«Я зроблю це» та інші слова, які мріє чути кожна жінка щодня

Жінки люблять вухами це відомий факт. Справді, представниці слабкої статі отримують задоволення від розмов і компліментів, блискуче передають свої почуття вербально. Але чоловіки часто забувають про те, що приємні слова — найпростіший спосіб порадувати свою партнерку, підтримати, надати крила. Тож, татусі, спробуйте зробити це прямо зараз. Підказуємо, які фрази мріє чути кохана щодня.

«Яка ти гарна!»

Навіть якщо позаду безсонна ніч, важкий робочий день, жінка виснажена застудою чи просто не нафарбувалася, не соромтеся сказати про красу вашої обраниці. Жінки дуже критично ставляться до своєї зовнішності, тому їм важливо чути від чоловіків, що вони привабливі.

«Мені так хочеться обіймати тебе»

Тактильні відчуття мають особливе значення для закоханої пари, та що робити, якщо ви далеко від своєї партнерки? Напишіть смс-повідомлення чи у чат месенджера. Така коротка, але приємна фраза забезпечить гарний настрій на цілий день. Не забудьте при зустрічі реалізувати задумане й заобіймати кохану на багато-багато днів уперед!

«Ти так схудла»

Заради краси й підтягнутої фігури жінкам доводиться стежити за харчуванням і гарувати у спортзалі. Але, на жаль, люди так рідко звертають увагу на те, яких зусиль це коштує. Тому підтримайте кохану, зробивши їй такий простий комплімент. Він надасть їй упевненості в собі та сили продовжувати у тому ж дусі, а вам гарантує поцілунок.

«Ти виглядаєш неймовірно навіть у джинсах»

Як часто ви робите компліменти фігурі? Напевно, думаєте, що сказавши жінці про красу тіла один раз, можна до цього більше не повертатися. Але прекрасні пані люблять слухати, тому не шкодуйте слів. Не потрібно чекати особливої нагоди, коли жінка вдягне сукню, адже звичайні джинси теж підкреслюють те, що варте уваги. Якщо ви розумієте, про що ми 😉

«Сьогодні я готую вечерю»

Дуже цінна фраза, якщо жінка постійно готує для всієї родини. Що б не казали, та приготування їжі дуже виснажує, особливо після робочого дня. Тому візьміть на себе відповідальність і порадуйте кохану смачною вечерею. Не хвилюйтеся, від вас не очікують страв із мішленівського ресторану, вистачить цілком звичайних, які ви вмієте готувати.

«Відпочинь, уроки зробимо самі!»

Часто саме мама змушена сидіти до ночі над підручниками та зошитами, перевіряючи домашні завдання дитини або дітей (о, а це вже справжня спецоперація!). Пропонуємо вам звільнити її від цього обовʼязку. Ну хоча б кілька разів на тиждень. 

«Беремо все»

Треба вибрати щось одне, хоча подобається все ох, непроста ситуація, знайома багатьом жінкам. Якщо ви пішли на шопінг і потрапили у таку халепу, скажіть саме ці слова. По-перше, ви швидше закінчите з покупками (ми знаємо, що ви цього хочете), а по-друге, зробите кохану трішки щасливішою.

«Звісно, ти маєш рацію»

Здавалося б, дуже проста фраза, але як важко вона дається деяким чоловікам. Їм важливо відстояти свою думку, дійти до переможного кінця, та якою ціною? Думаємо, ви бували у ситуаціях, коли спір не був вартий того, щоб його починати. Так чому б не поступитися коханій людині, щоб зробити їй приємність? Закликаємо вас іноді шукати компроміс.

«Проведемо цей вечір удвох?»

У більшості родин, особливо з дітьми, є така проблема: батькам не вистачає часу, щоб побути тет-а-тет. Робота, діти, родинні вечері, прогулянки з друзями, поїздки до бабусь і дідусів… Коли ви востаннє проводили вечір удвох без «Мамо, я не можу знайти чашку», «Тато, допоможи зібрати конструктор»?

Тож підготуйтеся завчасно: на роботі попередьте, що в жодному разі не можете затриматися; дітей передайте родичам, друзям, кумам; замовте їжу чи приготуйте вечерю самостійно і все, готово! А те, як ви проведете цей вечір, вже залежить від ваших уподобань.

Промовляючи ці фрази, дотримуйтеся головного правила говоріть від щирого серця. А також не соромтеся казати, що кохаєте свою жінку! Повірте, добре слово ніколи не буває зайвим. 

14 Лютого / 2020 Материнство

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Благодійність