Догляд за шкірою дитини восени

З настанням осінньої прохолоди, а далі — зимових морозів, прогулянки на вулиці лишаються не менш цікавими та необхідними, аніж влітку. Скільки всього нового побачить та пізнає малюк: опале листя, осінній туман! А для того, щоб перебування на прохолодному повітрі було комфортним та безпечним, варто подбати про правильний догляд за шкірою дитини в осінньо-зимовий період. Яким саме він має бути? — Про це дізнайтеся з нової статті Клубу «Щаслива мама»!

Захист

Холодний вітер, сухе повітря в приміщенні, перепади температур здатні суттєво вплинути на стан шкіри малюка: в результаті вона може стати пересушеною та навіть отримати подразнення. Щоб захистити ніжну та тонку дитячу шкіру, перед виходом на вулицю (приблизно за 20–30 хвилин) не забувайте наносити на неї захисний крем, що створить на поверхні невидиму плівочку. Вона вбереже від подразнень, які можуть виникнути через контакт із холодним повітрям, вітром і перепадом температур.

Це може бути, наприклад, захисний крем від Honey Bunny. Засіб швидко й легко поглинається та містить екстракт календули, що відома своїми дивовижними властивостями: антисептичними та захисними. А провітамін В5 наситить шкіру корисними компонентами та зволожить, зробивши її ніжною й шовковистою.

Дитячий бальзам HIPP захищає від вітру та непогоди, підходить для застосування з перших днів життя, а також для чутливої та схильної до алергій шкіри. Органічна мигдальна олія у його складі інтенсивно зволожує, живить та створює захисну плівочку.

 

Зволоження

Під час купання зі шкіри малюка змиваються не лише забруднення, але і її природний захисний шар, тому для відновлення гідроліпідного балансу кожного разу необхідно наносити зволожувальний крем або молочко. Наприклад, засіб Penaten Baby підходить навіть для особливо чутливої шкіри малюка: його дбайлива формула не містить шкідливих барвників та ароматизаторів. А екстракт оливкового листа, вітамін Е та комплекс мінералів заспокоять шкіру, знімуть подразнення та прискорять процеси регенерації. З ним шкіра вашої дитини лишатиметься зволоженою протягом 24 годин!

Універсальний дитячий крем Honey Bunny підходить для догляду за шкірою малюків і мам. Екстракт ромашки в його складі має протизапальні та відновлювальні властивості, провітамін В5 зволожує та живить, а природні олії, гліцерин і пантенол заспокоюють подразнення.

Для прихильників корейського догляду експерти бренду Esfolio створили дитячий крем для тіла «Милий кролик». Засіб має насичену активну формулу з морквяним екстрактом, оліями кокосу та каріте. Усі разом вони інтенсивно зволожують, живлять і захищають ніжну шкіру малюка.

 

Ще кілька корисних порад

  • Регулярно робіть вологе прибирання вдома та вмикайте зволожувач повітря для того, щоб уникнути пересушення шкіри.
  • Вдягайте рукавички та шарф, щоб захистити ручки та підборіддя крихітки від вітру й холоду.
  • Намагайтеся вдягати малюка по погоді: не надто тепло, щоб він не спітнів, та не надто легко, щоб уникнути переохолодження. І перший, і другий стан не принесе жодної користі.
  • Захищайте від пересушення та тріскання й ніжну шкіру губ дитини — у цьому вам допоможуть спеціальні дитячі бальзами.

 

Доглядайте за шкірою дитини правильно — і нехай зимові прогулянки приносять усій родині лише задоволення!

8 Листопада / 2019 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Благодійність