Як відзначити день народження дитини взимку

День народження — улюблене свято для багатьох дорослих. Що вже й говорити про дітей! В цей день вони чекають справжнього дива, і в наших силах його створити. Щоб день народження подарував незабутні емоції вашій малечі, ми приготували для вас кілька цікавих ідей для проведення дитячого свята взимку.

Патібас

Для підлітків можна влаштувати справжню вечірку на колесах. Патібас — це спеціально оснащений автобус, який вже не автобус, а справжній диско-клуб з діджеєм і танцполом. Просто кататися вулицями міста дітям буде не цікаво, тож сплануйте для них цікаві зупинки з танцювальними флешмобами, боулінгом, кафе з пригощаннями й обов’язково апофеоз свята — кав’ярню з тортом і солодким столом.

Веселощі в аквапарку

А якщо вам не вистачає літнього тепла, запросіть малечу в аквапарк і подаруйте їй день літа посеред зими. Зимовий день народження в аквапарку обов’язково запам’ятається імениннику та його гостям, а додаткові послуги закладу: розважальна програма і святковий стіл допоможуть створити по-справжньому святковий настрій!

Юні детективи

Квест-кімнати останнім часом стають все більш популярними, тож майже у кожному місті можна відправитися з малечею туди. Інший варіант — влаштувати квест просто неба. В інтернеті можна знайти купу цікавих завдань та ідей, а реалізувати їх — справа ваших рук та фантазії. Найпростіша ідея — відправитися на пошук скарбів, до яких приведуть різноманітні завдання. Плануючи сценарій для дитячого квесту, зважайте на погоду за вікном. Найоптимальніший варіант — чергувати інтелектуальні завдання з руховими. Командний дух, веселощі та море позитивних вражень гарантовано!

В гості до тварин

Певно, немає таких дітей, які б не любили тварин. І незалежно від міста вашого проживання, неподалік обов’язково знайдуться цікаві місця, щоб розважити малечу. Можна відправитися у кінний клуб та познайомитися з його мешканцями, покататися на поні, а потім відправитися до святкового столу: додому або в кафе. Відвідати ферму тварин або контактний зоопарк — ще один спосіб поспілкуватися з тваринками: тут дозволяють торкатися, гладити та годувати тварин. Впевнені: такий день народження сподобається малятам набагато більше, аніж простий солодкий стіл і аніматори.

Дача або турбаза

Планувати день народження дитини взимку на вулиці може бути не надто комфортно. Тож дача або зимова турбаза — гарний варіант для святкування: вдосталь нагулявшись на вулиці, діти зможуть поїсти, погрітися та перепочити в приміщенні. Якщо ви плануєте день народження для підлітка, то тут можна лишитися і на ніч, а святковий день закінчиться піжамною вечіркою.

Багато сучасних зимових турбаз пропонують не лише шашлики та відпочинок біля каміна, але й веселі зимові розваги. Це може бути рибалка, каток, лижі або розважальна програма від місцевих аніматорів.

Свято на ковзанці

Якщо у вашому місті є каток, певно, ви вже не раз там були, і йти на день народження дитини просто покататися на ковзанах буде не цікаво. Але багато закладів пропонують послуги проведення дитячих свят, на яких сумно не буде нікому! Це можуть бути веселі естафети, конкурси, майстер-класи з фігурного катання чи керлінгу. Заздалегідь уточніть, чи всі запрошені діти вміють кататися на ковзанах і якщо так, сміливо плануйте свято на ковзанці!

Боулінг

День народження в боулінгу — гарна ідея для будь-якої пори року! Тут можна влаштувати турнір між командами або просто пограти у своє задоволення, а потім відправитися куштувати смаколики.

Ігровий центр

Один з найпопулярніших варіантів. Тут є і атракціони для дітей, і дитяче меню, і аніматори, що допоможуть доглядати та розважати малечу. На веселих конкурсах та атракціонах малеча вихлюпне свою енергію, а потім зможе відправитися до святкового столу.

Парк

Ще один спосіб розважити дітей — відправитися у найближчий парк з термосом чаю або безалкогольного глінтвейну: він готується так само, як і звичайний, тільки замість вина використовують виноградний сік. Намалюйте карту і розшукуйте з гостями подарунки, катайтеся на санчатах, проводьте конкурси й естафети. А потім можна відправитися додому або в улюблене кафе куштувати смаколики та ділитися враженнями.

Перелік цікавих ідей для зимового дня народження можна продовжити відвіданням театру, цирку, зоопарку, скалодрому, майстер-класів — все залежить від інтересів та віку вашої дитини. Сподіваємось, наша стаття виявилася корисною для вас, і тепер вам буде простіше спланувати свято для своєї дитини.

Бажаємо веселого святкування!

25 Січня / 2018 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті