Легке прання з брендом KÖNEN: гель або капсули?

KÖNEN — це лінійка професійних інноваційних продуктів для використання в побуті. Це засоби для підтримки чистоти та догляду за оселею, які відповідають високим стандартам німецької якості, не шкодять навколишньому середовищу й допомагають реалізувати місію «Велике прання» з рекордною легкістю.

Як працюють засоби для прання KÖNEN

Їх споживчі якості перевірені і підтверджені безліччю лабораторних тестів і випробуванням в реальних умовах, а саме з нанесенням забруднень і пранні в стандартному режимі:

  • формула 3-Enzim-Sistem – завдяки синергії трьох видів ензимів працює проти різних типів плям;
  • формула Anti Flek Formul – ефективні проти застарілих забруднень;
  • Інгібітори кольору – зберігають яскравість відтінків навіть при частому пранні.

Відкриваючи нову упаковку засобу для прання KÖNEN, ти не відчуєш звичного сильного запаху. Завдяки системі Mikrokapseln Effekt аромат ніби запечатано в мікрокапсули, які продовжують відкриватися після прання та в процесі використання речей.

Капсули для прання KÖNEN

Немає нічого простішого, ніж «ліниве» прання з капсулами — достатньо просто покласти одну штуку в барабан і запустити машину. Не треба нічого дозувати, додавати кондиціонер, адже все вже є в капсулі, розрахованій на один цикл прання. Серед переваг гелевих капсул також делікатність по відношенню до тканин і зручність зберігання. Головне це берегти їх від попадання вологи!

У KÖNEN є Універсальні (для кольорової і білої білизни) і Колор (для прання кольорових речей). Кожна складається з двох камер з різним складом і ці склади впливають на різні види забруднень і змішується тільки в барабані машини.

Капсули для прання KÖNEN Універсальні підходять для прання кольорових і білих речей в упаковках 16 шт і 34 шт:

  • містять оптичні відбілювачі, що надають білим речам сяйво;
  • усувають складні плями;
  • видаляють залишки забруднень і насичують речі ароматом.

Капсули KÖNEN Колор — для кольорової білизни:

  • синя камера відповідає за видалення плям і захист кольору;
  • червона — видаляє залишки забруднень і надає приємний аромат.

Гелі для прання KÖNEN

Гелі, на відміну від капсул, підходять для попереднього та ручного прання. Плюс у момент завантаження машини ти можеш сама відміряти необхідну кількість засобу в залежності від кількості та ступеня забрудненості білизни. І хоча це не таке «ліниве» прання, як з капсулами, але якщо ти переш часто й невеликими порціями, гель буде вигідніше.

Гелі для прання KÖNEN Універсальний (для кольорового і білого), Колор (для кольорової білизни) та Блек (для чорної і темної білизни) не містять фосфатів та ефективно видаляють плями при температурі від 30°C, зберігаючи яскравість кольорів ще довгий час.

Кондиціонери для білизни KÖNEN

Хороший кондиціонер-ополіскувач допомагає вимити залишки миючого засобу з волокон тканини, полегшує процес прасування, знімає статичний ефект і надає приємний аромат.

У KÖNEN є два види кондиціонерів:

  1. Червона лінійка — KÖNEN Східний сон і Гармонія — засоби з легким ароматом і меншою концентрацією ароматичних компонентів для легкого аромату. 1-літровий флакон розраховано на 30 прань.
  2. Жовта лінійка — KÖNEN Цвітіння вишні та Асаї і Ши — має більш виражений аромат. Флакон об’ємом 1 л розраховано на 40 циклів.

Гель або капсули? Питання риторичне. Універсального продукту немає, адже кожен засіб справляється з різними завданнями. Зате напевно можна сказати: засобам від КÖNEN точно бути в списках наших покупок.

Також буде цікаво:

Кондиціонер для білизни KÖNEN Східний сон

46.00
Купити

Гель для прання KÖNEN Колор

109.00
Купити

Капсули для прання KÖNEN Колор

102.00
Купити

Капсули для прання KÖNEN Універсальні

102.00
Купити

Кондиціонер для білизни KÖNEN з мікрокапсулами цвітіння вишні

51.00
Купити

Гель для прання KÖNEN Універсальний

109.00
Купити
26 Липня / 2021 Дім

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *