ТОП додатків для смартфону, які полегшать життя мамі

Сучасна мама не обходиться без смартфона. А якщо встановити на нього правильні додатки: читалки, розвивальні ігри, календарі — то цим можна суттєво полегшити собі життя. Рекомендуємо звернути увагу на наступні безкоштовні сервіси.

«Відволікалки» та «читалки»

Ці додатки виручать вас поза домом, коли потрібно буде на деякий час відволікти або зайняти чимось дитину. Для малюків 2-4 років підійде велика добірка аудіоказок, музики та діафільмів (для iOS, для Android). Дітям 5-6 років буде цікавим додаток «Віррі» для iOS, де вони разом з Машею спостерігатимуть за тваринами та вивчатимуть їх за допомогою коментарів Н. Дроздова. Дітям від 4 років підійде гра «Фабрика роботів» (для iOS, для Android).

Читати онлайн і завантажувати книжки для себе та дитини можна на бібліотечному сайті bookash.pro. А в смартфон без зусиль помістяться PocketBook Reader, Cool Reader і eReader Prestigio. У цих додатках є функція голосового відтворення та немає реклами.

KidControl

Якщо ви мама підлітка, то саме час встановити на смартфони сімейний GPS трекер. Він допоможе контролювати місце розташування смартфона дитини або декількох дітей з точністю до 10-50 м. Для цього потрібно лише попередньо створити «місця» — зафіксувати локації, наприклад, «Школа», «Кружок», «Спортивна секція», «Дім», «Двір», «Небезпечна (небажана) зона». Зробивши це, ви будете отримувати на електронну пошту або смартфон повідомлення про дитячі переміщення в режимі реального часу.

KidControl дозволяє бачити місце розташування дитячого телефону навіть при відключеному GPS. До речі, це дозволить визначити, де знаходиться загублений або вкрадений смартфон. У додатку також є функція контролю заряду батареї на телефонах, які відстежуються. При досягненні межі в 15% на ваш телефон прийде попереджувальне повідомлення. Також буде корисною тривожна кнопка SOS. Вона відправить сигнал про допомогу всім дорослим, підключеним до сімейного GPS трекера.

Читайте також: «Фриланс у декреті». 

Screen Time

Ця програма допоможе в режимі онлайн контролювати час, який ваш малюк витрачає на ігри або інтернет в планшеті чи смартфоні. З його допомогою ви зможете:

  • встановлювати зі свого смартфона обмеження часу на користування іграми, іншими додатками та/або вихід в соцмережі, при цьому не обмежуючи доступ до шкільних навчальних програм;
  • блокувати іграшки на час сну;
  • заохочувати дитину додатковими хвилинами за старанну поведінку, вчасно зроблені уроки, виконану хатню роботу.

Крім цього, Screen Time дозволяє бачити повну історію дій дитини з додатками в її гаджеті.

Читайте також: «5 мов кохання: яка з них ваша?».

Фітнес-додатки

Поки дитина спить або робить уроки, ви можете приділити час собі. Почати займатися фітнесом вдома можна з додатком VirtuaGym Fitness Home & Gym. Сервіс Sworkit — Circuit Training Workouts допоможе урізноманітнити домашні тренування новими вправами та асанами з детальним описом техніки їх виконання. У ньому є багато комплексів на різні групи м’язів, синхронізованих з таймером.

Освоїти асани йоги допоможе Pret-a-Yoga Lite з аудіо- та відеопідказками. Майже все про кардіо, йогу, силові тренування та спортивні дієти можна дізнатися в додатку BodyFitness. Музику для домашніх занять спортом шукайте на ZVOOQ.

Google Keep

Це універсальний помічник для створення заміток у будь-якому форматі, включаючи фото та відео. Тут можна складати списки покупок, зберігати потрібні рецепти, контакти та іншу інформацію. Вам напевно знадобляться й такі додаткові функції:

  1. Нагадування, прив’язані до місця розташування гаджета. Наприклад, коли ви зайдете в аптеку, то спливе замітка «купити дитячі вітаміни».
  2. Стенографування думок і вражень на ходу — диктування з перетворенням голосу в текстові замітки.
  3. Трансформація текстового зображення в замітку.
  4. Можливість ділитися з чоловіком списками покупок, іншими планами та ідеями на день і коригувати їх онлайн обома користувачами.

Швидко знайти потрібну замітку допоможе фільтрація нагадувань за списками, зображеннями, малюнками, посиланнями та колірним кодуванням.

Читайте також: «Як перестати боятися водити машину».  

Todoist

Todoist — зручний спосіб керувати щоденними справами та завданнями. Створення списків із попередніми нагадуваннями дозволить не турбуватися про те, що ви щось упустите, не тримати в голові всі плани, стати більш спокійною та впевненою. Завантаживши додаток на смартфон і синхронізувавши його з планшетом і комп’ютером, ви зможете користуватися ним навіть без доступу до інтернету.

За допомогою Todoist ви не забудете про візити до педіатра або гінеколога, про шкільні батьківські збори, подовження абонемента у фітнес-залі, купівлю подарунків до сімейних свят і багато інших побутових дрібниць.

Використовуйте свій смартфон на повну. Не перетворюйте дорогий розумний гаджет у звичайний телефон із камерою.

7 Жовтня / 2019 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті