5 переваг професійного догляду за волоссям

Професійна косметика для волосся стала доступною не лише салонам та перукарям. Підібрати відповідні засоби для домашнього догляду ти легко можеш  усього за кілька кліків на eva.ua. Але в чому переваги такої косметики? EVA Blog прямо зараз розповість про важливі секрети професійних брендів!

Закривають особливі потреби в очищенні

2-5-переваг-професійного-догляду-за-волоссям

Стайлінг, незмивні доглядові засоби, постійний вплив зовнішнього середовища та підвищена активність вироблення себума з часом призводять до того, що у структурі волосся та на шкірі голови накопичується забагато мікроелементів, які потребують особливого очищення. Бо користь кожного компонента визначається дозуванням. Надлишок може підкинути багато нових проблем.

Професійні засоби для волосся, в першу чергу, забезпечують більш глибоке та спрямоване очищення в домашніх умовах. Вони поєднують м’яку дію та ефективність. Серед пропозицій від спеціалізованих брендів можна знайти шампуні не лише під тип волосся, а й під певний його стан. Окрім того, в їх асортименті є пре-шампуні, які допомагають додатково пропрацювати не лише локони, а й шкіру голови.

01 5 переваг професійного догляду за волоссям (1160)

Наприклад, у бренду L’Oreal Professionnel в асортименті є професійний пре-шампунь-догляд Metal Detox Serie Expert для зменшення пористості в домашніх умовах. Його дія завдяки 2% глікофілеру орієнтована на заповнення мікротріщин у натуральному волоссі, що зміцнює його, робить більш гладеньким та відчутно менш ламким. Розчісування більше не викликатиме труднощів! Засіб є частиною 5-крокової рутини, орієнтованої на захист пошкодженого волосся від металів у воді, його зміцнення, зменшення пористості та ламкості, захист кольору. До того ж поєднує приємні аромати гваякового дерева, квіток грейпфрута та соленого бергамота. Нанось цей засіб до використання шампуню для досягнення кращого візуального результату.

Цікаво на тему: Жирна шкіра голови та сухе волосся: що робити?

Ефективніше захищають колір фарбованого волосся

3-5-переваг-професійного-догляду-за-волоссям

Захист кольору після фарбування та мелірування — ще один важливий напрямок, в якому професійна косметика пропонує більше цікавих рішень. Вони стосуються не лише етапів освітлення та нанесення фарби, а й догляду в домашніх умовах після процедури. До речі, від нього значною мірою залежить, як довго протримається насиченість пігментів та яким буде стан волосся.

Наприклад, як показали дослідження L’Oreal Professionnel, на результат фарбування може впливати наявність металів у воді. Для їх нейтралізації бренд створив лінійку Metal Detox на основі молекули глікоаміну. Серія професійних засобів сприяє захисту волосся від часточок металу, який міститься у воді. Вони шкідливі тим, що можуть спровокувати ламкість та вплинути на проявлення пігменту.

05 5 переваг професійного догляду за волоссям (396)

Тому після освітлення та фарбування варто використовувати професійний безсульфатний засіб L’Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Shampoo. Очищення цим шампунем ретельне, але дбайливе до кольору.

Цікаво на тему: Які бувають фарби для волосся і чим вони відрізняються

Розв’язують проблеми на структурному рівні

4-5-переваг-професійного-догляду-за-волоссям

У той час як засоби з мас-маркету більше сфокусовані на візуальному усуненні наслідків проблем з волоссям, професійний догляд фокусується на глибинному усуненні першопричин. Саме тому у складі засобів використовуються формули, які орієнтовані на глибше проникнення активних компонентів. Наприклад, для продуктів з кератином та гіалуроновою кислотою важливо, яка саме їх форма використовується, від цього залежатиме проникна здатність. Тому професійні бренди розробляють формули, які даватимуть помітний результат вже після кількох використань.

Наприклад, лінійка Absolut Repair Molecular від L’Oreal Professionnel, яка орієнтована на відновлення структури волосся на молекулярному рівні. Стане знахідкою, якщо пасма пошкоджені після фарбування, частого укладання феном та стайлерами, тривалої дії ультрафіолету. Технологія базується на 6 патентах.

Секрет лінійки — у ґрунтовному дослідженні структури волосся та пошуку способу вплинути на неї. Зокрема, L’Oréal Professionnel звернули увагу на особливості побудови пептидів з амінокислот, а також на тонкощі формування пептидних зв’язків. Фахівці компанії побачили, що при руйнуванні цих зв’язків відчутно страждає структура волосся. І розробили ефективну формулу на базі 2% лимонної кислоти та п’яти амінокислот, щоб косметичні засоби дбали про відновлення пошкодженого волосся на молекулярному рівні.

У лінійці три класних засоби:

  1. Професійний шампунь L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular Professional Shampoo  має безсульфатну формулу, в якій поєднання пептидів та амінокислот запускає роботу над відновленням структури та сприяє гладкості. Ретельно очищає волосся, особливо якщо користуватись лайфхаком подвійного миття.02 5 переваг професійного догляду за волоссям (1140)
  2. Професійна сироватка L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular Professional Rinse-off Serum є змивною, тож після того, як потримаєш її на очищеному волоссі, промий водою. Формула засобу допоможе відновити структуру пошкоджених пасом, повернути їм еластичність та міцність, підживить та позбавить проблеми посічених кінчиків. При цьому сироватка не утворює на волоссі чи шкіри голови плівки, локони залишаються пружними. У складі є гліцин, аргінін, серін.04 5 переваг професійного догляду за волоссям (659)
  3. Професійна маска L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular Professional Leave-In Mask допоможе закріпити результат. Вона захищатиме також від дії температур під час укладання, щоб пасма попри все залишались міцними та еластичними. Форма пептидів дозволяє без проблем проникати в структуру. Містить аргінін, тірозин та кумарин.

03 5 переваг професійного догляду за волоссям (891)

Цікаво на тему: Прикореневий об’єм: лайфхаки та хитрощі

Цілеспрямовано діють на проблему

Професійні бренди концентруються на тому, щоб різні лінійки закривали конкретну потребу натурального волосся. Тому у складі зазвичай вища концентрація компонентів, які не маскують, а розв’язують проблему. Через це професійні засоби час від часу треба змінювати відповідно до стану волосся. Не можна розраховувати, що знайдеш один шампунь на роки. Адже коли проблему вирішено, то подальше накопичення вже непотрібних компонентів не має сенсу, треба скоригувати схему догляду.

5-5-переваг-професійного-догляду-за-волоссям

Але деякі продукти в професійних лінійках можуть бути корисними тривалий час, адже працюють над станом волосся у декількох напрямках. Перевір сама на прикладі лінійки для зменшення ламкості та зміни кольору від L’Oreal Professionnel:

  1. Професійна маска Serie Expert Metal Detox Mask особливо корисна після фарбування або мелірування, щоб подбати про захист структури волосся та насиченості кольору. Адже метали, що накопичуються у процесі освітлення, нанесення фарби та навіть миття, можуть підкидати неприємні сюрпризи у вигляді схильності до ламкості та неочікуваної зміни кольору. Тримати на волосся треба до 10 хвилин, після чого змити. Якщо проблема сильно виражена, маску можна тримати довше.08 5 переваг професійного догляду за волоссям (138)
  2. Професійна незмивна олія Metal Detox Professional Concentrated Oil на основі технології захисту від металів зменшує ламкість, має термозахисні властивості, дуже приємно пахне. Наносити треба на підсушене волосся. У складі є форма касторової олії з гарною проникністю, щоб живити пасма без обтяження.

06 5 переваг професійного догляду за волоссям (282)

Цікаво на тему: Користь кератину, колагену і гіалуронової кислоти для волосся

Використовують технології та інновації

Цей пункт, напевно, найголовніша перевага професійного догляду за волоссям. Адже дослідження та впровадження інновацій стають підґрунтям для ефективних рішень для різних типів волосся, в тому числі тонкого, кучерявого, сивого, освітленого чи пошкодженого. У кожній баночці ти отримаєш результати багатьох годин роботи над пошуком оптимальних, стабільних формул та безпечних компонентів. Нерідко способи розв’язання проблем шукають разом з лікарями, зокрема трихологами та дерматологами.

6-5-переваг-професійного-догляду-за-волоссям

Наприклад, бренд L’Oréal Professionnel, заснований хіміком, у створенні своїх професійних лінійок спирається на власні інноваційні напрацювання. Вони стосуються не лише догляду, а й засобів для укладання. Адже стайлінгові процедури, зокрема твої улюблені легкі локони, часто породжують проблеми з волоссям через вплив температур.

Професійний крем L’Oreal Professionnel Metal Detox Professional High Protection Cream не лише заважає накопиченню металів, а й забезпечує комплексні доглядові властивості:

  • зменшує вплив УФ променів;
  • перешкоджає окисленню пігментів;
  • працює як термозахист;
  • сприяє пом’якшенню, гладкості та блиску;
  • знімає пухнастість та статику.

У складі є токоферол (вітамін Е) та гліцин (необхідний для синтезу колагену). Цей доглядовий крем не треба змивати, нанось на підсушене волосся перед укладанням феном.

07 5 переваг професійного догляду за волоссям (191)

Цікаво на тему: 30 перевірених професійних засобів для догляду за волоссям

Але попри переваги професійної косметики важливо правильно її використовувати в домашніх умовах. Формули більш концентровані, тож компоненти можуть накопичуватись у волоссі. Тому чергуй засоби під різні задачі, враховуй при виборі стан волосся у конкретний період часу. Вивчай рекомендації виробника, адже професійні бренди зацікавлені навчити правильно користуватися своїми продуктами. І звісно, залишай запитання у коментарях, якщо хочеш обговорити їх з командою EVA Blog!

 Читайте також:

4 Липня / 2024 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *