Костюм на Геловін 2020 року: як виготовити самотужки

Усі діти люблять свята, і Геловін — не виняток. Попри те, що це «не наше» свято, дедалі частіше в школах і дитячих садках проводять тематичні заходи й ранки. А це означає, що дитині знадобиться святковий костюм.

Костюм на Геловін для дітей можна придбати й готовий, однак спробуймо виготовити його своїми руками. Найважливіше от що: хоч як парадоксально, та дитячий костюм на Геловін не повинен бути страшний. Тому ніякого моторошного гриму й страхітливих елементів одягу.То що, готові рукодільничати?

Цікаво по темі: Страшно смачно: традиційні рецепти страв на Хелловін

Привид

Найпростіший костюм. Технологію виготовлення докладно розповів Карлсон: у непотрібному простирадлі маркером позначити обличчя й вирізати отвори. «Обличчя» привида можна розмалювати, а щоб вийшло якомога правдивіше — підрізати краї, додати намисто й намалювати фарбою кілька червоних плям.

Підійде як для хлопчиків, так і для дівчаток будь-якого віку.

Пілот літака

Найефектніший варіант, на нашу думку, це костюм пілота літака. Нічого складного в ньому немає. Треба взяти картон, вирізати, розфарбувати і скріпити. А щоб його було зручно носити — можна прикріпити два ремені. Потім лишається тільки знайти шапку й окуляри, і ваш маленький пілот до святкування готовий.

Скелет

Знову-таки дуже простий та універсальний костюм. Знадобиться чорний одяг, що вкриватиме все тіло дитини, а також біла щільна тканина. З неї вирізаємо «кістки» й прикріплюємо до одягу. До речі, пришивати необов’язково, вистачить булавок. Щоб образ був завершений, досить додати блідий грим або маску.

Відьма

Ідеальний образ для дівчинки. Треба одягнути сарафан, сукню чи боді зі спідничкою чорного кольору. Також для образу варто придбати смугасті колготки. Найважливіше й найскладніше в цьому костюмі — капелюх. Конусуватий ковпак треба виготовити з картону будь-якого кольору, склеїти й закріпити.

Докладніше про сам процес:

Спочатку вирізуємо з картону деталі капелюха. Їх усього дві: верх і краї. Діаметр верхньої частини залежить від об’єму голови дитини, а країв — від їхньої бажаної ширини. Склеюємо обидві деталі, чекаємо, поки клей висохне, й обшиваємо капелюх фетром. Тепер капелюх можна прикрасити яскравою стрічкою, торочкою, кокетливою вуаллю, мереживом чи навіть ягодами.

У руки дайте невелику мітлу, чарівну кулю або просто велике яблуко — усе це ідеально доповнить образ.

Нічого не забули?

Дитина буде в захваті, якщо й батьки вдягнуть такі самі костюми. Тому не соромтеся й не бійтеся підібрати образ і для себе. Бажано, щоб уся сім’я була в одній стилістиці, але навіть якщо це буде не так, — не проблема.

 

Страшного крутого вам Геловіну!

30 Жовтня / 2020 Материнство

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Анастасия

    Пілот літака- це взагалі круто і незвично)

  2. Валерия

    У моего малыша первыми вылезли клыки верхние, костюм не понадобился и так всё понятно))

  3. Евгенія

    Костюми супер

  4. Анна

    Гарні ідеї. Варто спробувати. Ми святкували без костюмів, але розмальовувалися і робили смаколики: землю з хробаками(шоколадне печиво побите з желешками), пекли печиво і розмальовували в вигляді очей і привидів і кров в банці(компот полуничний)

  5. Оксана

    Не святкуємо цього “свята”

  6. Анастасія

    Ми з синочком 1.9р. з задоволенням перетворились в милих привидів) тато був в шоці))

  7. Наталія

    Цікава стаття

  8. Алина

    В этом году мне очень повезло, я работаю в мебельной фирме у нас был конкурс на лучший жудкий образ, благодаря ЕВА ( магазины рядом расположены ) я создала образ куклы, и получила ПЕРВОЕ место. Жаль здесь нельзя выложить фото …

  9. Крістіна

    Гарні ідеї дякую, звичайно цього року Хелловін не такий як минулі роки … Свого сина я якось одягла в графа Дракула, шлейф з червоної сукні як накидка, під низ біла сорочка, та чорні штани, також підфарбувала очі.

  10. Аня

    Гарні костюми, діткам сподобалось

  11. Анжела Махіна

    Відьомський ковпак можна легко зробити з обгорток і коробок від подарунків

  12. Наталія

    Чорна футболка та чорна накидка чи чорний плащ – і костюм “летюче мишеня” готовий)

  13. Вікторія

    Можна легко виготовити тематичний костюм “мумія” з білого туалетного паперу и скотча))