Моя мама — чарівниця

Із настанням холодів нам усе більше хочеться домашнього тепла та затишку в родинному колі. На зміну довгим літнім прогулянкам прийшли сімейні вечори за переглядом улюблених фільмів, цікавих ігор та захоплюючих книжок.

Через книгу дитина пізнає світ, розвиває уяву, вчиться думати та аналізувати, збагачує словниковий запас. А батьки, читаючи своїм дітям, зміцнюють сімейний зв’язок, адже в цей час уся їхня увага повністю належить малюкові.

Сьогодні я поділюся з вами чудовими книжечками, які не тільки здатні занурити до чарівного світу пригод, а й зробить вас причетними до справжнього дива. Серія книжок «Пригоди Єви та Рудаськи» складається з трьох частин: «Моя мама — чарівниця», «Маленькі дослідники великого світу» та «Різдвяне диво та нові відкриття Єви та Рудаськи». Головними героями тут є дівчинка Єва та її іграшка — мала панда Рудаська.

Разом зі своєю улюбленицею Єва шукає відповіді на різноманітні питання, які будуть дуже цікаві та корисні для маленьких шукачів пригод. Окрім пізнавального й цікавого сюжету, книги мають також інтерактивну частину: на окремих сторінках ви разом з дитиною малюватимете, додаватимете кольорів до ілюстрації, виконуватимете різні завдання на логіку, рахування тощо.

Важливо, що проект «Пригоди Єви та Рудаськи» не тільки повчальний та інтерактивний, але й благодійний. Купуючи будь-яку книгу з цієї серії в магазинах EVA, ви особисто берете участь у здійснені мрії дівчинки Олени. Кошти від кожної проданої книжки будуть перераховані благодійному фонду «Ти не один», який опікується дівчинкою.

Олені Некрасовій 15 років. Нещодавно їй діагностували остеосаркому лівого стегна і почали тяжке лікування. Проте не дивлячись на обставини, Олена не припиняє мріяти: вона дуже хоче стати актрисою та відвідати всі місця зйомок серіалу «Величне століття» в Туреччині. Дівчинка вже дуже багато знає про турецьку культуру й історичні пам’ятки Стамбулу. Не зважаючи на протез у нозі, вона займається в театральному гуртку і впевнено йде до своєї мети. А заповітна мрія Олени може об’єднати дітей із України, які знаходяться в Туреччині, та ближче познайомити їх із турецькою культурою.

 

Ми створили цей проект, щоб заохотити батьків якісно проводити час зі своїми дітьми. Аби читаючи книгу та виконуючи інтерактивні завдання, ви надихали дітей до читання, зацікавлювали їх пригодами героїв та формували інтерес до пізнання світу. Не остання наша мета — привернути увагу до проблем екологічного характеру. Але найголовніше — ми бажаємо допомогти тяжкохворим дітям і пропонуємо вам долучитися до здійснення їхніх мрій.

Тож дбаємо й допомагаємо разом!

24 Вересня / 2019 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *