Мама в декреті: Як доглядати за шкірою

Відчувати себе гарною, доглянутою та бажаною для молодих матусь дуже важливо. Коли жінка задоволена собою, вона дарує радість та позитив усім оточуючим, в тому числі дітям і чоловікові. Для підтримання себе у формі під час декретної відпустки потрібно не так вже й багато: трохи поспати, приділити 15 хвилин зранку лише собі, випити чаю, нанести на обличчя крем. Тож як доглядати за собою під час декретної відпустки та де брати на це час, читайте в нашій новій статті!

Шопінг допоможе покращити настрій

І це не банальне припущення, а доведений психологами факт: усього одна дрібничка, куплена вами раз на місяць, наприклад, блиск для губ або нова помада, значно піднімають настрій! Тож не відмовляйте собі в цьому: залиште дитину з татом на пару годин, а самі відправляйтеся на шопінг. А якщо у вас немає такої можливості, скористайтеся інтернет-магазином EVA.

Коли дитина зможе лишатися на кілька годин без вас, зробіть гарний макіяж і зустріньтеся з подругами в кафе: це і нова обстановка, і вихід в люди, і приємна душевна розмова за чашечкою чаю.

Догляд за обличчям

Щоденний догляд за обличчям має складатися з трьох обов’язкових етапів: очищення, тонізації, зволоження.

Очищення

Заведіть собі звичку кожного ранку приділяти 15 хвилин часу своїй красі — і ваша шкіра сяятиме здоров’ям та свіжістю! Щоб видалити зі шкіри продукти життєдіяльності, що скупчилися за ніч, розпочніть ранок з її очищення. Для нормальної шкіри використовуйте гель для умивання Green Way «Освіжаюча брусниця», для жирної та комбінованої — «Дивовижна жимолость», для сухої та чутливої — «Соковита ожина». Лінійку засобів «Фітолінія» Green Way створено з використанням натуральних компонентів та рослинних екстрактів, тому вони лагідно очищують шкіру, лишаючи по собі відчуття свіжості та комфорту.

Тонізація

Деякі жінки пропускають етап тонізації, і одразу після вмивання наносять на шкіру крем, але це велика помилка. На етапі тонізації шкіри ви нормалізуєте рН, нейтралізуєте дію очищаючих засобів на обличчя та готуєте його до нанесення крему. Тож протирайте шкіру тоніком кожного ранку і ввечері після очищення.

Для жирної та комбінованої шкіри добре підходить тонік Green Way «Фітолінія»: він добре очищує пори, тонізує шкіру та відновлює нормальний баланс рН, а для нормальної та сухої — лосьйон «ФітоЛінія», що не сушить шкіру та лагідно дбає про неї.

Зволоження

Нестача вологи призводить до сухості, почервоніння, втрати шкірою еластичності. Помилково вважати, що лише суха шкіра потребує зволоження: нормальний та жирний тип так само можуть втрачати вологу й лущитися. Особливо це актуально взимку та в період міжсезоння.

  • Взимку наносіть крем як мінімум за годину до виходу з дому, щоб він встиг повністю поглинутися, влітку — за півгодини.
  • Нічний крем наносіть не пізніше, ніж за годину до сну. В іншому випадку крем довше затримається на поверхні шкіри, що може призвести до набряків, особливо в зоні довкола очей.
  • Щоб підвищити активність крему, спочатку трохи зігрійте його між подушечками пальців, а потім розподіляйте по обличчю.

Серед асортименту лінії магазинів EVA зверніть увагу на лінійку засобів бренду MAY face: «Матування» — для надання жирній та комбінованій шкірі матовості та здорового сяяння, «Живлення» — для захисту, зволоження та живлення усіх типів шкіри, «Відновлення» — для інтенсивного зволоження та живлення тьмяної шкіри, «Зволоження» — для глибокого зволоження усіх типів шкіри.

Лайфхаки з тайм-менеджменту для матусь у декреті

Головною причиною недостатнього догляду за собою для матусь є критична нестача часу. Щоб оптимізувати свій день і знаходити трохи часу для себе, скористайтесь такими хитрощами.

  • Перетворіть ранковий та вечірній догляд за собою на звичайний рутинний ритуал, такий, як чищення зубів та миття рук.
  • Щоб не витрачати дорогоцінний час, поставте засоби по догляду за собою на видному місці, щоб вони завжди були під рукою.
  • Ще один спосіб оптимізувати догляд за собою в умовах нестачі часу — розкласти засоби для денного та вечірнього догляду в різні косметички або кошики.
  • Доки малюк плещеться у ванній, приділіть трохи часу собі: нанесіть на обличчя або волосся маску, коригуйте брови тощо.
  • Біля раковини на кухні та у ванній поставте тюбики з кремом для рук — так ви точно не забуватимете після кожного миття посуду зволожувати шкіру. А щоб зекономити ще більше часу та доглядати шкіру рук усього парою рухів, обирайте засоби зі зручним дозатором, наприклад, крем для рук Green Way «Зволожуючий».

Як бачите, доглядати за собою в декреті не так вже й важко. Більш того, деякі жінки стверджують, що під час декретної відпустки вони навчилися приділяти собі ще більше уваги, аніж раніше. Тож бажаємо вам натхнення!

18 Червня / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті