Як вберегти колір речей під час прання?

Колір — це щось дивовижне. За допомогою яскравого одягу можна підняти настрій і додати впевненості. Єдина неприємність — кольорові речі швидко зношуються. А іноді вистачає навіть одного невдалого прання, щоб назавжди зіпсувати улюблену яскраву сукню чи светр. Усе тому, що кожного разу з тканини вимивається пігмент, і вона стає тьмяною. Тож сьогодні у EVA Blog поговоримо про те, як зберегти колір речей при багаторазовому пранні та які засоби допомагають повернути їм яскравість.

Формула делікатного прання

Так само, як шерсть і шовк, кольорові речі потребують особливо дбайливого прання. І одного лише зменшення температури тут недостатньо — навіть у прохолодній воді різні види ПАР та ензими вимивають пігменти й руйнують структуру тканин.

Щоб вирішити цю проблему, виробники витрачають величезні суми на дослідження й пошуки унікальної формули. Вона має ефективно видалити забруднення, при цьому освіжити колір тканини та зберегти волокна від загрубіння.

Експерти звернули увагу на те, як кератин доглядає за волоссям. Він відновлює його структуру, надає м’якості та гладкості. Цей білок не розчиняється у воді й заповнює порожнечі між молекулами. З такою ж ефективністю він діє й на волокна тканини. В італійській лабораторії[1]  було проведено тест, в ході якого речі піддавалися 20-кратному пранню із засобами WOOLITE® з кератином[2]. Результат — тканини лишилися як нові.

До формули з кератином також додано:

  • ферментний комплекс — містить ензими, які дозволяють прибрати ковтунці та мікроворсинки, целюлаза також згладжує пошкоджені волокна, що робить кольори яскравішими;
  • інгібітори переносу барвника — речовини, які запобігають втраті фарбувальних компонентів і зберігають яскравість кольору.

Це означає, що під час прання тканини не просто зберігають свій вигляд, але й оновлюються, стають яскравішими, м’якшими та приємнішими на дотик. При цьому ви спокійно можете прати разом речі різних кольорів, не боячись, що жовтий стане помаранчевим, а синій — фіолетовим.

WOOLITE®: замість прання — догляд за речами

Гель для прання WOOLITE® PREMIUM — це засіб, який дозволяє не просто прати, а доглядати за одягом так само, як за волоссям. Для цього було створено продукти для різних типів тканин:

  1. Для делікатних — гель Delicate. Він доглядає за одягом з кашеміру, шовку, вовни, відновлює м’якість і дбайливо очищає.
  2. Для кольорових — гель Color. Підходить для бавовни, синтетики, джинсів. Допомагає освіжити колір тканини, повернути їй насиченість і розкішну м’якість.
  3. Для темних — гель Dark. Відновлює колір і текстуру, делікатно очищає. Підходить для догляду за джинсами, синтетикою й бавовною.
  4. Для всіх видів — гель Pro-Care. Забезпечує кератинове відновлення та догляд для будь-яких тканин.

Усі продукти від WOOLITE® підходять для ручного та машинного прання. А ще, крім дбайливого догляду, вони надають речам дуже приємний аромат — зовсім не такий, який мають звичні пральні засоби.

Просто прати чи доглядати за речами? Здається, тепер ми можемо однозначно відповісти на це питання! Купуйте інноваційні[3] засоби від WOOLITE® на EVA.UA.

Цікаво по темі:

[1] Дослідження Лабораторії RB в м Миру (Італія), 2019 р. У порівнянні з продуктом сегмента “Делікатного прання”. Видимий результат після 20 циклів прання.

[2] Засіб мийний рідкий для прання білизни та одягу: гель для прання Woolite premium dark, color, delicate, pro-care в продажу на території України з травня 2020р.

[3] Порівняно з іншими продуктами торгової марки Woolite®

Гель для стирки темных вещей Woolite Premium Color

77.00
Купити

Гель для стирки Woolite Premium Delicate

77.00
Купити

Гель для стирки темных вещей Woolite Premium Dark

76.00
Купити

Гель для стирки Woolite Premium Pro-Care

77.00
Купити
18 Серпня / 2020 Дім

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *