусь, дідусів та старших вчителів

Бажаємо чудового свята та успішного навчального року!

27 Серпня / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA