Новинки від GlamBee для створення природного макіяжу

Самоізоляція та пандемія — те ще випробування. Щоб налаштуватися на спокійний лад і зберегти гармонію всередині себе, пропонуємо наш рецепт beauty-терапії. Цього разу будемо створювати природний макіяж з косметичними новинками від GlamBee. Такий мейк актуальний і зараз, коли ми з головою поринули в онлайн і спілкуємося за допомогою відео дзвінків, і після карантину, коли зможемо повернутися до звичного життя.

Новинки от GlamBee для создания естественного макияжа| EVA Blog

Створюємо ідеальний тон шкіри

Продукт № 1, який допомагає у створенні будь-якого макіяжу, — це коректор. З його допомогою легко зробити погляд свіжим і заретушувати недоліки шкіри. Щоб отримати найкращий результат, обирайте відтінок на пів тону світліший за ваш природний колір обличчя.

Хороший вибір — механічний коректор MASTER CORRECTION від GlamBee. Засіб має приємну текстуру, тонко лягає та не відчувається на шкірі. При цьому він добре маскує висипання, мішки під очима, згладжує нерівності шкіри.

 

Додаємо мерехтіння

Підсвічена шкіра завжди виглядає ефектно. Все, що потрібно для створення природного мерехтіння, — дібрати правильний відтінок і нанести його на виступаючі області обличчя (вилиці, лоб, центр підборіддя й перенісся). Якщо сумніваєтеся, беріть палетку та змішуйте відтінки в різних пропорціях.

Нова палітра від GlamBee містить три чудових відтінки — рожевий, білий і золотисто-рожевий. Вони відмінно комбінуються між собою і за необхідності добре нашаровуються. Користуватися цими хайлайтерами — суцільне задоволення, а бездоганна розтушовка створює природний ефект gym skin.

 

Заповнюємо форму брів

Один з головних акцентів природного макіяжу — доглянуті брови. Якщо вашим бровам не вистачає товщини або густоти, скористайтеся таким лайфхаком. Спочатку заповніть їх кольором за допомогою олівця або тіней, а після цього зачешіть волоски вгору й зафіксуйте гелем або воском. У разі необхідності можете додати тонкі вертикальні штрихи, що імітують волоски там, де їх не вистачає. Лінії можна нашаровувати, щоб зробити брови ще густішими, але головне при цьому — зберегти баланс природності та яскравості.

Якщо любите легкий пудровий ефект на бровах, обирайте палетку COOL BROWS, що складається з двох відтінків тіней, прозорого та кольорового воску. А тим, хто любить волоскову техніку, ідеально підійде олівець і гель для брів WOW BROW. Товщина олівця — всього 2 мм, що дозволяє наносити його з максимальною точністю. З іншого боку футляра знаходиться пудровий гель для брів. Він надійно допоможе заповними брову кольором.

 

Грайливий блиск на губах

Найпопулярніші відтінки на губах — бежевий нюд, пильна троянда та природний рожевий. Вони добре підходять для повсякденних образів і відмінно доповнюють улюблені смокі. Щоб моментально підкреслити красу губ, обирайте блиск з голографічним ефектом від GlamBee. Продукт забезпечує рівномірне покриття без липкості й розтікання. А три топових відтінки однаково підійдуть до будь-яких нарядів і подій.

Щоб відволіктися від ситуації та припинити скролити стрічку в пошуку останніх новин, присвятіть трохи часу собі коханим, прокачайте свої мейкап-навички та спробуйте цікаві новинки від GlamBee.

Продукцію бренду ексклюзивно представлено ​​в магазинах EVA та на сайті EVA.UA.

Механічний коректор GlamBee

80.00
Купити

Контур для брів GlamBee ДУО

72.00
Купити

Блиск для губ GlamBee Glory

39.00
Купити

Палетка для брів GlamBee Selfie

100.00
Купити

Рум’яна GlamBee Brilliant

45.00
Купити
13 Квітня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ирина

    Ужасные продукты из этой ленейки всегда были и будут. Не обманывайте своих покупателей ! Все тоны и тому подобные забиваются в поры и раздражают кожу. это только капля того что я могу рассказать

  2. Наталія

    Хочу спробувати цей набір!

  3. Мирослав

    Якісна косметика,дуже хвалить кохана. Не всіма продуктами користувались ,тому надіємось найближчим часом спробуємо .

  4. Люсия

    Прочитала и очень захотелось попродовать все продукты этой линейки!!!

  5. Юлія

    Приємно, що ТМ Lirene турбується про здоров’я жінок та екологію в цілому, створюючи продукти екологічного спрямування.

  6. Тетяна Десятка

    Дуже класна стаття. Косметика якісна, просто супер.

  7. Сніжана

    Чудова та якісна продукція!!! Неперевершенна лінія продукції!!!

  8. Галина

    Якісна косметика. Ви молодці.

  9. ольга

    крута косметика

Рекомендовані статті