Тренди макіяжу, що чекають на нас у 2020 році

Новий рік приготував для нас багато цікавого і особливого. Деякі минулорічні б’юті-тренди повністю вийдуть з ужитку, інші залишаться з нами, але у дещо зміненому вигляді, та й без нововведень цей рік не обійдеться. Деякі ідеї і рішення, запропоновані візажистами, розраховані виключно на подіум або фотозйомку, тому ми відібрали для вас найбільш життєздатні тенденції, придатні для повсякденного життя, і зробили стислий огляд засобів, за допомогою яких ви зможете створити трендовий макіяж.

Обличчя

Слова «контурування» та «скульптурування» залишаємо у минулому році. Модний макіяж 2020 повинен бути максимально природним, а обличчя – свіжим і здоровим. Фаворитом року буде no make up look.

Якщо вам в цілому пощастило з тоном шкіри, тоді для денного макіяжу вам вистачить самого лише консилера, туші та бальзаму для губ. Ластовиння та родимки тільки підкреслять вашу індивідуальність. Якщо ж шкіра обличчя неідеальна, тоді доведеться попрацювати над тоном, але знову ж таки, без фанатизму! Використовуйте тональний крем з максимально легкою текстурою і наносьте його тонким шаром. Тон засобу має бути ідентичним тону вашої шкіри. Для макіяжу очей та губ використовуйте подібні нюдові відтінки.

Щоб шкіра виглядала дійсно свіжою, обирайте рідкі тональні засоби на водній основі. А щоб надати легкого сяяння вечірньому макіяжу, просто додайте краплину хайлайтера до основи під макіяж. Закріплюємо мейкап легкою дрібнодисперсною пудрою і тільки у Т-зоні.

Рекомендовані засоби:

Рум’яна

Рожеві щічки, ніби ви щойно з морозу, – ще один тренд прийдешнього року. Жодних спеціальних методів нанесення, як у випадку з дрейпінгом, немає. Головне, підібрати вдалий відтінок. А ще рум’яна можна використовувати не тільки за прямим призначенням, а й замість тіней, щоб створити монохромний трендовий макіяж. Залишиться тільки підібрати помаду в тон.

Рекомендовані засоби:

Брови

Впродовж останніх років модний макіяж не обходився без чітких, ретельно пропрацьованих брів. Однак у новому році ідеальні графічні брови втратять свою актуальність. На зміну їм прийде природність. А це означає, що більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на складний макіяж брів – достатньо легкої укладки з мінімальним застосуванням гелю. Якщо ж вас не лякають експерименти, то можна «пограти» з освітленням брів – це ще один цікавий тренд наступного року.

Рекомендований засіб:

Гель для брів і вій Lamel Professional Lamination Brow & Lash

Очі

Смокі, стрілки, яскраві або пастельні тіні – ось головні тренди у макіяжі очей, що чекають на нас у 2020 році. І кожен з них слід розглянути окремо.

Смокі

 «Димний» мейкап стає більш розкутим і дещо недбалим. Рівні контури і ретельні розтушовки залишаємо у минулому році. Натомість у новий рік беремо нетипові для смокі кольори: фіолетовий, синій, смарагдовий, а також коричневий, який став одним з головних трендів цієї зими.

Рекомендований засіб:

Тіні для повік і брів матові Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit

Стрілки

Стрілки стають помітно жирнішими і набувають оригінальних графічних форм. Також збережеться мода на подвійні і кольорові стрілки. Найактуальнішими кольорами будуть насичений синій, фіолетовий, червоний та неонові відтінки.

Рекомендований засіб:

Підводка для очей BelorDesign Smart girl vinyl

Кольорові тіні

Тіні чистого яскравого кольору – це ще один тренд 2020-го року. Наносити їх слід на всю повіку суцільним шаром. Одного такого кольорового акценту достатньо для створення актуального образу. У макіяжі на кожен день можна використовувати більш стримані і ніжні пастельні відтінки.

Рекомендовані засоби:

Тіні для повік рідкі YVES SAINT LAURENT Full Matte Shadow

Тіні для очей 2B Моно

Палітра тіней для повік Rimmel Magnif’eyes Rainbow Edition

Губи

Про матові помади у новому році доведеться забути! Модний макіяж губ 2020 – це виключно глянцеві текстури і ефект вологих губ. Соковиті помади глибоких насичених кольорів, від червоного до майже чорного, стануть одним з провідних б’юті-трендів.

Рекомендовані засоби:

Помада для губ Patricia Ledo Cream Lipstic

Лак для губ YVES SAINT LAURENT Rouge Pur Couture Vernis a Levres Glossy Stain

Рідка помада для губ SHISEIDO Lacquer Rouge

 

Ось таким буде трендовий макіяж у 2020 році! А це означає, що саме час переглянути вміст вашої косметички, щоб бути цього року у повній бойовій готовності!

Гель для брів і вій Lamel Professional Lamination Brow & Lash 401

119.00
Купити

Підводка для очей BelorDesign Smart girl vinyl

133.00
Купити

Лак для губ YVES SAINT LAURENT Rouge Pur Couture Vernis a Levres Glossy Stain 49 Fuchsia Filtre

1079.00
Купити

Тіні для повік і брів матові Max Factor Smokey Eye Matte Drama Kit 2в1 тон 20 Rich Roses

180.00
Купити

Тональний крем Bourjois CITY RADIANCE зволоження та сяйво тон 05

0.00
Купити

Рум’яна Max Factor CREME PUFF тон 25

204.00
Купити

Палетка тіней для повік Bourjois EYE CATCHING NUDE PALETTE

499.00
Купити

Основа під макіяж L’Oreal Paris Infaillible base Прозрачная

272.00
Купити
15 Січня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Надія

    Які маски для обличчя після 50

Рекомендовані статті