З дітьми на пляжі: 5 переваг водонепроникної сумки

Кожна мама на власному досвіді знає, що пасивного пляжного відпочинку з дітьми не буває. Тихо слухати звуки хвиль, ніжитися на сонці, читати книгу — все це лишилося далеко в минулому. Тепер, збираючись на пляж, ми запасаємося цілим рюкзаком або сумкою з іграшками, перекусами, запасним одягом і ще купою всього «про всяк випадок». Звісно, вона має бути місткою, багатофункціональною і, бажано, водонепроникною.

Придбати таку сумку в EVA можна з дуже хорошою знижкою по акції «Літо з emoji». А прямо зараз у EVA Blog розповімо, в чому її актуальність для мам з дітьми.

Цікаво по темі: «Літо в кадрі: як позувати на пляжі»

Головний плюс — функціональність

Яскрава сумка emoji чудово підходить для пляжного відпочинку з дітьми. Вона застібається не як зазвичай, на блискавку, а методом закручування. А ще має хорошу місткість: зручний об’єм 10 літрів — те що треба для сімейного відпочинку. Матеріал — міцна синтетична тканина, яка не пропускає вологу й пісок.

У чому її фішки:

  1. Захист від намокання. Мабуть, немає таких дітей, які не люблять бризкатися водою, будувати замки з піску та займатися іншими активностями на пляжі. З водонепроникною сумкою хвилюватися про збереження речей не доводиться: телефон, документи, чистий одяг точно не промокнуть і не забрудняться піском.
  2. Замість подушки. Якщо ви забули вдома улюблену туристичну або просто не хочете тягнути на пляж купу речей, водонепроникна сумка-мішок виручить і тут. Легким рухом руки вона перетворюється на подушку: треба просто змахнути нею, щоб набрати повітря, й закрити. Під тиском тримає повітря не супер довго, зате коли треба, дуже виручає.
  3. Заміна килимка. Поки ви збираєте речі або на випадок якщо покривало промокло, порожня водонепроникна сумка для пляжу послужить килимком. Її розмір 36 × 72 см — цілком достатньо для дитини.
  4. Розвага для дітей. З нею можна придумати багато різних ігор: з малюками ховати до неї різні речі (іграшки, ракушки, камінчики), а потім з закритими очима на дотик вгадувати, що саме дитина взяла. Дітям трохи старшим — запропонувати встановити особистий рекорд зі швидкісного збирання іграшок.
  5. Окремо для мокрих речей. Збираючись йти з пляжу, складіть до водонепроникної сумки мокрі речі, щоб вони не забруднили сухі.

Одним словом, така сумка — мастхев для яскравого та комфортного дозвілля. Адже з нею зручно ходити не тільки на пляж, а куди завгодно: на пікнік, у басейн, спортзал або на шопінг в улюблену EVA.

13 Серпня / 2020 Діти

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Інна

    Полюбляємо шампунь марки Honey Bunny,має приємний аромат,гарно піниться,а серія з улюбленими героями мультфільму – взагалі ідея супер)

  2. Анна

    Спасибо за пояснение! А то купила и меня поначалу постигло разочарование, а теперь поняла и в сад можно для детских вещей

Рекомендовані статті