Від бюджету до люкса: 20 кращих помад для губ

У твоєму beauty-арсеналі може не бути бронзера, консилера або бази для макіяжу, але помада в ньому є 100%. Це – основа будь-якої косметички, must-have з must-have`ів. Трохи пудри, туш і помада для губ – і ти готова до всього: на роботу, на шопінг або на каву з подругою.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави☕

статья доступна на русском языке

Помада задає настрій твоєму образу, а іноді і є його головним акцентом. Соковиті глянцеві, делікатні сатинові або строгі матові губи – ти вільна вибирати, як сьогодні заявити про себе. Зібрали для тебе ТОП помад для твоїх приголомшливих look`ів.

Цікаво по темі: Як підібрати відтінок помади

Зволожувальні помади: декоративна косметика з доглядом

Зволожуюча помада

Зволожувальна помада – це засіб 2-в-1, який, маючи пігмент, ще й піклується про шкіру. В її складі обов’язково є олії та вітаміни, завдяки чому вона незамінна для сухих губ, та й на зиму це найкращий вибір.

Властивості помади зі зволоженням:

  • здебільшого має натуральний сатиновий, глянцевий або сяючий фініш;
  • відмінно лягає на губи, повністю заповнюючи дрібні зморшки;
  • часто не дуже пігментована, може давати напівпрозорий ефект.

Тест твоя ідеальна помада

До мінусів варто зарахувати той факт, що зволожувальні засоби не вирізняються особливою стійкістю, у чому винна олія в складі. Але тут вже доводиться обирати – або доглядова губна помада з кольором, або стійка, але та, що підсушує.

Втім, є лайфхак, який допоможе посилити колір і продовжити стійкість зволожувальної помади. Візьми схожий за кольором олівець для губ, окресли контур і заповни ним губи, зверху нанеси помаду – і готово!

НазваФорматКраїна
Lumene Luminous Moisture Lip ColorРідка помадаФінляндія
Bobbi Brown Nourishing Lip ColorСтікІталія
Paese Lipstick Argan OilСтікПольща
Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour BalmПомада-олівецьБельгія

Lumene Luminous Moisture Lip Color

Lumene Luminous Moisture Lip Color

Lumene Luminous Moisture Lip Color має кремову текстуру, зручний аплікатор для нанесення. Вона забезпечує ефект сяйва і візуально збільшує губи. Доглядові компоненти включають олії північних ягід і вівса, а представлена помада в найбільш трендових відтінках, від нюду до стильного червоного.

Bobbi Brown Nourishing Lip Color

Bobbi Brown Nourishing Lip Color

Помада Nourishing Lip Color від бренду професійної косметики Bobbi Brown має в складі вітаміни Е і C, а також олії жожоба, оливи, авокадо та какао. Висока концентрація пігментів дала змогу домогтися насиченого кольору, а соковита ягідна палітра дає можливість вибрати ідеальний відтінок для макіяжу на вихід.

Цікаво по темі: Помада-олівець: які бренди пропонують цікаві варіанти?

Paese Lipstick Argan Oil

Paese Lipstick Argan Oil

У формулі Paese Lipstick Argan Oil містяться вітаміни А, Е і С, а також арганова олія, відома своїми антиоксидантними та захисними властивостями. Помада має глянцевий фініш і представлена в (на хвилиночку!) 25 відтінках. Насичений бордо, винно-червоний, ніжний персиковий чи рожевий нюд – обирай будь-який!

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Прихильницям помад у форматі олівця однозначно сподобається Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm від Clinique. Її зручно брати з собою, оскільки заточувати її не потрібно – просто проверни основу, як у звичайній «пулі». Олії авокадо, жожоба, ши та манго ефективно зволожують губи та дарують їм делікатний блиск.

Shine bright like a diamond: помади з ефектом лаку

Помада-лак

Помада-лак, об’єднуючи властивості тінту для губ і неймовірно густого блиску, дає змогу виглядати на мільйон – розкішно і просто приголомшливо. Якщо любиш бути яскравою – це безперечно твій вибір. Засіб має насичену пігментацію, вологий глянцевий фініш і здатен довго триматися. Ідеальна «зброя» для яскравого і стійкого макіяжу, яка до того ж візуально збільшує губи та робить їх більш пухкими!

Сходить помада дуже красиво – коли стирається блиск, колір все одно залишається. У складі лаку часто присутні олії та доглядові компоненти, які забезпечують комфорт і зволоження губ. Порада – щоб уникнути розтікання помади за межі контуру, створи його олівцем у колір помади. А ще за допомогою лакової помади можна легко створити трендовий корейський ефект зацілованих губ.

НазваФорматКраїна
Christian Dior Addict Lacquer StickСтікФранція
Shiseido Lacquer RougeРідка помадаСША
Kodi Professional Sense of LuxuryРідка помадаСША
Pupa I'm Sexy Liquid Lip ColourРідка помадаІталія
Chanel Rouge Allure LaqueРідка помадаФранція

Christian Dior Addict Lacquer Stick

Christian Dior Addict Lacquer Stick

Помада-лак Addict Lacquer Stick від Dior представлена у форматі стіка і має ніжну карамельну текстуру. Носити її – одне задоволення. П’ять ультралегких олій у складі забезпечують кришталевий блиск, а щільність пігменту збереже макіяж губ до 6 годин. Багата палітра відтінків створена з урахуванням останніх трендів (а хто, як не французи, їх задає?) і тут можна знайти рішення як на кожен день, так і для зухвалого образу. А якщо шукаєш ідеальну глянсову червону помаду, обирай Addict Lacquer Stick у кольорі Hollywod Red.

Цікаво по темі: Тест: Яка помада буде ідеальною для тебе?

Shiseido Lacquer Rouge

Shiseido Lacquer Rouge

Shiseido Lacquer Rouge – це дзеркальний блиск, глибокий колір, догляд за губами та стійкість до 4 годин. Формула містить екстракти та вітаміни, які зберігають шкіру губ м’якою і захищають її від зовнішніх факторів, а вигнутий ворсистий аплікатор дає змогу чітко окреслити контур і створити тонке невагоме покриття.

Kodi Professional Sense of Luxury

Kodi Professional Sense of Luxury

Sense of Luxury від Kodi Professional має м’яку кремову текстуру, зручний аплікатор і вітамінний комплекс у складі, який ефективно зволожує шкіру. На вихід або на кожен день – ти знайдеш відтінок для будь-якого випадку. Створи приголомшливий look з лаком для губ від американського бренду професійної косметики.

Pupa I’m Sexy Liquid Lip Colour

Pupa I'm Sexy Liquid Lip Colour

I’m Sexy – і цим все сказано! Елегантний нюд для романтичного настрою або стильний бордо для ефектного макіяжу – вибір тільки за тобою. Формула Pupa I’m Sexy Liquid Lip Colour не містить парабенів, а гіалуронова кислота та арганова олія забезпечують зволоження та живлення ніжної шкіри. Губна помада передбачає зручний аплікатор для нанесення і дає розкішний вініловий ефект на губах.

Chanel Rouge Allure Laque

Chanel Rouge Allure Laque

8 годин сяяння – це про Chanel Rouge Allure Laque. Помада містить два види полімерів, які дають змогу зберегти яскравість кольору та забезпечують зволоження шкіри надовго. А ніжний аромат, люксове пакування та м’який аплікатор перетворять макіяж губ на улюблений ритуал.

Цікаво по темі: Свято стійкості та кольору: як використовувати тінт для губ?

Матові помади: завжди в тренді

Матова помада

Матові губи не перестають бути актуальними і в денному, і в святковому образі. Створюючи оксамитово-пудровий ефект на губах, помади з позначкою «Matte» мають високу пігментацію і хорошу стійкість. Вони дають щільний рівний колір і швидко сохнуть, за що їх особливо люблять. 

Головний недолік матової помади – вона може підсушувати шкіру. Тому перед її використанням рекомендується підготувати губи: скористайся скрабом і гарненько зволож їх бальзамом. До речі, матовий засіб можна легко трансформувати у зволожувальний, якщо покрити його зверху гігієнічною помадою, блиском або олією для губ. Вона, звісно, втратить свою стійкість, зате буде комфортніше носитися.

НазваФорматКраїна
Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid LipstickРідка помадаВеликобританія
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip CreamРідка помадаКитай
Estee Laude Pure Color Envy Lip Paint Matte LipcolorРідка помадаБельгія
Clarins Joli Rouge CrayonПомада-олівецьФранція
Paese Silky Matt LipstickРідка помадаПольща
Patricia Ledo Matte NudeСтікКитай
Kodi Professional Matt lip Crayon LovelyПомада-олівецьСША

Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick

Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick

В Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick від Bourjois можна закохатися з першого погляду. І не дарма, адже помада прекрасна не тільки зовні. Засіб має веганську формулу і не містить продуктів тваринного походження, має неперевершену пігментацію і приємну стійкість. Безліч відтінків, від пильно-рожевого до яскравого коралового, дозволять тобі створювати найрізноманітніші макіяжі.

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

Комфортна кремова текстура і багатюща палітра відтінків – так коротко можна схарактеризувати Makeup Soft Matte Lip Cream. Вишнева, помаранчева, шоколадна і навіть чорна – у NYX ти знайдеш будь-який колір для beauty-експериментів! Рідка помада легко наноситься за допомогою аплікатора, не розтікається і тримається довго. Бджолиний віск у складі забезпечує щільне рівномірне нанесення без просвітів і доглядає за твоїми губами.

Estee Laude Pure Color Envy Lip Paint Matte Lipcolor

Estee Laude Pure Color Envy Lip Paint Matte Lipcolor

Люксова помада Pure Color Envy Lip Paint Matte Lipcolor від Estee Laude представлена в найтрендовіших відтінках, має оксамитовий фініш і не стягує шкіру. Формула містить доглядові олії та гіалуронову кислоту, які зволожують губи та дарують комфорт.

Цікаво по темі: ТОП образів Анджеліни Джолі: як повторити?

Clarins Joli Rouge Crayon

Clarins Joli Rouge Crayon

Clarins Joli Rouge Crayon у форматі олівця – чудовий вибір для «швидкого» макіяжу. Пакування завбачливо оснащене точилкою, завдяки чому можна без проблем регулювати товщину кінчика і використовувати її, як контурний олівець. Помада м’яко наноситься без відчуття стягування, а ще її дуже зручно брати з собою.

Paese Silky Matt Lipstick

Paese Silky Matt Lipstick

Paese Silky Matt Lipstick має рідку текстуру, яка швидко сохне та забезпечує бездоганне матове покриття. Засіб пройшов дерматологічні дослідження, не має у складі спирту та мінеральної олії, завдяки чому не сушить і не стягує губи.

Patricia Ledo Matte Nude

Patricia Ledo Matte Nude

Matte Nude від бренду Patricia Ledo має насичену пігментацію та чудово переноситься на губи, що дає змогу створити ідеальний контур без застосування олівця. У складі міститься мікрокристалічний віск, завдяки чому помада зберігає свою еластичність і не розтікається протягом дня.

Kodi Professional Matt lip Crayon Lovely

Matt lip Crayon Lovely – бюджетна помада-олівець з доглядовими компонентами, які забезпечують зволоження та комфорт протягом дня. Завдяки своєму формату, ним можна з легкістю окреслити контур губ без використання олівця. Помада від Kodi Professional стане паличкою-виручалочкою в косметичці, яку ти носиш із собою.

Цікаво по темі: NYX: які палетки та помади поповнять вашу косметичку

Wow-ефект: суперстійкі матові помади

Стійка помада

Хочеш, щоб твій макіяж тримався з ранку до вечора, пережив обід, кава-брейки чи поцілунки з коханим? Тоді обирай екстрастійкий засіб! У таких помад багато спільного з класичними матовими – вони також мають бездоганний оксамитовий фініш, але тримаються на губах значно довше.

Так, вони теж схильні підсушувати шкіру губ, але хіба не підкуповує той факт, що тобі не доведеться оновлювати макіяж протягом дня? Стійка помада має більш щільну текстуру, через що може складніше наноситися, але результат того вартий.

Багато з них настільки «бронебійні», що їх не вдасться зняти міцелярною водоюгідрофільна олія або двофазний засіб для демакіяжу тобі на допомогу. Тож в стійкості можна бути впевненою на 100%. Ну, і перед нанесенням такої помади не забудь про легкий пілінг і зволоження губ.

НазваФорматКраїна
Maybelline New York Super Stay Matte InkРідка помадаФранція
Anastasia Beverly Hills Liquid LipstickРідка помадаЧехія
Inglot HD Lip Tint MatteРідка помадаПольща
M.A.C Retro Matte LipstickСтікКанада

Maybelline New York Super Stay Matte Ink

Maybelline New York Super Stay Matte Ink

Бестселер Maybelline Super Stay Matte Ink можна назвати рекордсменом стійкості – вона тримається до 16 годин! Нанеси її тонким шаром за допомогою аплікатора, дай висохнути та насолоджуйся кольором на губах весь день. Пігментація помади знаходиться на якомусь позамежному рівні, вона не скочується і дає прекрасний оксамитовий фініш. У палітрі, яка постійно оновлюється, десятки відтінків для ідеальних денних і вечірніх образів.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick забезпечує тонке стійке покриття і має «дорогий» вигляд у будь-якому відтінку. Завдяки бджолиному воску в складі, не стягує губи, ідеально наноситься і не розтікається за контур.

Inglot HD Lip Tint Matte

Inglot HD Lip Tint Matte

Помада-тінт Inglot HD Lip Tint Matte, попри чудову пігментацію, має рідку текстуру і легко наноситься. Палітра дражнить зухвалими відтінками фіолетового, рожевого і коричневого, але і для денного образу є, з чого вибрати – ніжний беж, пильна троянда або світлий теракот.

M.A.C Retro Matte Lipstick

M.A.C Retro Matte Lipstick

Будь-який ТОП помад не мислимий без засобів від канадського бренду професійної декоративної косметики. M.A.C Retro Matte Lipstick – це помада-легенда. Нею захоплюються топові візажисти за неперевершену стійкість (до 8 годин), комфортне нанесення і глибокі відтінки в стилі ретро, які виглядають ефектно на будь-якій зовнішності. Обирай свій колір Retro Matte Lipstick і створюй свій селебріті-образ.

Знайшла тут своїх фаворитів? А які гідні, на твій погляд, помади не потрапили до рейтингу? Поділися з нами в коментарях!
Читай також:

24 Квітня / 2023 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. zhuleva.y@gmail.com

    МАС найулюбленіша у всіх випадках та часах)