ТОП 7 прем’єр фільмів 2021, які варто подивитися

Багато з великих кінопрем’єр цього року — це фільми, вихід яких неодноразово переносився через пандемію. Та це тільки зробило їх ще більш довгоочікуваними.

До нашого топу ввійшли новинки кіно, які вже вийшли на екрани, а також найближчі прем’єри фільмів, вихід яких очікується зовсім скоро. Сподіваємося, вони стартують вчасно й ніщо нам не завадить сходити в кіно. Тим більше, що хороших приводів для цього достатньо.

Круїз у джунглях

Прем’єра фільму в Україні: 29 липня 2021 р.

Лілі Хоутон, чарівна дівчина й талановита дослідниця дикої природи, хитрістю та неабиякою вправністю отримує цінну карту амазонських джунглів. Тут вона розраховує відшукати чарівне дерево, квіти якого володіють чудодійними властивостями та можуть вилікувати будь-яку хворобу. До експедиції долучаються її брат Макгрегор, який, утім, не надто радий перспективі опинитися посеред джунглів, та провідник Френк, який є капітаном круїзного пароплава та має навички виживання в дикій природі.

Далеко від цивілізації на них чекають серйозні випробування та розуміння того, наскільки може бути небезпечним незвіданий світ, де зовні нешкідливі рослини й тварини можуть становити смертельну загрозу. Не варто недооцінювати й конкуруючу експедицію, учасники якої всіма способами хочуть перешкодити Лілі першою знайти чарівну квітку.

Чорна вдова

Прем’єра фільму в Україні: 8 липня 2021 р.

Стрічка продовжує ланцюжок подій з фільму «Перший месник: Протистояння». Заковіанську угоду порушено, серед месників стався розкол, й Наташі Романофф, також відомій як Чорна Вдова, доводиться ховатися. Але в якийсь момент вона дізнається, що її переслідує не лише правосуддя, а й старі знайомі.

Наташі доведеться впритул зустрітися зі своїм минулим і згадати, що відбувалося задовго до того, як вона стала частиною команди Месників. У цій частині всесвіту Marvel на неї чекає протистояння з такими ж як вона — Чорними Вдовами, які колись замінювали їй сім’ю. Та чи достатньо в неї сил для боротьби зі змовою?

Що робити, якщо тобі подобаються мелодрами, а йому — марвеловські бойовики? Дивитися веселі комедії з добірки фільмів для осіннього вечора в Єва Блог.

Дюна

Прем’єра фільму в Україні: 16 вересня 2021 р.

15-річний Пол, син герцога Лето Атріда і спадкоємець благородного Дому, за вказівкою Імператора відправляється в одне з найнебезпечніших місць у Всесвіті — на планету Арракіс. У цьому місці немає нічого, крім нескінченної пустелі, скель, пекучого сонця та гігантських чудовиськ, які живуть у товщі піску. Але найголовніше, що дісталося жителям Арракісу, — спеції — ресурс настільки цінний, що через нього запросто може початися міжгалактичний конфлікт.

Внаслідок захоплення влади Пол з матір’ю змушені бігти та ховатися в пустелі, і це стає початком цілого ланцюжка епічних подій. Небезпечний світ Арракісу ховає багато несподіванок, і на Поля чекає чимало випробувань. Але тільки той, хто володіє вищими здібностями, здатний відстояти честь свого роду та стати обраним.

Французький вісник

Прем’єра фільму в Україні: 28 жовтня 2021 р.

Повна назва — «Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан». Це збірка з трьох неординарних історій, опублікованих на сторінках щотижневого видання, яке виходить у вигаданому французькому місті Енну-сюр-Блаз. Життя тут вирує, і з безлічі подій редактору належить обрати три найвизначніші, які підуть у тираж.

Історії написані журналістами-експатріантами — людьми незвичайними та трохи сумбурними, але дуже відданими своїй професії. Вони розповідають про подробиці студентської революції, тюремну історію художника-абстракціоніста та зухвале викрадення сина цінителя вишуканих страв.

Вічні

Прем’єра фільму в Україні: 4 листопада 2021 р.

Супергеройський екшн оповідає про епічну історію, події якої розгортаються протягом тисячоліть. 5 млн років тому на Землі побували небожителі Целестіали. Вони провели ряд генетичних експериментів і створили два еволюційних відгалуження від людської раси — могутніх і практично безсмертних Вічних і Девіантів.

І поки монструозні Девіанти намагаються зруйнувати планету, людиноподібні Вічні, які весь цей час таємно на ній жили та підтримували розвиток, захищають людство від краху. Та сталося дещо таке, що змусило Вічних вийти з тіні й розкрити себе людям.

Кінгс Мен

Прем’єра фільму в Україні: 22 грудня 2021 р.

Стрічка розповідає про події, які передували сюжету «King’s Man: Таємна служба». Дія відбувається навколо секретної шпигунської організації під назвою King’s Man напередодні Першої світової війни.

«Люди короля» працюють стильно й акуратно, завжди далеко від сторонніх очей і на благо людей. Один із членів організації — молодий аристократ Конрад, який мріяв присвятити себе службі королю, але опинився втягнутим у небезпечний світ інтриг, убивць і шпигунства. Замість поїздки на фронт він обирає службу в King’s Man, де його рішучість і кмітливість допомагають виходити навіть із найбільш заплутаних ситуацій.

Матриця: Воскресіння

Прем’єра фільму в Україні: 22 грудня 2021 р.

Продовження культової науково-фантастичної історії про всесвітню комп’ютерну систему, яка успішно імітувала людське життя, доки в ній не з’явилася аномалія — ​​колишній хакер на прізвисько Нео.

У четвертій частині Нео знову опиниться всередині Матриці. Втративши пам’ять, він відвідує психотерапевта та приймає сині таблетки. Але видіння й уривки спогадів не дають йому спокою, а одного разу він зустріне жінку зі свого минулого — Триніті.

 

Ось такі прем’єри фільмів потрапили до нашого топу. Що думаєш про це, плануєш щось подивитися? А може, якісь кінострічки ти вже бачила й можеш поділитися своєю думкою? Напиши в коментарях.

Осінь — сумна, хоч і чарівна пора. І якщо прямо цієї хвилини тобі бракує натхнення, рекомендуємо таку добірку позитивних фільмів.

 

10 Листопада / 2021 Кіно, книги, музика

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
0-6-серіалів,-які-змінять-твій-погляд-на-стосунки
6 Лютого / 2024 Кіно, книги, музика
Обзор книг
21 Серпня / 2022 Кіно, книги, музика
0-8-топових-фільмів-весни-2024
1 Березня / 2024 Кіно, книги, музика