Куди піти з дітками у Новорічні свята

Новорічний настрій – це особливий стан людини, якого ми так очікуємо кожного року. Він формується задовго до свята і зовсім не закінчується із настанням Нового Року. Як мінімум, до Хрещення, ми всі живемо у справжній зимовій казці, а найбільш чудовими ці дні є для дітлахів, які у цей період зазвичай знаходяться на канікулах.

Аби дітлахам не було сумно під час зимового відпочинку, батькам доводиться бути надзвичайно вигадливими та оригінальними. Звісно, проводити час із рідними за святковою вечерею у домівці, прикрашеній новорічними іграшками та мішурою – справа цікава та корисна. Та навряд чи, такі зустрічі запам’ятаються малятам надовго. Саме завдяки тому довготривалому новорічному настрою, дітвора прагне вражень та особливих почуттів, які можна отримати лише у новорічні свята. Сьогодні ми спробуємо дати Вам кілька гідних порад що до того, як весело та захоплююче розважити малят у період зимових канікул.

Міська ялинка

Що ж ще можна назвати найголовнішою прикрасою міста, як не міську ялинку. У період новорічних свят саме вона є найпопулярнішою пам’яткою, і буквально кожна родина вважає за борг хоча б раз її відвідати. Центральна ялинка зазвичай ставиться на просторій місцевості – у парку чи на площі. Тут гучно лунають різдвяні пісні, дуже багато яскравих вогнів, які створюють надзвичайно приємну та колоритну святкову атмосферу. Окрім цього, такі місця, як правило, сповнені дитячих та дорослих розваг, а щоб не змерзнути, Ви можете зігрітися гарячим чаєм або кавою у спеціальних палатках чи невеличких кав’ярнях.

Похід на міську ялинку – це завжди маса приємних вражень, купа цікавих фотографій та відео. Однак, ідучи у таке місце із дітьми, будьте обережні. Основні небезпечності – це можливість перемерзнути й захворіти, або загубитись серед великого натовпу.

Новорічні театральні постановки для дітлахів

Іще одна справа, яку обов’язково треба вписати у плани на зимові канікули – відвідати театр із малюком. Саме у період новорічних свят ми можемо споглядати такі легендарні та всім відомі вистави, як «Снігова Королева», «Дванадцять місяців», «Лускунчик» та багато інших. Окрім цього, перед та після Нового року кожен театр радо зустрічає дітвору будь-якого віку постановками власного виробництва. Це дуже зручно, адже маленька дитинка навряд чи зможе висидіти виставу тривалістю у 1,5-2 години.

Відвідати новорічний дитячий театр – це все одно що побувати у справжній казці. Де як не тут з’являється можливість зустріти так багато казкових персонажів, які щиро вітають малят із зимовими святами? Яскраві декорації, веселі усмішки, незабутні враження – це далеко не все, на що Ви можете розраховувати, ідучи із дітьми до театру.

Зимовий каток

Такий різновид розваг підійде для школярів та малюків, які полюбляють активний відпочинок. Зимовий каток – це надзвичайно цікаве місце, де гучно грає новорічна музика, яскраво світять різнокольорові лампи та завжди дуже весело. Проте, тим, хто вирішить відвідати його вперше, треба бути вкрай обережним, адже кататись на ковзанах – справа не з легких. Якщо таких навиків Ви зовсім не маєте, віддайте краще перевагу зимовим розважальним центрам. Там можна проїхатись на санчатах, потренуватись управлятися з лижами та просто завзято й радісно провести час.

Кінотеатри

Коли на вулиці зовсім морозно, а сидіти вдома нікому не хочеться, збирайте родину та йдіть до кінотеатру дивитись різдвяний мультик або фільм. На щастя, щороку кінематограф радує нас яскравими прем’єрами, які так сильно бажають відвідати і дорослі, й малі. Після перегляду можна завітати у кафе, або піти в гості до бабусі і дідуся.

Новий рік – це чудове, життєрадісне свято, яке триває не один день, і з настанням січня його чарівність не закінчується. Тож, аби новорічний настрій тривав довго, необхідно його увесь час підтримувати. А як Ви проводите зимові канікули? Можливо, у Вашій сім’ї є якісь традиції, що стосуються відпочинку у новорічні свята.

Пропонуємо Вам поділитися ними з нашими читачами у своїх коментарях.

4 Січня / 2018 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *