Вакуумні вібратори: яка модель найкраща

Приблизно до 2013 року в секс-іграшках для активної стимуляції ерогенних зон застосовувалася одна технологія – вібраційна. Всім добре знайомі вібратори мали різну форму (для вагінальної, кліторальної або вагінально-кліторальної стимуляції), відрізнялися між собою кількістю режимів роботи й, звісно ж, потужністю вібраційного впливу на інтимні зони. І насправді асортимент представлених секс-іграшок ніколи не створював проблем з вибором. Купити класного пустуна для сексуальних утіх, як і зараз, можна було на будь-який смак і гаманець. І тут у 2013-2014 році на ринок виходять вакуумні стимулятори… Без перебільшень, стався Sex BooM, хвиля якого досі не вщухає.

Що таке вакуумні стимулятори

1-Вакуумні-вібратори

Попри те, що такі іграшки не належать до вібраційних моделей, їх багато хто називає за звичкою вібратори. Як зрозуміло з назви, замість вібрації на клітор впливає вакуум. Якщо говорити більш професійною мовою, то за допомогою такої секс-іграшки відбувається вакуумна безконтактна стимуляція клітора. Можна провести аналогію з пилососом, тільки він затягує пил і бруд, а обговорюваний нами малюк втягує в себе твою напруженість, даючи змогу максимально розслабитися, відчути прилив задоволення і довести себе до бажаного оргазму. Насправді працює вакуумний стимулятор за дуже простим принципом:

  1. Завдяки створюваному легкому, приємному повітряному тиску й всмоктуванню клітора з його високочутливими нервовими закінченнями посилюється приплив крові в цю ділянку.
  2. Циркуляція крові в кліторі прискорюється, тим самим значно підвищуючи почуття збудження.

2-Вакуумні-вібратори

Цікаво на тему: 6 правил, як правильно мастурбувати жінці

Ще один цікавий момент. Якщо у випадку з класикою на вібромоторчику часто недостатньо просто прикласти вібратор до клітора, а потрібно все ж додатково стимулювати цю ділянку рухами іграшки, то в цьому випадку все максимально просто. Поклала робочу частину пристрою на голівку клітора й очі починають закочуватися, губки кусатися, ніжки тремтіти…😋

Загалом, такий кліторальний стимулятор копіює всіма улюблений кунілінгус і робить це дуже й дуже якісно. Єдина проблема полягає в тому, що якщо ти любиш якісь особливі куні, в плані інтенсивності, швидкості, ніжності, то можуть виникнути невеличкі проблеми. Можливо, для тебе це буде, як занадто швидкий кунілінгус або надто ніжний… Загалом, судячи з відгуків, кожна відчуває індивідуальні почуття від вакуумного стимулятора. Але те, що він відтворює ефект насолоди, як від спритного язичка, й багатьох доводить до бурхливого кліторального оргазму – факт.

Важливо! Вакуумний стимулятор не пестить клітор, як вібраційні моделі “віброязик”. Він дає можливість відчути прилив збудження на фізичному рівні, яке можна порівняти з класним, якісним кунілінгусом.

Цікаво на тему: Як вибрати першу секс-іграшку?

Вакуумний стимулятор – це Вуманайзер?

3-Вакуумні-вібратори

Є думка, що “вакуумник” – це Womanizer (Вуманайзер). Точніше, не особливо просунуті користувачі інтим товарів під час пошуку інформації про вакуумні стимулятори потрапляють на думки, що Вуманайзер нібито синонім інших назв іграшки. З цієї причини непоодинокі випадки, коли під час візиту в секс-шоп людина каже: “Мені потрібен Вуманайзер”, а продавець, своєю чергою, не особливо розуміє, чому саме він, адже є маса інших не менш крутих альтернатив. Так ось, пояснюю:

  • Womanizer – це бренд, який придумав технологію вакуумної стимуляції й запатентував свою технологію. Якщо ти хочеш іграшку виключно від цього бренду, тоді так, купуй тільки його;
  • Вуманайзер, секс-іграшка з хвильовою, вакуумно-хвильовою, мембранною стимуляцією клітора або просто вакуумний вібратор/стимулятор – це, по суті, все одне й те саме. Однак фізіологічна різниця все ж є, оскільки у ТОП брендів свої запатентовані технології і вплив на клітор відрізняється.

4-Вакуумні-вібратори

Цікаво на тему: Інтимна косметичка: 9 засобів, які покращать якість сексу

Від якого бренду краще вибрати вакуумний стимулятор

Womanizer, Satisfyer, Mia, So Divine – це лише невелика частина брендів, що випускають класні вакуумники. Перераховувати насправді можна дуже довго, оскільки одних тільки китайських аналогів популярних виробників неймовірно велика кількість.

Давай я тобі розповім про дві досить популярні технології від відомих брендів, і ти зрозумієш, у чому полягає принципова різниця у відчуттях.

Womanizer і їхня технологія Pleasure Air

5-Вакуумні-вібратори

У чому ж особливість і чому Вуманайзер вважається ТОП продуктом у світі вакуумних стимуляторів? Цей бренд в далекому 2013 першим випустив у світ секс-іграшку для стимуляції клітора з ефектом вакууму й наявністю двох мембран. Я спеціально акцентую увагу на числі найтонших, коливних частинах цього вакуумника – мембранах. Саме в такому виконанні стимуляція клітора плавна, м’яка, ніжна.

Двомембранна технологія Pleasure Air запатентована. Якщо хтось і буде створювати копії, то, найімовірніше, “кустарний” китайський ринок і придбати таку іграшку в офіційних секс-шопах буде неможливо. Зафіксуймо – купити двомембранний кліторальний вакуумний стимулятор на цей момент можна тільки від бренду Womanizer.

Цікаво на тему: Як вибрати й користуватися інтимною змазкою

Satisfyer і їхня технологія Air Pulse

6-Вакуумні-вібратори

Саме такий тип стимуляції отримав назву вакуумно-хвильовий. Але, як я вже говорила, це все гра слів. Вакуумники працюють за однаковим принципом, просто технологічні моменти створюють той самий ефект, ніби вони всі між собою сильно відрізняються. Так ось, у цьому разі в іграшці одна мембрана, а не дві, як у Вуманайзері. Чи погано це? Абсолютно ні, просто відчуття трохи інші:

  • стимуляція має більш яскраво виражений ефект. Я б сказала – агресивний, але в хорошому сенсі цього слова;
  • якщо у тебе висока чутливість клітора, то оргазм настане набагато швидше, ніж з Вуманайзером. У нього ніжна, плавна технологія, яка потребує більш тривалої стимуляції.

І ось, якщо ми говоримо про високу й середню чутливість клітора, то виходить, що обидві вищезгадані іграшки здатні довести до бурхливого оргазму, різниця лише буде в часі. Однак, якщо чутливість клітора низька, найімовірніше, Вуманайзер лише розпалить і підвищить почуття збудження. А ось Сатісфаєр відправить в оргазмічну подорож.

7-Вакуумні-вібратори

Тут ти вже вирішуй сама – ніжно, плавно, довго. Або – інтенсивно, яскраво, швидко.

Рекомендовані товари:

Якщо говорити про інші бренди, то у них також буде присутня різниця у впливі на клітор. Однак відчутна вона буде порівняно з Вуманайзером, а ось із Сатісфаєром я б не назвала її значною. Наприклад, той самий кліторальний вакуумний стимулятор Mia Rose або вакуумні іграшки від So Divine мають чималу популярність, нарівні з Satisfyer.

8-Вакуумні-вібратори

Цікаво на тему: Що таке рідкий вібратор і як він працює

Ну, й наостанок подивімося на які характеристики слід звертати увагу під час вибору, окрім безпосередньо одно- або двомембранної технології:

  1. Кількість режимів. Чим їх більше, тим перехід між ними плавніший. Набагато простіше й швидше досягти оргазму, коли ти маєш можливість дуже тонко налаштовувати в іграшці інтенсивність стимуляції.
  2. Форма вакуумного стимулятора. Якщо ти будеш пустувати не тільки цим малюком або ж він буде використовуватися під час сексу, то його форма вкрай важлива. Відразу зверни увагу, чи не буде іграшка під час використання закривати вхід у піхву.
  3. Вологозахист. Любиш покиснути в теплій ванній і замислюєшся про те, щоб розбавити це задоволення оргазмом? Тоді вибирай вакуумний стимулятор з високим захистом від води.

9-Вакуумні-вібратори

Ну й звичайно ж, звертай увагу на гучність секс-іграшки. Цей параметр дуже й дуже підступний. Гучні вакуумники зустрічаються як у бюджетному, так і в середньому, преміумсегментах. Якщо для тебе це питання принципове й потрібен максимально тихий прилад, то обов’язково уточнюй цей момент у продавця. Скажу відразу, що знайти недорогий вакуумний стимулятор з тихою роботою буде можливо, але досить складно.

Не забудь поставити вподобайку, якщо стаття була для тебе цікавою.

Читай також:

21 Червня / 2024 Здоров'я

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Чудова стаття 😉Ви як завжди приємно дивуєте,цікавою інформацією.💚