5 романтичних фільмів для вечірнього перегляду у Валентинів день

Хіба можна у Валентинів день обійтися без романтичної вечері та перегляду не менш романтичних фільмів? Однозначно ні! Саме тому ми дібрали для вас 5 свіженьких фільмів про кохання. Рекомендовано до перегляду парами з гарним настроєм і попкорном!

«Лобстер», 2015 рік

Фільм-антиутопія, який отримав приз журі на Каннському кінофестивалі. У недалекому майбутньому люди не повинні жити поодинці. Тих, хто не має пари, поміщають у спеціальний готель, де вони повинні знайти її впродовж 45 днів. Інакше людину перетворюють на тварину, яка приречена виживати в дикому середовищі. Головний герой Девід тікає з готелю та зустрічає жінку, яка теж не витримала безглуздості сучасного суспільства.

«Ла-Ла Ленд», 2016 рік

Один із найвідоміших фільмів 2016-го року. Якщо ви ще не дивилися його, обов’язково зробіть це, навіть якщо не любите мюзикли. Режисер зумів поєднати класику та сучасні підходи до фільмування, тому стрічку варто подивитися. Хоча історія кохання в Голлівуді спершу може здатися банальною, проте сюжет фільму таки захопливий. Старлетка та джазовий музикант-початківець безмежно закохані. Та чи витримають їхні почуття злет карʼєри та славу? Ми впевнені, що фінал мюзиклу вас здивує, адже недарма «Ла-Ла Ленд» отримав стільки прихильних відгуків від критиків.

«Він і вона», 2017 рік

Паризька історія кохання, якому довелося пройти випробування часом. Одного разу в барі зустрічаються двоє: він — письменник-початківець, а вона — магістр класичної літератури. Дівчина допомагає коханому удосконалювати його поезії. Це кохання триватиме аж 45 років, але не все в ньому буде солодко. Історія про те, як зберегти почуття, подолати непорозуміння та перепони й не принести кохання в жертву великому місту.

«Якби Біл-стріт могла заговорити», 2018 рік

Зворушлива історія про кохання, вірність, несправедливість і важкі 1970-ті роки в США. Молодик Алонзо потрапляє за ґрати через безпідставне звинувачення в злочині. Незабаром його дівчина Тіш дізнається, що вагітна. Довгі місяці вона всіма силами намагається довести помилку поліцейських. Проте закоханим залишаються тільки нечасті побачення крізь скло. 

«Плюс один», 2019 рік

Час розважитися — пропонуємо до перегляду романтичну комедію. Що робити, якщо тебе запросили на 10 весіль, але ти не маєш пари? Правильно, домовитися пограти в закоханих із подругою. Так само зробили Бен, закоренілий холостяк, і Еліс, яка нещодавно покинула хлопця. Головна інтрига фільму — чи не заграється парочка в почуття настільки, що вони стануть справжніми?

Зичимо вам гарного перегляду, та нехай ваше життя завжди буде сповнене романтики!

12 Лютого / 2020 Материнство

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *