4 найчуттєвіших варіанти макіяжу до Дня всіх закоханих

Головні питання прийдешнього тижня: як здивувати коханого, що вдягти на романтичне побачення в День святого Валентина та який зробити макіяж. Напередодні Дня усіх закоханих ми в EVA Blog приготували для вас 4 актуальних варіанти макіяжу для найромантичнішого побачення цього року! А сміливим дівчатам, котрі не бояться експериментів, неодмінно сподобається ідея незвичайного мейк-апу з сердечками на очах. Надихайтеся разом з нами!

Вологі смокі айз

Модний та зухвалий макіяж

Набор косметики для створення ефекту вологих смокі

Ультрамодний макіяж з глянсовим ефектом виглядає звабливо та сміливо, але будьте готові до того, що такий мейк-ап проживе максимум кілька годин. Це ідеальний варіант для фотозйомки, а от на побаченні його прийдеться частенько підправляти. Утім, глянсові смокі можуть бути й більш витривалими — створити їх можна за допомогою мерехтливих тіней.

Крок 1

Приховайте недоліки шкіри за допомогою коректора та нанесіть тональний крем або скористайтеся засобом 2 в 1 LCF, щоб надати обличчю бездоганної чистоти та свіжості. Далі зафіксуйте результат за допомогою пудри Perfect tone й оживіть відтінок шкіри улюбленими рум’янами LCF. Щедро нанесіть хайлайтер Face Studio Master Strobing над вилицями та виділіть брови за допомогою олівця GlamBee.

Крок 2

Щоб отримати ефект глянсових очей, професійні візажисти використовують спеціальний лак для повік, який наноситься подушечками пальців поверх тіней. Утім, ефект вологих повік можна отримати й за допомогою сяйливих тіней LCF Trio вашої улюбленої кольорової гами. Найтемніший відтінок нанесіть на рухому верхню й нижню повіку, світліший — від складки повіки до брів. Олівцем GlamBee проведіть лінію вздовж вій та профарбуйте вії тушшю Wonder Volume від LCF.

Крок 3

Для підкреслення ефекту глянцю на губи нанесіть блиск.

Заціловані губи

Невинні й апетитно-звабливі

Набор косметики для створення ефекту зацілованих губ

Обираючи такий макіяж, варто зосередити всю увагу на єдиному акценті, а в усьому іншому він має бути повністю нейтральним.

Крок 1

Приховайте недоліки шкіри за допомогою коректора GlamBee 2 в 1, а далі нанесіть зволожуючий або матуючий тональний крем — в залежності від вашого типу шкіри. Легкими рухами пензлика злегка припудріть обличчя розсипчастою пудрою GlamBee. Трохи рум’ян LCF допоможуть освіжити колір шкіри й надати їй природного рум’янцю.

Крок 2

Макіяж очей — мінімальний: трохи тіней неяскравого відтінку та об’ємна туш для вій Carbon Black. Дует брови + губи — завжди виграшний, тож за допомогою олівця для брів LCF надайте вашому образу невинної звабливості.

Крок 3

Для створення ефекту зацілованих губ ви можете скористатися одним із наступних способів.

  1. Наносіть улюблений відтінок помади за допомогою подушечок пальців. При цьому контур ваших губ має лишитися нечітким і трохи розмитим.
  2. Для надання губам візуального об’єму нанесіть на них два кольори помади: світлий по зовнішньому контуру губ, а більш темний — пензликом по внутрішньому контуру. А далі розтушуйте границі між відтінками пензлем або пальцями.
  3. Дует помади з консилером — ще один спосіб надати губам звабливості: нанесіть по зовнішньому контуру губ консилер, а по внутрішньому — матову помаду.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Сяюча шкіра

Для романтичних і ніжних натур

Набор косметики для створення ефекту сяючої шкіри

Мода на абсолютну матовість у макіяжі лишилася в минулому: сьогодні не лише на подіумах, але і в повсякденному житті все більшу популярність завойовує легке мерехтіння шкіри.

Крок 1

На очищене обличчя нанесіть зволожуючий крем, наприклад, May face для нормальної, сухої або жирної шкіри.

Крок 2

Щоб отримати бездоганний ефект мерехтливої шкіри, скористайтеся праймером, наприклад, від Color Me: він вирівняє тон обличчя, розгладить шкіру та зробить ваш макіяж максимально витривалим і стійким. Тональний крем GlamBee з сяючими часточками має легку текстуру, вирівняє тон і надасть обличчю вологого мерехтіння.

Крок 3

Щоб закріпити тон, скористайтеся розсипчастою пудрою — вона дає максимально натуральний ефект: за допомогою великого пензля нанесіть на обличчя трохи розсипної мерехтливої пудри GlamBee.

Крок 4

Для закріплення мерехтіння на найбільш виступаючі області: вилиці, спинку носу, над верхньою губою нанесіть трохи хайлайтера Alliance Perfect. А якщо ви не маєте під рукою спеціального засобу, можете скористатися перламутровими білими або ледь рожевими тінями.

Завершіть мерехтливий макіяж об’ємною тушшю для вій і нейтральним кольором помади.

Фантазійні сердечки

Яскравий макіяж для святкової вечірки

Фантазійний макіяж із сердечками на щоках від instagram-блогера @_imkxx_

Ну, а якщо День усіх закоханих ви відмічатимете у веселій компанії, спробуйте оригінальний макіяж з сердечками на очах: цей тренд родом з Інстаграму, де дівчата поділилися цікавими ідеями святкового макіяжу.

Єдиної техніки виконання макіяжу з сердечками не існує, тож підключайте свою фантазію та як завгодно експериментуйте: малюйте сердечка олівцями, тінями, приклеюйте вирізані серця з пайеток або обводьте контури. Окрім очей святковий макіяж можна підкреслити і за допомогою незвичайної форми нанесення рум’ян — також у формі серця.

Стріляйте очима, чаруйте, зваблюйте і закохуйтеся один в одного знову і знову! Бажаємо романтичного настрою!

6 Лютого / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA