Візерунки у гардеробі: Види та секрети

Вже котрий сезон орнаменти не втрачають своїх позицій у модному рейтингу. У теплу пору року вони справжній маст-хев. А в холоди ефектні принти роблять сіре повсякдення яскравішим.

Візерунки на одязі здатні зробити ваш образ більш жіночним чи екстравагантним в залежності від того, який саме принт ви обираєте, чи вистачає у вас сміливості міксувати яскраві орнаменти один з одним та якими аксесуарами ви доповнюєте свій образ.

Сьогодні поговоримо про різноманітні типи принтів і візерунків, як вони впливають на сприйняття вашої стильної історії та чи існують які-небудь правила щодо їх використання в своєму гардеробі.

Квіткові принти

Найбільш улюблені жінками.

Їх варто розрізняти за розміром та технікою виконання

  • дрібні квіточки допоможуть створити милий і добродушний образ. Ідеальні для натуральної групи стилів, а також у домашню та заміську капсули.
  • середнього розміру принт актуальний для відтворення жіночного образу. На темному фоні – більш чуттєвого і загадкового, а на світлому – романтичного й ніжного.
  • великі квіткові орнаменти найменш романтичні з усієї групи. Акварельні квіти – елегантні та жіночні. Графічні, ніби від руки намальовані, – легко вписати в актуальний міський гардероб. А екзотичні зображення тропічних рослин, які раніше вважалися поганим тоном, сьогодні – невіддільна частина модної естетики 90-х.

Абстрактні принти

Кольорові плями та графічні фігури

Їх ми розділимо за технікою виконання:

  • яскраві мазки – привертають увагу, але можуть перетягнути акцент на себе. Підійдуть для творчих, художніх образів і динамічних fashion-експериментів.
  • абстрактні лінії – ідеальні для мінімалістичних рішень. Єдиний принт, який вписати в скандинавську естетику

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Тваринні принти

Хіт чи несмак?

У різні часи анімалістичні орнаменти ставали то загальними улюбленцями, то справжніми ізгоями і ознакою несмаку. Сьогодні на хвилі ugly chic вони цілком доречні. Особливо для штучних шуб, а також взуття і сумок, як акцент.

Крім того тваринні візерунки незамінні для богемної групи стилів і сафарі.

Вважаєте їх занадто галасливими? Можна звернути увагу на незвичні варіанти, наприклад, принт, що імітує забарвлення оленя або жирафа.
Або спробуйте незвичайні кольорові рішення – тигровий принт в помаранчево-фіолетових або малиново-зелених відтінках.

Такі принти актуальні для екзотичних і драматичних стильних образів.

Орієнтальні принти

Східні скарби

Ці візерунки є традиційними для арабських країн та країн Далекого Сходу: Ірану, Туреччини, Індії, Китаю та інших.

Характерні для етнічних, богемних і чуттєвих груп стилів.

Багато чого тут залежить від кольорової гамми. Так темні і м’які тони доречні навіть у традиційному жіночому гардеробі, і нададуть йому чуттєвості. Яскраві і холодні поєднання – більш таємничі.

Фантазійні принти

Казкові візерунки та фантастичні сюжети

Варіанти таких принтів дуже різноманітні, але вони завжди виглядають загадково, наче прийшли із казки.
Наприклад, можуть поєднувати у собі квіткові та етнічні орнаменти, або елементи рослинних і тваринних мотивів, і навіть фантастичні принти зі складним сюжетом.

Такі візерунки популярні серед світових дизайнерів, наприклад, Mary Katrantzou, Temperley London, Liberty і інших.
Вони ідеальні для романтичних богемних історій і артистичних образів.

При цьому класична сукня, виконана з подібної тканини, стане гарним варіантом для святкового заходу, і чудово впишеться навіть в традиційний гардероб.

Обирайте візерунки, що подобаються вам найбільше. Експериментуйте з поєднаннями та акцентами. І обов’язково розповідайте нам про ваші знахідки.

13 Серпня / 2017 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті