Як прокинутися з ідеальною укладкою

В будні дні зранку зазвичай ми маємо обмаль часу: треба сходити в душ, поснідати, зробити макіяж, зачіску й бігти на роботу. Що вже й говорити про нестандартні ситуації, коли нам приходиться ночувати в дорозі або в гостях! Тож ми вирішили поділитися з вами секретами бездоганної зачіски зранку, а точніше, як зберегти укладку після сну.

Ідеально прямі локони

Цей лайфхак — справжня знахідка для дівчат з пухнастим та неслухняним волоссям. Обов’язково скористайтеся ним, щоб не укладати його кожного ранку і мати гладенькі прямі локони!

Підготовка: зробіть звичайну термоукладку за допомогою фену, плойки або прасочок.

Перед сном обгорніть волосся шовковим платком, шарфом або вдягніть спеціальну маску для волосся і лягайте спати.

Зранку ви прокинетесь з бездоганною зачіскою, ніби щойно її зробили, тому просто розчешіть волосся і відправляйтеся підкорювати світ!

Головний секрет полягає в тому, що гладка шовкова тканина перешкоджає тертю, і ваша зачіска зберігається до самого ранку.

Пляжні хвилі

Ну, а якщо ви вирішили створити пляжні хвилі — зачіску з ефектом легкої недбалості, ніби ви щойно повернулися з пляжу, тоді ловіть наступний лайфхак!

Підготовка: заплетіть коси. Чим тугішими вони будуть, тим дрібнішими будуть кучері. Тільки не перестарайтеся: надто тугі коси перешкоджають правильному кровообігу, і волосся може страждати через це. Для легких натуральних хвиль заплетіть дві нетугі французькі коси, а для того, щоб отримати об’ємну зачіску, заплетіть кілька кіс.

Звечора просто лягайте спати.

Зранку: розпустіть коси, злегка розподіліть їх пальцями, ніби промальовуючи кожне пасмо, й зафіксуйте лаком для волосся, наприклад, MAY hair Perfect Style. Окрім надійної та невидимої фіксації, цей засіб також чудово доглядає за волоссям, захищає його від шкідливого ультрафіолету та насичує корисними речовинами.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Несамовитий об’єм

Рівне волосся накрутити, кучеряве — розпрямити! Чого тільки не роблять жінки для того, щоб бути яскравими та різноманітними! Тож якщо ви маєте гладке волосся й бажаєте надати йому об’єму, не витрачаючи при цьому купу часу зранку, то ось вам ще один секрет.

Підготовка: накрутіть кілька широких локонів з маківки на великі за діаметром бігуді й відправляйтеся спати.

Зранку зніміть бігуді та зафіксуйте прикореневий об’єм біля допомогою лаку MAY hair Volume Effect, створеного спеціально для надання стійкого об’єму та лагідного догляду за волоссям.

Для короткої стрижки

Дівчата з короткими стрижками знають, певно, краще за інших, як важко буває приборкати неслухняні локони, що стирчать на всі боки. Щоб зекономити дорогоцінний час зранку, спробуйте замінити наволочку.

Підготовка: замініть бавовняну наволочку на гладеньку шовкову. Поверхня шовку створюватиме мінімальне тертя — і ваша укладка не постраждає.

Звечора просто лягайте спати.

Зранку насолоджуйтесь акуратним виглядом своєї зачіски!

Дрібні кучері

Хочете зранку мати дрібні кучері-пружинки і при цьому ще й виспатися? Тоді скористайтеся такою хитрістю.

Підготовка: вимийте волосся та висушіть його у звичний спосіб.

Перед сном:

  1. нанесіть на волосся мус для укладки MAY hair Expert Control;
  2. розділіть його на тоненькі локони;
  3. кожен накрутіть вісімкою на шпильку для волосся;
  4. якщо ви маєте довге волосся, закріпіть кожне пасмо за допомогою невидимки.

Зранку: розпустіть волосся та злегка розчешіть його пальцями.

Ще кілька порад від EVA Blog

  • Щоб волосини вночі не терлися одна об одну та відмінно виглядали зранку, перед сном заплітайте нетугу косу або легкий пучок. Головна умова — щоб нічого не давило та не тягнуло, і тоді ви зможете зберегти красу та здоров’я своїх локонів, а за деякими даними ще й пришвидшити їхнє зростання.
  • Не лягайте спати з мокрим волоссям: це не лише псує зачіску але й суттєво шкодить здоров’ю локонів.
  • Приблизно один–два рази на тиждень наносіть на волосся олійку, наприклад, «Експрес Відновлення» від MAY hair — до ранку засіб убереться і ваше волосся виглядатиме здоровим і доглянутим.

Як бачите, прокинутися з готовою укладкою зовсім нескладно — досить лише виконати кілька нехитрих дій. Бажаємо вам вдалого ранку!

5 Травня / 2018 Зачіски

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті